Circle – Pax Garderobe

kr 0,00

Slette garderobedører med diskret integrert sirkelgrep. Håndtaksfritt, moderne og stilfult design som gjør soverommet eller gangen til et lunt sted uten forstyrrende elementer.

Produksjonstid: ca. 4-6 uker + leveringstid

For polyuretanlakk utvides produksjonstiden med 2 uker.

Raskere produksjonstid er tilgjengelig mot ekstra kostnad (starter fra et gebyr på 5000 kr). Vennligst kontakt oss for mer informasjon.

Tykkelse: 16 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3214 kr
  • 3214 kr
  • 3655 kr
  • 3655 kr
  • 5774 kr
  • 6583 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3214 kr
  • 3214 kr
  • 3655 kr
  • 3655 kr
  • 5774 kr
  • 6583 kr

  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1726 kr
  • 2179 kr
  • 2833 kr
  • 2988 kr
  • 774 kr
  • 560 kr
  • 643 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 690 kr
  • 619 kr
  • 536 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.

  Velg lakk type og glans

  Standard lakk – silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.

  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge


  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Pax Dører – Circle

Pax garderobene tilbyr all oppbevaringsplassen du noensinne måtte trenge. De gir fleksible konfigurasjoner og ekstra interne ornamenter som gir deg mer rom til å velge hvordan du skal bruke garderoben. Med Noremax er de mer tilpasningsdyktige enn noensinne. Vi tilbyr skreddersydde Pax dører som erstatter slitne eller lite flatterende fargeordninger.

Noremax sitt utvalg av Circle Pax dører er tilgjengelig i alle farge. Velg mellom NCS, Jotun eller Farrow&Ball for et komplett skreddersydd design. Vi produserer Pax dører i din oppgitte nyanse, klar til å bli installert på din garderoberamme eller skrog. Vennligst noter at vi ikke tilbyr hengsler for nye dører til eksisterende stamme.
Velg mellom beroligende nøytrale toner for å oppnå et harmonisk soverom, sterke farge-matchende nyanser valgt utfra tapeten for en komplementerende estetikk eller vær modig for å gjøre garderoben din til noe mer enn kun et oppbevaringssystem. Hva enn du velger er Circle sortimentet sitt moderne design et elegant og populært valg uten være for dristig eller risikere uheldig aldring. Det håndtaksfrie designet legger til en sofistiskert detalj på soverommet eller interiøret.

Tilpass designet ditt enda mer og velg mellom tre høykvalitets glansgrader til Pax dørene. Den matte overflaten er perfekt for lite vedlikehold og sømløse oppbevaringssystemer; silkematt skaper en luksuriøs estetikk og skinnende overflate som reflekterer lyset i rommet. Det halvblanke alternativet er også en fantastisk måte å implementere mørkere eller mer dramatiske farger uten at de absorberer for mye lys. Sirkelhåndtakene som er frest inn i disse Pax dørene har allerede oppnådd et slankt, moderne design og krever ikke noe i tillegg.

Erstatning til Pax Doors

Noremax sine Circle Pax dører er kompatible med IKEA Pax garderober med samme mål.

Noremax oppgir målene i samme format som IKEA for å forsikre deg om at du har valgt riktig størrelse til garderoben. Det å oppdatere Pax dørene dine med Noremax er en profesjonell måte å re-designe det eksisterende møbelet ditt i høy kvalitet.

Noremax tilbyr Pax dører og sideplater til Circle designet for å fullføre ditt skreddersydde og harmoniske design. Sideplater utgjør en strømlinjeeffekt for optimal koordinering og sørger for god flyt i rommet ditt.

Alle Noremax produkter, inkludert Pax dører, er lakkert med Azko Nobel lakk. Denne behandlingen sikrer at Pax dørene du erstatter er varige, har lave krav til vedlike hold og holder på fargen lenger. Dette betyr at du kan nyte ditt tilpassede rom i flere år fremover! Noremax er stolte av å kunne støtte bærekraftigheten med våre skreddersydde oppbevaringsløsninger som reduserer bruk og kast i forhold til interiør og dekor.

Tjenester til Noremax Pax Dører

For å hjelpe deg å oppnå ditt drømmesoverom eller annet stilig rom, har Noremax valgt å samarbeide med utvalgte interiørdesignere. Våre designere har individuelle stiler og spesialiteter men er alle godt utstyrt til å kunne forvandle rommet ditt i møte med dine ønsker og krav.

Våre erstatningsdører er kvalitetssikret og vi er sikre på at du vil bli fornøyd med dine valg. Uansett, så tilbyr vi 2 års garanti på alle produkter og Pax dører. Alle produktene er helt skreddersydd og har tilpasset produksjon for å sørge for at vi leverer løsninger som møter dine krav.

Vår standard leveringstid er ca 6 uker, bestill i dag eller ta kontakt med et av våre teammedlemmer for spørsmål. Vi i Noremax er overbevist om at rommet ditt kan revitaliseres og tilpasses ønsket estetikk veldig snart!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.