Linoleum Exit – Pax Garderobe

kr 0,00

Linoleum Exit er et design som appellerer til de minimalistiske tilhengerne. Det rektangulære grepet gir et diskret håndtak som ligger i flukt med overflaten uten å gå i kompromiss med den funksjonelle og ergonomiske gripemekanismen.
Linoleum er et naturlig antistatisk materiale som betyr at det er frastøtende mot både støv og fettflekker. Dørene tilbyr en matt overflate som holder seg fri fra fingermerker samtidig som at materialet holder seg godt over tid. Disse dørene er laget av MDF i kjernen, med linoleum på fremsiden og eikefinér på baksiden og kantene. Produkssortimentet er også tilgjengelig i Linoleum Basic for de som foretrekker helt glatte dører, eller Linoleum Circle om man foretrekker sirkulære grep.

Tykkelse: 21mm
Materiale: Eikefinért MDF og linoleum
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer: Ja (hull til hengsler)
Farge: Linoleum i 20 utvalgte farger, eikefinér behandles med olje og kan beises.
Glansgrad: Ikke valgfri

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke IKEA-stammer? Ønsker du fronter i andre mål enn IKEA standard, kan vi være behjelpelige med dette. Vennligst ta kontakt direkte med vår kundeservicekonsulent via e-post: [email protected]

Vi gjør deg oppmerksom på at, for å dekke oppstartskostnadene for linoleum er vår minimumspris per bestilling kr 5000.- (per farge), eventuelt mellomlegg vil legges på fakturaen.

 • Er målene på nettsiden avrundet?

  BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 6107 kr
  • 6107 kr
  • 6774 kr
  • 6774 kr
  • 9690 kr
  • 10524 kr


  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 6107 kr
  • 6107 kr
  • 6774 kr
  • 6774 kr
  • 9690 kr
  • 10524 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene.
  IKEA hengsler er ikke kompatible med de valgte dørene.

  Velg hengsler for dørene dine:

  • 285 kr
  • 380 kr
  • 570 kr
  • 760 kr
  • 0 kr


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4488 kr
  • 5131 kr
  • 5571 kr
  • 6393 kr
  • 1405 kr
  • 1048 kr
  • 1202 kr
  De zijpanelen zijn meestal breder dan de kast zelf. Dit is om het karkas te bedekken, de dikte van het front plus een paar mm om het zijpaneel te kunnen aanpassen aan de muur/vloer die vaak ongelijk blijkt te zijn. Bij gebruik van een ophangrail bedekt de zijkant niet noodzakelijk de volledige dikte van het front.
   
  De zijpanelen worden geleverd in standaardafmetingen, terwijl de fronten variëren in dikte afhankelijk van het ontwerp.  Neem contact met ons op als je andere afmetingen dan in ons assortiment wilt bestellen.

  Sideplater som passer til PAX garderobe-serien

  Sideplater er plater som festes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene i Linoleum har en tykkelse på 14mm og formålet med disse er å gi designet et helhetlig uttrykk. Det faller derfor naturlig å velge den samme fargen på sideplatene som på frontene.

  Hvis du ønsker sideplater i kun eikefinér kan du velge fra Nordic serien i eik. Disse dekksidene kan da behandles med olje i stedet for lakk.

  Behøver du sideplater som ikke finnes i vårt standardsortiment er det vanlig å bestille større plater og kappe til ønsket størrelse på stedet. Sideplatene kan også brukes til andre formål som hyller eller innredning.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 833 kr
  • 774 kr
  • 631 kr

  Sokkel er en type list som erstatter den eksisterende sokkelen på garderobestammen, laget av 18 mm MDF med linoleum på forsiden
  Våre gulvsokler er tilgengelige i tre lengder: 50, 75 og 100 cm, med en bredde på 7 cm.
  Dersom du velger dørene som er forlenget nederst er det kun 2 cm av sokkelen som vil være synlig.

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.

  Linoleum er et ferdig naturlig materiale med matt overflate og det er derfor ikke mulig å velge glansgrad.

