Linoleum Basic – Pax Garderobe

kr 0,00

Linoleum Basic er et miljøvennlig valg av matte fronter, fri fra fingermerker. Det slitesterke materialet er ikke bare et bærekraftig alternativ, det har en overflate som er behagelig å vedrøre samt at fargene holder seg bra over lang tid. Dørene har en kjerne av MDF, Linoleum på fremsiden og eikefinér på baksiden og kantene. Design et fleksibelt garderobesystem med våre naturlige linoleumfronter. Produktserien kommer også i Linoleum Circle for de som foretrekker dører med integrert grep.

Produktserien Linoleum- Basic er innovativ og stilfull. Frontene er slette med eikefinér bak og på sidene.

Tykkelse: 21mm
Materiale: Eikefinért MDF og linoleum
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer: Ja (hull til hengsler)
Farge: Linoleum i 20 utvalgte farger, eikefinér behandles med olje og kan beises.
Glansgrad: Ikke valgfri

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke IKEA-stammer? Ønsker du fronter i andre mål enn IKEA standard, kan vi være behjelpelige med dette. Vennligst ta kontakt direkte med vår kundeservicekonsulent via e-post: [email protected]

Vi gjør deg oppmerksom på at, for å dekke oppstartskostnadene for linoleum er vår minimumspris per bestilling kr 5000.- (per farge), eventuelt mellomlegg vil legges på fakturaen.

 • Er målene på nettsiden avrundet?

  BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 5119 kr
  • 5119 kr
  • 5786 kr
  • 5786 kr
  • 8000 kr
  • 8845 kr


  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 5119 kr
  • 5119 kr
  • 5786 kr
  • 5786 kr
  • 8000 kr
  • 8845 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene.
  IKEA hengsler er ikke kompatible med de valgte dørene.

  Velg hengsler for dørene dine:

  • 285 kr
  • 380 kr
  • 570 kr
  • 760 kr
  • 0 kr


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4488 kr
  • 5131 kr
  • 5571 kr
  • 6393 kr
  • 1405 kr
  • 1048 kr
  • 1202 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater som passer til PAX garderobe-serien

  Sideplater er dekksider som festes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene i Linoleum har en tykkelse på 14mm og tanken med disse er å gi designet et helhetlig uttrykk. Det faller derfor naturlig å velge den samme fargen på sideplatene som på frontene.

  Hvis du ønsker dekksiden i kun eikefinér kan du velge fra Nordic serien i eik. Disse dekksidene kan da behandles med olje istedenfor lakk.

  Er du i behov av dekksider som ikke finns i vårt standardsortiment er det vanlig å bestille større plater for å kappe til i ønsket størrelse på stedet. Dekksidene kan også brukes til andre områder som f eks hyller eller dekor.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 833 kr
  • 774 kr
  • 631 kr

  Sokler brukes til å dekke åpningen mellom garderoben og gulvet. De leveres komplett med klips og skruer for montering.

  Soklene er tilgjengelige i tre forskjellige lengder - 50, 75 og 100 cm. Du kan sjekke den faktiske sokkellengden under det blå spørsmålstegnet ved siden av produktet. Noremax-sokkelen er designet for å erstatte den originale IKEA-sokkelen. Dette vil resultere i at små deler av de originale garderobesidene vises ved siden av Noremax-sokkelen.

  Noremax tilbyr to alternativer for å skape et sammenhengende design:

  1. Velg 4,4 cm forlengede dører: Disse dørene er designet for å dekke mesteparten av sokkelen, og gir et sømløst utseende til garderoben din. Dette alternativet fungerer også godt når du beholder den originale sokkelen fra IKEA.

  2. Mal de synlige sidene med matchende lakk: Noremax gir muligheten til å kjøpe 100 ml ekstra lakk sammen med dørene, sidepanelene og sokkelen. Dette gjør at du kan male de synlige sidene. Det er viktig å merke seg at det kan være små forskjeller i finishen, på grunn av at rammen er laget av et annet materiale enn Noremax-frontene. Dette alternativet er kun tilgjengelig for lakkert design.

  Linoleum er et ferdig naturlig materiale med matt overflate og det er derfor ikke mulig å velge glansgrad.

 • Huk av for ønsket farge i Linoleum


  Huk av for ønsket overflatebehandling

  Linoleum kolleksjonen har eikefinér som kan beises i stedet for å kun behandle overflaten med olje. Beis er pigmenter som trekker inn i treverket slik at det blir gjennomfarget og trestrukturen kommer mer eller mindre frem avhengig av valgt farge (på mørke farger blir det mindre fargespill). Årringer og porer blir ofte mørkere og treverkets naturlige nyanser og sjatteringer kommer frem.

