Moon – Pax Garderobe

kr 0,00

Vår nye garderobeserie Moon har et dekorativt design som minner om samtlige stilepoker, med sitt sirkelformede og funksjonelle grep setter den et særpreg på oppbevaringen! De store sirkelgrepene er godt plassert i midten og kan gripes fra flere vinkler for en behagelig åpne- og lukkeopplevelse uten håndtak.

Materiale: MDF med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.
Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.

Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3476 kr
  • 3476 kr
  • 4095 kr
  • 4095 kr
  • 6250 kr
  • 7381 kr

  Illustrasjon moon

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3476 kr
  • 3476 kr
  • 4095 kr
  • 4095 kr
  • 6250 kr
  • 7381 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1726 kr
  • 2179 kr
  • 2833 kr
  • 2988 kr
  • 774 kr
  • 560 kr
  • 643 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 690 kr
  • 619 kr
  • 536 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.

 • Velg lakk type og glans

  Standard lakk: silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris
  Polyuretanlakk: Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Velg lakk
  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge
  • kr

  På grunn av en mer kompleks produksjonsprosess for farger i Little Greene-paletten, vil en ekstra avgift på 3000 NOK bli pålagt.

  Før du velger en farge fra Little Greene, vennligst ta kontakt med oss for å bekrefte tilgjengeligheten. Little Greene arkiverer periodisk visse farger, og vi kan kanskje ikke ha prøver til matchingformål. Din forståelse og samarbeid blir sterkt verdsatt.

  Populære fargealternativer:

  NCS-kode er et internasjonalt Naturlig Fargesystem som nøyaktig kommuniserer fargene vi ser for å angi presise farger. Ethvert malebutikk vil ha en NCS-indeks slik at du kan sjekke og velge fargen du liker. De kan også lage en malingsprøve med din valgte farge. Vennligst sjekk vår BLOGG for mer informasjon.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB! Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.

  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Moon håndtaksfri Garderobe

Vår nye garderobeserie Moon, har en dekorativ design som minner om alle stilers tidsepoker, med det sirkulære og funksjonelle grepet setter det et særprege! De sirkulære håndtakene er godt plassert i midten og kan gripes fra flere vinkler for åpnings- og lukkeopplevelse uten håndtak. Hver av våre håndtaksfrie garderobedører er designet med tankene på din plass i og med en tykkelse på 19mm og passer sømløst til dine eksisterende møbler. Dette kan fungere sammen med Metod kjøkkenskap for en sømløst design som fungerer for ditt hjem. Med en linjeformet design og enkel montering, kan du enkelt få plass til utskiftninger av disse håndtaksfrie garderobedørene.

Sømløst håndtaksfri garderobe

Våre håndtaksfrie garderobedører er laget av MDF som er lett og ser stilig ut i alle rom. Hvis du finner ut at fargespekteret som vi tilbyr ikke stemmer med deg, er det flere fargealternativer du kan vurdere. Å designe din håndtaksfrie garderobe til ditt romm er så enkelt som å gi oss en NCS, Farrow & ball eller Jotun fargekode sammen med designet du har valgt. Vi vil jobbe for å designe dine håndtaksfrie garderobedører akkurat slik du ønsker. Vi vil jobbe for å designe dine håndtaksfrie garderobedører akkurat slik du ønsker det. Prosessen vår med å designe håndtaksfri garderobe tar ca 5 uker for standard levering, dette gjør at vi kan designe dørene dine akkurat slik du vil ha dem med den beste kvaliteten på enhver bestilling.

I tillegg til det er hver av våre håndtaksløse garderobefronter designet med deg i tankene. Derfor gir vi deg et valg av finish. Enten du bestemmer deg for en matt, silkematt eller halvblank glansgrad, er du sikker på at dette vil gi deg det perfekte endelige resultatet du ønsker for ditt rom. Hver av våre håndtaksfrie garderobedører er laget av MDF og behandlet med Akzo Nobel lakk for å bevare det generelle utseendet til materialet og gi deg en sterk håndtaksfri garderobe til ethvert soverom i hjemmet. Med oppbevaring for alle klærne dine så vel som sko og andre ting, er dett den perfekte plassen for en sømløst design uten å bekymre deg for at flere elementer får det til å skille seg ut.

Spar plass med håndtaksfrie garderobedører

Våre håndtaksfrie garderobedører er den perfekte måten å bringe lagring til selv de minste rommet. Dette er fordi den håndtaksfrie garderoben lar deg spare verdifull plass mens du gir en effektiv lagringsløsning. Med flere av oss som leter etter det perfekte moderne utseendet til hjemmet våre, kan du ikke gjøre det bedre enn den håndtaksfrie garderoben, da håndtakene er innfrest på dørene for å gi deg moderne utseende som kan tilpasse rommet ditt. Dette hjelper deg med å spare verdifulle plass mens du monterer i flukt mot veggen.

Fortsatt usikker på om våre håndtaksfrie garderobedører passer for din innredning? Ta kontakt med oss. Vi er tilgjengelig for å gi deg den informasjonen du trenger om et bredt spekter av produktene våre for å hjelpe deg med å ta beslutning. Ta kontakt med oss i dag!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.