Classic Max – Pax Garderobe

kr 0,00

Solid, klassisk. Classic Max har 21 mm i tykkelsen. 7 cm bred rammen er laget av heltre ask og finnert mdf speilet. Behandlet i slitesterk lakk fra Akzo Nobel.

Garderobedørene produseres i standard lengde slik som de IKEA selger, men også i 4 cm lenger enn de originale IKEA-dørene. Dette for å skjule mer av sokkelen til skapet.

Fronter og sideplater i denne serien kan behandles på tre forskjellige måter:

1. De kan lakkeres i ønsket farge og glansgrad.
2. De kan leveres behandlet med kun klarlakk på toppen for å beholde den naturlig trefargen.
3. De kan beises og behandles med klarlakk på toppen.

Materiale: Heltre ask og finert mdf, behandlet med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Produksjonstid: 7-8 uker + leveringstid

For polyuretanlakk utvides produksjonstiden med 2 uker.

Tykkelse: 21 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Valgfri farge fra enten NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow&Ball, beis og/eller klarlakk
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Vi selger frontene, ikke skrogene!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 2.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

Vennligst les viktig informasjon om trestruktur under FAQ.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 5052 kr
  • 5052 kr
  • 5629 kr
  • 5629 kr
  • 8144 kr
  • 8876 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 5052 kr
  • 5052 kr
  • 5629 kr
  • 5629 kr
  • 8144 kr
  • 8876 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2113 kr
  • 2711 kr
  • 3165 kr
  • 3990 kr
  • 938 kr

  Sideplatene er normalt bredere enn selve stammen for at den skal dekke stammen og tykkelsen på fronten i tillegg til et par mm for å kunne justere sideplaten etter skjevt gulv eller vegg.

  Sideplatene kan selv tilpasses ved å kappe sidene som står mot vegg eller gulv. Sideplater bør monteres fra innsiden av stammen ved å bruke monteringsskruer. Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 814 kr
  • 722 kr
  • 639 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.  Velg lakk type og glans

  Standard lakk - halvblank, silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris
  Polyuretanlakk - kun silkematt glans - 20% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  • kr
  • kr
  • 15 kr

  Fargekode på beis

  Classic Max fronter kan beises i stedet for å spraylakkeres i heldekkende farge. Beis er pigmenter som trekker inn i treverket slik at det blir gjennomfarget og trestrukturen kommer mer eller mindre frem avhengig av valgt farge (på mørke farger blir det mindre fargespill). Årringer og porer blir ofte mørkere og fargenyansene på treverket kommer frem.  Huk av for den beisen du ønsker. Merk at fargene kan oppleves annerledes på skjermen enn i virkeligheten. Dersom du er i tvil om fargen er den ønsker kan du bestille en vareprøve. Ønsker du en annen farge enn vist nedenfor kan du fylle inn fargekode i feltet under. Du velger glansgrad i steg 1.

  Eks. en beisfarge fra Jotun Lady Pure Nature:

  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 93 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 62 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 330 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra beis til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra beis kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 175 kr

Legg til et preg av klasse og rustikk eleganse til din IKEA Pax garderobe med erstatningsdører fra Noremax. Med brede rammer og avfasede paneler tilbyr den vågale designen både en stil som skiller seg ut og en enkel enhetlighet – med muligheter for å tilpasse. Dette tidløse utseendet er perfekt for alle soverom, med en jevn og sømløs finish som komplimenterer enhver stil. Mens Pax-garderoben typisk er preget av nøytrale nyanser, kan Noremax samling av erstatningsdører for IKEAs designer tilby deg alle slags farger, lakk og finish, for å sikre total fleksibilitet.

Erstatningsdører til garderobe – IKEA Classic Pax

Våre erstatningsdører til IKEA Pax garderobe tilbyr en tidløs, vakker stil, mens de er moderne. Laget av askfinér (21 mm paneler) med en ramme av asketre (7 cm bred), hver dør du bestiller, er holdbar og har evnen til å tåle tidens tannhjul. Ferdig med et belegg som er enten matt (10% glans), silkematt (20% glans) eller halvblank (40% glans), hver garderobedør er enkel å vedlikeholde, og sikrer holdbarhet uten behov for omfattende pleie.

Alle erstatningsdørene våre er kompatible med IKEAs Pax-garderobe, og du har muligheten til å tilpasse fargen etter dine egne ønsker, noe som betyr at du virkelig kan tilpasse de nye dørene dine slik at de passer inn i hjemmet ditt. Du kan angi hvilken som helst fargekode fra NCS, Jotun eller Farrow & Ball-systemet, og vi vil produsere garderobedørene dine akkurat slik du ønsker.

I tillegg til tilpassbar farge og finish, er våre Classic Max erstatningsdører ferdig med en slitesterk lakk fra Akzo Nobel, som er eksperter på farge og finish, for å opprettholde garderobens generelle estetiske og samtidig optimalisere det langsiktige resultatet. Takket være den intensive behandlingsprosessen kan vi tilby en 2-års garanti på alle seriene våre, som gir sikkerhet og kvalitetssikring.

Vi leverer dørene dine på ca 5 uker etter bestilling, med forborede hull for hengsler, noe som gjør montering enkel enten du har DIY-opplevelse eller ikke. Vi tilbyr et utvalg av standard garderobedører – både venstre og høyre hengt for å forenkle prosessen ytterligere.

Skap stilen

Våre erstatningsdører for IKEAs Pax garderober i Classic Max-serien er nøye designet og produsert med stil, eleganse og en klassisk estetikk i tankene. Med sterke materialer som grunnlag for designen og muligheten til å skreddersy og tilpasse garderobedørene dine etter dine ønsker, er det ingen grenser for interiørdesignet du kan skape med vår Classic Max-serie.

Hvis du leter etter erstatningsdører til IKEA Pax garderobe eller dersom du bare ønsker å kjøpe en ny garderobe og ikke finner den stilen du ønsker i standardutvalget, er våre Classic Max-dører perfekte for å oppnå ditt drømmedesign. Hvis du er usikker på størrelsen og om erstatningsdørene er kompatible med din eksisterende IKEA-ramme, eller hvis du har andre spørsmål, kan du kontakte en av våre ansatte i dag.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.