Classic – Pax Garderobe

kr 0,00

Classic er et tidløst og stilrent design med et unikt og tidsriktig uttrykk. Frontene er produsert i 19 mm MDF og har en enkel og diskret profilering som fremhever de stramme linjene. Profilen er ca 7 cm. Behandlet med slitesterk lakk fra Akzo Nobel.

Materiale: MDF med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3476 kr
  • 3476 kr
  • 4095 kr
  • 4095 kr
  • 6940 kr
  • 8214 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3476 kr
  • 3476 kr
  • 4095 kr
  • 4095 kr
  • 6940 kr
  • 8214 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1726 kr
  • 2179 kr
  • 2833 kr
  • 2988 kr
  • 774 kr
  • 560 kr
  • 643 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 690 kr
  • 619 kr
  • 536 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.

 • Velg lakk type og glans

  Standard lakk: silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris
  Polyuretanlakk: Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Velg lakk
  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge
  • kr

  På grunn av en mer kompleks produksjonsprosess for farger i Little Greene-paletten, vil en ekstra avgift på 3000 NOK bli pålagt.

  Før du velger en farge fra Little Greene, vennligst ta kontakt med oss for å bekrefte tilgjengeligheten. Little Greene arkiverer periodisk visse farger, og vi kan kanskje ikke ha prøver til matchingformål. Din forståelse og samarbeid blir sterkt verdsatt.

  Populære fargealternativer:

  NCS-kode er et internasjonalt Naturlig Fargesystem som nøyaktig kommuniserer fargene vi ser for å angi presise farger. Ethvert malebutikk vil ha en NCS-indeks slik at du kan sjekke og velge fargen du liker. De kan også lage en malingsprøve med din valgte farge. Vennligst sjekk vår BLOGG for mer informasjon.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB! Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.

  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Dine nye garderobedører til IKEA

Vår Classic serie for IKEA Pax er en av de mest fleksible og enkle, og tilbyr eleganse og en sømløs stil for soverommet eller lagringsenheten. De som har behov for å pusse opp garderobedører for sine IKEA-møbler, kan ikke velge feil i det beskjedne Classic-serien, tilgjengelig i ditt valg av farge for å fremheve interiørdesign. De dristige paneldetaljene skaper en moderne vri, og gir nytt liv i din eksisterende Pax-garderobe. Enten du vil at garderoben skal skille seg ut på soverommet eller blande seg med interiøret, kan du stole på våre tilpassede garderobedører som passer til dine IKEA-møbler behov.

Hvorfor skal du velge vår Classic serie?

Vår klassiske serie fanger et tidløst og sikkert design, og inkluderer enkle og diskrete profiler som understreker rette linjer og et moderne uttrykk. Med det brede fargevalget, som er tilgjengelig fra NCS, Jotun eller Farrow & Ball, kan nye garderobedører for dine eksisterende IKEA-møbler tilpasses etter din smak. Med et utvalg av standardstørrelser er disse helt kompatible med IKEAs Pax-løsninger. Hvis du er usikker på størrelsen, kan du snakke med en av våre ansatte.

Vår design av Classic og Classic Style er laget av 19 mm MDF, med en profil på ca 7 cm. Classic Max laget av askfinér og askrammen i heltre, og har en tykkelse på 21 mm. Hver dør er behandlet med lakk fra Akzo Novel, eksportør innen farge og overflatebehandling, for å sikre lang holdbarhet og minimalt vedlikehold. Vi tilbyr også 4 års garanti på alle kjøp, som sikrer trygghet når du kjøper produkter fra oss. For å sikre at du er helt fornøyd med fargevalget til dine nye Classic garderobedører, bestiller du Pax-vareprøver. Dette betyr at du kan se fargen og materialet på rett sted og i riktig belysning før du forplikter deg til et helt kjøp.

Du kan velge mellom tre forskjellige glansgrad på dine nye Classic garderobedører for dine eksisterende IKEA-møbler – halvglansglans er standardvalget, men du kan også velge en silkematt eller matt glans for en ekstra pris, uansett hvilken størrelse og farge du har valgt. Velg også “klar lakk”, som fremhever MDF-fargen og er perfekt for industriell eller rustikk estetikk.

Når du bestiller fra oss, vil du motta bestillingen din på ca 7 uker. Du trenger ganske enkelt å sende oss dine ønsker som beskrevet på hver produktside, så ordner vi resten!

Skap stilen

Utskiftingsdører i Classic-serien til IKEAs Pax garderober kan gi nytt liv til soverommet ditt, og sikre at det ikke bare ser bra ut, men også ekstremt funksjonelt. Selv om du trenger nye garderobedører til dine IKEA-møbler på grunn av skade eller slitasje, eller hvis du ønsker å gi soverommet ditt et helt nytt utseende, tilbyr garderobefrontene våre en rimelig måte å endre ting på uten å kjøpe helt nye garderober.

Med muligheten til å velge farge, finish, størrelse og til å med på hvilken side døren skal henge, for å sikre at hullene til hengslene blir boret på høyre side, prøver vi å gjøre prosessen enkel for deg. Du kan velge håndtak for å passe til din personlige stil eller dekor på soverommet – valget er helt opp til deg.

Velg din farge og la Noremax hjelpe deg med å realisere visjonen din. Hvis du har spørsmål, ikke nøl med å kontakte oss for å finne ut mer – vi hjelper deg gjerne.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.