  Huk av for den beisfargen du ønsker. Merk at fargene kan oppleves annerledes på skjermen enn i virkeligheten. Dersom du er i tvil om fargen er den du ønsker kan du bestille en vareprøve.


  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.
  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra beis til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra beis kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 202 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra hardvoksolje til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra hardvoksolje kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 179 kr

PAX Linoleum- Basic garderobedører

Garderobeserien PAX inkluderer alle oppbevaringsmuligheter du kan tenke deg- fra fleksible sammensetninger til innvendige utforminger som lar deg maksimere funksjonaliteten til garderoben. Med hjelp av Noremax kan dine PAX-garderober tilpasses bedre enn noensinne. Vi tilbyr skreddersydde garderobedører som kan erstatte utdaterte eller utiltalende fronter. Noremax utvalg av PAX-dører i designet Linoleum Basic er tilgengelig i 20 utvalgte farger. Velg din favorittfarge for å oppnå et totalt skreddersytt design. Vi produserer dører til PAX i akkurat den nyanse du velger, ferdig til å monteres på dine eksisterende garderobeskap. Vi gjør deg oppmerksom på at de nye dørene ikke kommer med hengsler. Du kan velge en nøytral nyanse for å oppnå et harmonisk og beroligende soverom eller lyse farger som matcher veggene for et integrert helhetsuttrykk, eller hvorfor ikke gå for en intens farge for å gjøre garderobeskapet til et iøynefallende midtpunkt. Uansett hva du velger er utvalget av Linoleum Basic, elegant og modere uten å skille seg ut eller risikere å gå ut tiden. Det håndtaksløse designet gir soverommet ditt eller et hvilket som helst annet rom i huset et ultramoderne preg.

Pax Linoleum Basic passer til mange forskjellige stiler og fungerer like godt på soverommet som på kontoret. Linoleum Basic dører til IKEA Pax garderobeskap gir et varmt og eksklusivt inntrykk, og snart vill du se dine nærmeste stryke det myke og komfortable overflatematerialet uten å måtte bekymre deg for fingermerkene. Linoleum er et innovativt valg av tidløs design som kan skreddersys etter din smak. Med 20 forskjellige farger å velge mellom, er denne garderoben ikke bare miljøvennlig, men utrolig allsidig i sin stilige estetikk og passer derfor med alle slags innredninger.

Når du velger Pax Linoleum Basic garderobefronter, har du flere muligheter for det estetiske aspektet:

 • Linoleum er tilgjengelig i 20 forskjellige farger- hvis du foretrekker Linoleum fronter med utefrest grep, kan du sjekke ut Linoleum Circle.
 • Eikefinér er behandlet med olje- men du kan også velge mellom forskjellige beisfarger om du ønsker en annen farge enn naturlig eik. Ved å velge beis vil et tilleggsgebyr på 15% påløpe.
 • Valg av glansgrad er ikke tilgjengelig for verken linoleum eller eik. Linoleum er produsert med en matt overflate og eikefinerne er oljet.

Linoleum krever ikke mye vedlikehold, men kan behandles med Forbo Monel regelmessig. Hvis overflaten har blitt flekkete, kan et nøytralt rengjøringsmiddel som Forbo Cleaner brukes. Du kan lese mer om rengjøring og vedlikehold her.

Selve eikefineringen vedlikeholdes ved hjelp av Osmo Hardwax olje kvartalsvis.

Skarpe gjenstander kan ripe overflaten, hvis du er uheldig og søler kaffe, te eller rødvin, bør flekker fjernes umiddelbart for å unngå å trekke inn i linoleumet. Linoleum er et naturlig materiale og med lyse farger kan det oppstå nyanseforskjeller.

Hvorfor velge Linoleum Basic?

Den eksepsjonelle overflaten gjør dette produktet ideelt for de som foretrekker et kjøkkendesign som ikke etterlater fingermerket og fettflekker. Med to års garanti på alle våre produkter, vil du ikke angre på valget av den holdbare Linoleum kolleksjonen. Du kan addere håndtakt til Linoleum Basic i den stilen som passer best til ditt hjem. Hvis du foretrekker dører med integrerte håndtak, tilbyr vi også Linoleum Circle fronter.

Du kan oppgradere soverommet ditt ved å beholde dine eksisterende garderobestammer og kjøpe fronter fra Noremax. Våre priser er rimelige, men uten å måtte kompromisse på kvaliteten, slik at kundene våre kan få drømmesoverommet!

For mer informasjon om vårt utvalg av fronter i Linoleum Basic, vennligst kontakt det erfarne og hjelpsomme teamet i dag.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.