Linoleum Circle – Pax Garderobe

kr 0,00

Linoleum Circle er det perfekte valget av matte garderobedører med integrerte grep. Linoleum er et naturlig antistatisk materiale som betyr at det er frastøtende mot både støv og fettflekker. Dørene holder seg fri fra fingermerker og fargene holder godt over tid. Disse dørene er laget av MDF i kjernen, med linoleum på fremsiden og eikefinér på baksiden og kantene. Produkssortimenten er også tilgjengelig i Linoleum Basic for de som foretrekker helt glatte dører.

Tykkelse: 20mm
Materiale: Eikefinért MDF og linoleum
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei
Freste detaljer: Ja (hull til hengsler)
Farge: Linoleum i 20 utvalgte farger, eikefinér behandles med olje og kan beises.
Glansgrad: Ikke valgfri
Standard leveringstid: 6 uker

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Vi selger frontene, ikke skrogene!

Ikke IKEA-stammer? Ønsker du fronter i andre mål enn IKEA standard, kan vi være behjelpelige med dette. Vennligst ta kontakt direkte med vår kundeservicekonsulent via e-post: info@noremax.com

Vi gjør deg oppmerksom på at, for å dekke oppstartskostnadene for linoleum er vår minimumspris per bestilling kr 5000.- (per farge), eventuelt mellomlegg vil legges på fakturaen.

 • Er målene på nettsiden avrundet?

  BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3600 kr
  • 3600 kr
  • 4050 kr
  • 4050 kr
  • 5800 kr
  • 6400 kr


  4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3600 kr
  • 3600 kr
  • 4050 kr
  • 4050 kr
  • 5800 kr
  • 6400 kr

  door length  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2900 kr
  • 3330 kr
  • 3600 kr
  • 4100 kr
  • 900 kr

  Sideplater som passer til PAX garderobe-serien

  Sideplater er dekksider som festes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene i Linoleum har en tykkelse på 14mm og tanken med disse er å gi designet et helhetlig uttrykk. Det faller derfor naturlig å velge den samme fargen på sideplatene som på frontene.

  Hvis du ønsker dekksiden i kun eikefinér kan du velge fra Nordic serien i eik. Disse dekksidene kan da behandles med olje istedenfor lakk.

  Er du i behov av dekksider som ikke finns i vårt standardsortiment er det vanlig å bestille større plater for å kappe til i ønsket størrelse på stedet. Dekksidene kan også brukes til andre områder som f eks hyller eller dekor.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 550 kr
  • 500 kr
  • 400 kr

  Gulvsokkel brukes for å skjule mellomrommet mellom garderobedører og gulv. Sokkelen er laget av 18 mm vanntett MDF og er behandlet med samme slitsterke malin som resten av frontene dine. Sokkelen leveres komplett, med skruer og festeklips.
  Våre gulvsokler er tilgengelige i tre lengder- 50, 75 og 100 cm, med en bredde på 7 cm.

  Linoleum er et ferdig naturlig materiale med matt overflate og det er derfor ikke mulig å velge glansgrad.

  Huk av for ønsket farge i Linoleum


  Huk av for ønsket overflatebehandling

  Linoleum kolleksjonen har eikefinér som kan beises i stedet for å kun behandle overflaten med olje. Beis er pigmenter som trekker inn i treverket slik at det blir gjennomfarget og trestrukturen kommer mer eller mindre frem avhengig av valgt farge (på mørke farger blir det mindre fargespill). Årringer og porer blir ofte mørkere og treverkets naturlige nyanser og sjatteringer kommer frem.

  Huk av for den beisfargen du ønsker. Merk at fargene kan oppleves annerledes på skjermen enn i virkeligheten. Dersom du er i tvil om fargen er den du ønsker kan du bestille en vareprøve.


 • Tilleg for eksisterende/tidligere bestilling i samme fargekode?

