Besøk vårt showroom

Oslo showroom

I historiske Kvadraturen sentralt i Oslo, kun et steinkast fra Karl Johan, finner du vårt showroom i Norge. Her kan du se på utstillinger og vareprøver av våre produkter, både til kjøkken, garderobe og annen oppbevaring. Vareprøver kan lånes ved behov, men det kan også bestilles fra vår nettside.
Kom gjerne innom for inspirasjon eller veiledning, og ønsker du hjelp til bestillingsprosessen kan du booke et møte med oss. Møtet kan holdes enten fysisk i showrommet eller digitalt. Ønsker du et uforpliktende pristilbud, ta kontakt med oss på epost. Velkommen til oss!

Noremax Showroom Oslo
Noremax Showroom Oslo
Noremax Showroom Oslo
Noremax Showroom Oslo
Noremax Showroom Oslo
Noremax Showroom Oslo

Er du klar til å reservere avtale?

Vær oppmerksom på at det kun gis ett tilbud per kunde.
Periodevis opplever vi stor pågang for tilbudsforespørsler. For at vi skal kunne hjelpe alle så fort som mulig setter vi stor pris på om antall tilbud og korrigeringer holdes til et minimum, samt at hver kunde har følgende material forberedt

 

  1. Ferdig planløsning og tegninger fra IKEA med fronter tillagt som viser høyre eller venstre hengsling (PDF-format eller link til planlegger).
  2. For Faktum. Hvis ikke tegninger finnes tilgjengelig kan man sende en enkel skisse med mål av fronter oppgitt i bredde x høyde, med fordel kan bilde av eksisterende kjøkken legges ved.
  3. Ønsket design og overflatebehandling inkl glansgrad.
  4. For garderobeskap: Vi oppfordrer deg til å reflektere over ditt spesifikke behov og bruksområde for skapet. Dette inkluderer ønsket oppbevaringsplass, antall hyller, hengere, skuffebehov og eventuelle andre funksjoner som vil optimalisere skapets funksjonalitet for deg.

 

Ønsker du tilbud på flere design kan du enkelt bruke tilsendt tilbud som mal og teste ut ulike kolleksjoner og kombinasjoner på vår nettside.

Om alt er klart og du vet akkurat hva du ønsker å bestille med hjelp fra oss på showrommet, er det bare å finne en tilgjengelig tid i kalenderen under og fylle inn detaljene i vinduet som dukker opp. Husk å sende oss tegningene på forhånd eller ta de med til møtet slik at alt er tilrettelagt for en sømløs prosess.

Avbestilling av time bør skje senest 2 timer før avtalen finner sted.

For å bruke kartene er det nødvendig å gi samtykke til lagring av cookies knyttet til Google Maps.
Jeg godtar

Du kan booke time for bestilling senest 24 timer før møtet finner sted.

Bestill time

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.