Besøk vårt showroom

Hvorfor bør du besøke oss?

Det kan være skummelt å bestille produkter på nett helt usett, spesielt hva det gjelder fronter til et helt kjøkken eller en stor garderobe. I tillegg til dette kan farger se helt annerledes ut på skjerm sammenlignet med virkeligheten. Med mindre en venn eller nabo har møbler som er kledd med fronter fra Noremax, har man altså muligheten til å besøke vårt showroom.

Vi har utstilt vareprøver i mange ulike materialer, farger og utførelser, så her vil man få et realistisk syn på hvordan våre produkter faktisk ser ut og unngår å handle feil kun basert på bilder.

Det kan også dukke opp en del spørsmål om hvordan ting fungerer i praksis eller om mål som viker fra standard er mulig å produsere. Her kan vi stille med kunnskap og erfaring vi gjerne deler videre.

Noremax Showroom

Hvordan forberede ditt besøk?

Du behøver ikke booke en time om du kun ønsker en titt på våre produkter, da er det bare å ta en tur innenfor våre åpningstider.

Om du derimot ønsker å legge inn bestilling hos oss på showrommet, må du booke en time slik at vi reserverer denne tiden for å kunne hjelpe deg med dette. Dette forutsetter at du allerede har vært hos IKEA og tegnet en planløsning av ditt kjøkken. Her er det også viktig at fronter er lagt til på tegningen slik at vi ser hva slags inndeling og hvilke mål det er på frontene.

For å gjøre prosessen enda mer sømløs og effektiv, ta med en utskrift med alle sider inkludert artikkelliste som følger med tegninger. Har du ingen skriver? Fortvil ikke, du kan sende PDF på e-post i forkant av timen. PDF med alle sider kan hentes ut på denne måten:

  1. Gå inn på IKEA kjøkkenplanlegger og logg deg inn på brukeren din.
  2. Åpne den lagrede tegningen som er gjeldende for din kjøkkenbestilling (med fronter).
  3. I verktøylinjen øverst, trykk på pil ned ved «Skriv ut».
  4. Velg «Eksporter som PDF» og det vil komme et pop-up vindu – her velger du nederste alternativ «PDFSelectPrintAllView».
Noremax Showroom

Er du klar til å reservere avtale?

Har du alle tegninger klare fra IKEA med fronter tillagt? Eller har du tatt mål av alle frontene på ditt gamle kjøkken og laget en oversikt?

Om alt er klart og du vet akkurat hva du ønsker å bestille med hjelp fra oss på showrommet, er det bare å finne en tilgjengelig tid i kalenderen under og fylle inn detaljene i vinduet som dukker opp. Husk å sende oss tegningene på forhånd eller ta de med til møtet slik at alt er tilrettelagt for en sømløs prosess.

Du kan også booke en avtale om du kun ønsker å ta en titt.

Avbestilling av time bør skje senest 2 timer før avtalen finner sted.

Du kan booke time for bestilling senest 24 timer før møtet finner sted.

NB! Vi utarbeider ikke tilbud på showrommet.

Bestill time

desember 2022
mantironstorfrelørsøn
2829301234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930311
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.