PAX Linoleum- Circle garderobedører

Linoleum Circle er et miljøvennlig valg av fronter, uten spor av fingermerker. Linoleum Circle fronter har estetisk og komfortabelt utformede sirkulære grep som eliminerer behovet for å velge håndtak. Pax sin garderobeserie er kjent for sine fleksible oppbevaringsmuligheter. Sammen med dørfronter og sidepaneler i linoleum blir dette en skreddersydd garderobe med detaljerte og sofistikerte håndtak i form av utefreste sirkulære grep i eikefinér. Noremax utvalg av PAX-dører i Linoleum Circle er tilgjengelig i 20 utvalgte farger. Noremax skreddersydde dører levers klare til å monteres direkte på garderoben din. Det beste er at du ikke trenger å bytte ut garderoben, bare erstatt de gamle dørene med nye linoleumdører i en moderne farge, og fest de på PAX garderobestamme. Enten du velger samme farge som veggene for er diskret utseende, eller hvis du ønsker et maksimalistisk uttrykk, er linoleum et bærekraftig og miljøvennlig valg av interiørdesign. Pax Linoleum Cirlce kan kombineres med mange forskjellige stiler og passer like bra på soverommet som på kontoret.

Med 20 forskjellige farger å velge mellom, er denne garderoben ikke bare miljøvennlig, men utrolig allsidig i sin stilige design og passer derfor godt sammen med alle slags interiørstiler. Det naturlige materialet er ikke bare hyggelig å se på, men det er også mykt å behagelig å ta på, uten å etterlate spor etter fingermerker. Pax garderobeserie lar deg designe oppbevaring din akkurat slik du vil ha den, mens Noremax-dører gir deg muligheten til å skape et unikt design som er innovativt, stilig og tidløst.

Når du velger Pax Linoleum Circle garderobefronter, har du flere muligheter for det estetiske aspektet:

 • Eikefinér er behandlet med olje- men du kan også velge mellom forskjellige beisfarger om du ønsker en annen farge enn naturlig eik. Ved å velge beis vil et tilleggsgebyr på 15% påløpe.
 • Linoleum er tilgjengelig i 20 forskjellige farger- hvis du foretrekker fysiske håndtak, kan vi tilby Linoleum Basic.
 • Valg av glansgrad er ikke tilgjengelig for verken linoleum eller eik. Linoleum er produsert med en matt overflate og eikefinerne er oljet.

Linoleum krever ikke mye vedlikehold, men kan behandles med Forbo Monel regelmessig. Hvis overflaten har blitt flekkete, kan et nøytralt rengjøringsmiddel som Forbo Cleaner brukes. Du kan lese mer om rengjøring og vedlikehold her.

Selve eikefineringen vedlikeholdes ved hjelp av Osmo Hardwax olje kvartalsvis.

Skarpe gjenstander kan ripe overflaten, hvis du er uheldig og søler kaffe, te eller rødvin, bør flekker fjernes umiddelbart for å unngå å trekke inn i linoleumet. Linoleum er et naturlig materiale og med lyse farger kan det oppstå nyanseforskjeller.

Hvorfor velge Linoleum Circle?

Den matte overflaten er motstandsdyktig mot flekker og ikke minst fingermerker. Linoleum Circle har et innovativ, sirkulært grep av eikefinér integrert i dørene. Hvis du foretrekker dører med fysiske håndtak, kan vi tilby Linoleum Basic-dører. Med to års garanti på alle våre produkter, vil du ikke angre på valget av vår holdbare Linoleum kolleksjon. Med 20 forskjellige farger å velge mellom, passer de inn med alle salgs møbler og hjem.

Våre priser er rimelige, men uten å måtte kompromisse med kvaliteten, slik at kundene våre kan designe sine drømmers hus! Oppgrader soverommet eller barnerommet ved å erstatte IKEA-dørene på dine eksisterende garderobestammer med våre Noremax-dører.

Kontakt vårt erfarne og hjelpsomme team i dag for å få mer informasjon om vårt utvalg av fronter i Linoleum Circle.

Varenummer: I/A Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.
Get 85% OFF on all our selected products
Get a Shocking Discount!
Check it out
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Subscribe Now