 • Huk av for ønsket farge i Linoleum


  Huk av for ønsket overflatebehandling

  Linoleum kolleksjonen har eikefinér som kan beises i stedet for å kun behandle overflaten med olje. Beis er pigmenter som trekker inn i treverket slik at det blir gjennomfarget og trestrukturen kommer mer eller mindre frem avhengig av valgt farge (på mørke farger blir det mindre fargespill). Årringer og porer blir ofte mørkere og treverkets naturlige nyanser og sjatteringer kommer frem.

  Huk av for den beisfargen du ønsker. Merk at fargene kan oppleves annerledes på skjermen enn i virkeligheten. Dersom du er i tvil om fargen er den du ønsker kan du bestille en vareprøve.


  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.
  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra beis til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra beis kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 202 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra hardvoksolje til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra hardvoksolje kan kun bestilles ifm. fronter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 179 kr

Linoleum Exit til PAX garderobedører

Linoleum Exit er et miljøvennlig valg av fronter til PAX garderobe, med matte overflater uten preg av fingermerker. Linoleum Exit dørene har et estetisk og komfortabelt rektangulært grep som eliminerer behovet for utenpåliggende håndtak.

IKEA PAX garderobe er kjent for sine fleksible innredningsmuligheter, og sammen med dørfronter og sideplater i linoleum blir dette en skreddersydd garderobe med diskret og komfortable håndtak i form av innfreste rektangulære grep i eikefinér. Noremax sitt utvalg av PAX-dører i designet Linoleum Exit er tilgjengelig i 20 utvalgte farger. Dørene leveres klare til å monteres direkte på garderobestammen din, alt du behøver å supplere er hengslene.

Med 20 forskjellige farger å velge mellom, er denne garderoben ikke bare miljøvennlig, men utrolig allsidig med sitt minimalistiske design. Det naturlige materialet er lagd av linolje og ikke er det bare fint å se på, men den har en behagelig og myk overflate som kan tas på uten å etterlate spor av fingermerker. PAX garderobestammer lar deg designe oppbevaringen tilpasset dine behov, mens Noremax-dører gir deg muligheten til å skape et unikt design tilpasset din smak.

Når du velger Pax Linoleum Exit garderobefronter, har du flere muligheter:

 • Eikefinér er behandlet med olje- men du kan også velge mellom forskjellige beisfarger om du ønsker en annen farge enn naturlig eik. Ved å velge beis vil det tilkomme en prisøkning på 15%.
 • Linoleum er tilgjengelig i 20 forskjellige farger- hvis du foretrekker fysiske håndtak, kan vi tilby Linoleum Basic.
 • Valg av glansgrad er ikke tilgjengelig for verken linoleum eller eik. Linoleum er produsert med en matt overflate og eikefineren er oljet.

Linoleumet krever ikke noe særlig vedlikehold, men kan behandles med Forbo Monel med jevne mellomrom. Om overflatene har blitt tilsmusset kan det benyttes et nøytralt rengjøringsmiddel som f.eks. Zalo eller Forbo Cleaner.
Selve eikefineren vedlikeholdes ved hjelp av Osmo Hardvoksolje kvartalsvis.
Skarpe gjenstander kan ripe overflaten og hvis du er uheldig og søler kaffe, te eller rødvin, bør flekker fjernes umiddelbart for å unngå at det trekker inn i linoleumen. Linoleum er et naturlig materiale og med lyse farger kan det oppstå nyanseforskjeller.

Hvorfor velge nettopp Linoleum EXIT?

Ønsker du nye og holdbare dører til din PAX garderobe kan vi garantere at du vil bli superfornøyd med Linoleum Exit. Linoleumsmaterialet har mange gode kvaliteter og er fordelsaktig ved at materialet er bærekraftig, naturlig og motstandsdyktig mot riper. Med sin matte overflate vil den utrolig nok ikke få så lett synlige fingermerker, som igjen gjør at soverommet eller kontoret holder seg rent uten at det krever en stor innsats. Ønsker du noen av dørene uten innfreste EXIT grep kan du enkelt kombinere designet med Linoleum Basic og eventuelt benytte håndtak eller knotter etter ditt ønske. Ved å kombinere IKEA PAX garderobe og Noremax fronter kan du oppnå et uttrykk du lenge har lengtet etter, i tillegg til å implementere smarte løsninger som varer i tiår.

For å få mer informasjon om vårt utvalg av fronter i Linoleum Kolleksjon, ta kontakt med vårt erfarne og hjelpsomme team i dag.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.