Ontime – Pax Garderobe

kr 0,00

Vår Ontime serie er enkel, moderne og funksjonell; alt en moderne garderobe trenger. Med sine håndtaksfrie fronter gir dette garderobealternativet et rolig og elegant utseende takket være mangelen på fysiske håndtak.

Ved å utelate fysiske håndtak vil fronten etterlates enkel og glatt, ingenting sier «rent og moderne» som de håndtaksfrie frontene i denne serien. Alle våre moderne håndtaksløse garderobealternativer har et utseende som vil passe inn på rom i alle størrelser.

Materiale: MDF med Akzo Nobel lakk

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.
Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i halvblank, silkematt og matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
Produksjonstid: ca. 5 uker + leveringstid

For polyuretanlakk utvides produksjonstiden med 2 uker.

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Alle verdens farger uten pristillegg (oppgi NCS, Little Greene, Jotun eller Farrow & Ball kode)
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Vi selger frontene, ikke skrogene!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 2.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3010 kr
  • 3010 kr
  • 3546 kr
  • 3546 kr
  • 5412 kr
  • 6392 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3010 kr
  • 3010 kr
  • 3546 kr
  • 3546 kr
  • 5412 kr
  • 6392 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1495 kr
  • 1887 kr
  • 2454 kr
  • 2588 kr
  • 670 kr

  Sideplatene er normalt bredere enn selve stammen for at den skal dekke stammen og tykkelsen på fronten i tillegg til et par mm for å kunne justere sideplaten etter skjevt gulv eller vegg.

  Sideplatene kan selv tilpasses ved å kappe sidene som står mot vegg eller gulv. Sideplater bør monteres fra innsiden av stammen ved å bruke monteringsskruer. Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene fra Noremax er laget av 12 mm tykk MDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 598 kr
  • 536 kr
  • 464 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

  Du kan enten bestille våre dører som er 4 cm lenger i bunnen, da disse dekker mesteparten av sokkelen. Alternativt kan du bestille med 100ml ekstra lakk og male de synlige delene.

  Velg lakk type og glans

  Standard lakk – silkematt 5% tillegg, matt 10% tillegg i pris Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.

  Her kan du enten fylle inn fargenavn/fargekode i feltet ELLER huke av for ønsket farge


  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 93 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 62 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 330 kr

Moderne Håndtakløs Garderobe

Når du velger din moderne håndtaksløse garderobe, kan du være sikker på at du vil få de beste alternativene til å skreddersy ditt eget garderobeskap. Her på Noremax gir vi deg muligheten til å velge akkurat den farge du ønsker på din håndtaksløse garderobe. Det kan ikke være enklere, der er bare å oppgi fargekoden fra, Jotun, Farrow & Ball eller NCS fargesystem, så løser vi resten. Vi blander den perfekte fargen for deg og ditt hjem, enten i halvblank (40 glans), silkematt (20 glans) eller matt (10 glans). Vi har full forståelse for at denne prosessen kan være stressende, derfor står vi klare til å gi deg all den informasjon du vil trenge for å ta en beslutning.

Med en tykkelse på 19mm og en sømløs design er denne moderne håndtaksfrie garderoben perfekt for hvilket som helst fargetema. I tillegg til dette har vi flere fantastiske design som hjelper deg med å skape det ultimate soverommet. Med vårt brede spekter av farger og utførelser, er dette en god måte til å skape det perfekte helhetsuttrykket på hoved- eller gjestesoverommet. Dette kan også kombineres med skjenker og andre oppbevaringsenheter for å gjøre interiøret ditt sammenhengende.

Å Enkelt Bestille En Moderne Håndtakløs Garderobe

Å bestille en moderne håndtakløs garderobe fra Noremax kunne ikke ha vært enklere. Det er så lett som å velge garderobefronter og oppgi ønsket farge utfra Jotun, Farrow & Ball eller NCS fargesystem. Vi vil ta oss an resten. Vi tar imot bestillingen, produserer og leverer frontene til din dør ferdig for montering innen 6 uker. Alle våre håndtakløse garderobefronter produseres etter hvert enkelte bestilling og leveres deretter hjem til deg slik at du kjapt og lett kan montere dørene dine rett på garderobestammen.

Er du fortsatt usikker på om en håndtakløs garderobe som er det riktige valget for deg? Ikke nøl med å ta kontakt med oss. Vårt erfarne team er tilgjengelig for å hjelpe deg med å velge den perfekte fargen og de riktige håndtakløse garderobedørene for nettopp ditt rom. Vi kan tilpasse størrelsen og i tillegg tilby garderobedører med både fysiske håndtak og dører med moderne utefreste håndtak, en skreddersydd garderobe som vi passe perfekt inn på soverommet ditt. Hvilken av disse vil du kjøpe for å følge interiørstilen på ditt hjem?

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.