Pure Basic – Pax Garderobe

kr 0,00

Er du på utkikk etter et enkelt, minimalistisk og elegant design til dine IKEA PAX garderober?
Da vil produktserien Pure Basic være et perfekt valg for deg! Designet er laget av ren HDF, som er et holdbart, solid farget materiale. Produktserien kommer i tre farger, men om du ønsker noe mer fargerikt kan du sende oss en forespørsel. Ikke glem å finne matchende håndtak fra vårt brede utvalg for optimal form og funksjon!

Materiale: HDF behandlet med klarlakk på toppen

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Velg mellom svart, mørkgrå eller lysgrå
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3714 kr
  • 3714 kr
  • 4143 kr
  • 4143 kr
  • 6690 kr
  • 7452 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3714 kr
  • 3714 kr
  • 4143 kr
  • 4143 kr
  • 6690 kr
  • 7452 kr
  door length
  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 810 kr
  • 929 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene er laget av 12 mm kompakt HDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Tykkelse kan variere med 1mm +/-. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

 • Velg Pure-farge, type lakk og glans

  Standard lakk - Matt - uten tilleggskostnad
  Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

IKEA sine PAX garderober tilbyr gode løsninger for ethvert hjem. Garderobestammene kommer i flere ulike størrelser, men dessverre ikke så mange alternative design eller farger. Dersom du er på utkikk etter erstatningsfronter til dine IKEA garderobestammer, er vi i Noremax glade for å kunne hjelpe til!

Pure kolleksjonen består av flere ulike design som sikrer at du finner noe til ditt hjem etter din smak. Det karakteristiske med Pure kolleksjonen er at den er laget av et solid og holdbart materiale som heter HDF – high-density fiberboard. Materialet kommer med flere unike fordeler som er både kostnadseffektive og bærekraftig.

Pure Basic produktserie

Pure Basic er den enkleste av alle design som kommer i Pure kolleksjonen. Enkelt design er alltid et sikkert kort å velge. Det fungerer med alle type innredninger og føles moderne, tidløst og minimalistisk – noe som er veldig trendy nå om dagen. Hvis du er interessert i en mer dekorativ interiørstil, er produktserien Pure Basic veldig lett å matche med andre design, møbeltilbehør eller dekorerende elementer i et rom.

Hvordan matche Pure Basic?

Avhengig av hvilken designstil du er på utkikk etter, kan Pure Basic alltid fungere i et rom. Er du en stor tilhenger av moderne industriell stil? Da kan du matche garderobedører i Pure Basic med møbeltilbehør som komplementerer denne stilen. For eksempel kan du sjekke ut vårt brede utvalg av håndtak og finne noe som passer. Vi foreslår at du sjekker ut rette linjer, diskré håndtak som Prince og Prince Max.

Hvis du ønsker et mer dekorativt uttrykk, kan Pure Basic frontene matches med fronter som har et inngravert mønster – som Wonder eller Skyline. Begge disse designene er nye tilskudd i vår Standard kolleksjon tilhørende IKEA PAX. Mønsteret som er gravert med enten vertikale eller diagonale linjer skaper et diskret design som bringer inn et interessant element i interiørdesignet ditt.

Til slutt ønsker vi å gi deg tips til hvordan du kan matche Pure Basic frontene dersom du ønsker en mer rustikk interiørstil. Rustikke og provinsielle interiørstiler er ofte karakterisert av tre-elementer. Et stort råd for å oppnå denne type design er å matche Pure Basic fronter med fronter av tre. Sjekk ut vårt Nordic design for en enkel stil som sømløst komplementerer Pure Basic frontene på en vakker måte!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.