Moon – Pax Garderobe

kr 0,00

Vår nye garderobeserie Moon har et dekorativt design som minner om samtlige stilepoker, med sitt sirkelformede og funksjonelle grep setter den et særpreg på oppbevaringen! De store sirkelgrepene er godt plassert i midten og kan gripes fra flere vinkler for en behagelig åpne- og lukkeopplevelse uten håndtak.

Tykkelse: 19 mm

Materiale: MDF med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

 

Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)
Produksjonstid: ca. 5 uker + leveringstid

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Vi selger frontene, ikke skrogene!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 2.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

  
 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2732 kr
  • 2732 kr
  • 3227 kr
  • 3227 kr
  • 4918 kr
  • 5814 kr

  Illustrasjon moon  4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2732 kr
  • 2732 kr
  • 3227 kr
  • 3227 kr
  • 4918 kr
  • 5814 kr
  door length


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1361 kr
  • 1711 kr
  • 2227 kr
  • 2351 kr
  • 608 kr

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 546 kr
  • 485 kr
  • 423 kr

  Velg glansgrad

  (silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris):

  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge
  NCS, Jotun eller Farrow & Ball kode:


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  • 50 kr

Moon håndtaksfri Garderobe

Vår nye garderobeserie Moon, har en dekorativ design som minner om alle stilers tidsepoker, med det sirkulære og funksjonelle grepet setter det et særprege! De sirkulære håndtakene er godt plassert i midten og kan gripes fra flere vinkler for åpnings- og lukkeopplevelse uten håndtak. Hver av våre håndtaksfrie garderobedører er designet med tankene på din plass i og med en tykkelse på 19mm og passer sømløst til dine eksisterende møbler. Dette kan fungere sammen med Metod kjøkkenskap for en sømløst design som fungerer for ditt hjem. Med en linjeformet design og enkel montering, kan du enkelt få plass til utskiftninger av disse håndtaksfrie garderobedørene.

Sømløst håndtaksfri garderobe

Våre håndtaksfrie garderobedører er laget av MDF som er lett og ser stilig ut i alle rom. Hvis du finner ut at fargespekteret som vi tilbyr ikke stemmer med deg, er det flere fargealternativer du kan vurdere. Å designe din håndtaksfrie garderobe til ditt romm er så enkelt som å gi oss en NCS, Farrow & ball eller Jotun fargekode sammen med designet du har valgt. Vi vil jobbe for å designe dine håndtaksfrie garderobedører akkurat slik du ønsker. Vi vil jobbe for å designe dine håndtaksfrie garderobedører akkurat slik du ønsker det. Prosessen vår med å designe håndtaksfri garderobe tar ca 5 uker for standard levering, dette gjør at vi kan designe dørene dine akkurat slik du vil ha dem med den beste kvaliteten på enhver bestilling.

I tillegg til det er hver av våre håndtaksløse garderobefronter designet med deg i tankene. Derfor gir vi deg et valg av finish. Enten du bestemmer deg for en matt, silkematt eller halvblank glansgrad, er du sikker på at dette vil gi deg det perfekte endelige resultatet du ønsker for ditt rom. Hver av våre håndtaksfrie garderobedører er laget av MDF og behandlet med Akzo Nobel lakk for å bevare det generelle utseendet til materialet og gi deg en sterk håndtaksfri garderobe til ethvert soverom i hjemmet. Med oppbevaring for alle klærne dine så vel som sko og andre ting, er dett den perfekte plassen for en sømløst design uten å bekymre deg for at flere elementer får det til å skille seg ut.

Spar plass med håndtaksfrie garderobedører

Våre håndtaksfrie garderobedører er den perfekte måten å bringe lagring til selv de minste rommet. Dette er fordi den håndtaksfrie garderoben lar deg spare verdifull plass mens du gir en effektiv lagringsløsning. Med flere av oss som leter etter det perfekte moderne utseendet til hjemmet våre, kan du ikke gjøre det bedre enn den håndtaksfrie garderoben, da håndtakene er innfrest på dørene for å gi deg moderne utseende som kan tilpasse rommet ditt. Dette hjelper deg med å spare verdifulle plass mens du monterer i flukt mot veggen.

Fortsatt usikker på om våre håndtaksfrie garderobedører passer for din innredning? Ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig for å gi deg den informasjonen du trenger om et bredt spekter av produktene våre for å hjelpe deg med å ta beslutning. Ta kontakt med oss i dag!

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.