Pure Exit – Pax Garderobe

kr 0,00

Pure Exit er en kombinasjon mellom en av våre nyeste design og den nye kolleksjonen Pure. Den slanke overflaten til fronten er kun avbrutt av det minimale grepet. Grepet i seg selv er rektangulært med lett kurvede hjørner for å gi et ergonomisk og funksjonelt grep. Sammen utgjør disse to elementene et moderne og tidløst design som er perfekt for et hverdagslig hjem.

Materiale: HDF behandlet med klarlakk på toppen

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Velg mellom svart, mørkgrå eller lysgrå
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4702 kr
  • 4702 kr
  • 5119 kr
  • 5119 kr
  • 7679 kr
  • 8429 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4702 kr
  • 4702 kr
  • 5119 kr
  • 5119 kr
  • 7679 kr
  • 8429 kr
  door length
  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 810 kr
  • 929 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene er laget av 12 mm kompakt HDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Tykkelse kan variere med 1mm +/-. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

 • Velg Pure-farge, type lakk og glans

  Standard lakk - Matt - uten tilleggskostnad
  Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Er du på utkikk etter erstatningsdører til din nye PAX garderobe, og ønsker noe som varer lenge og som du ikke blir lei av? Da kan du se her. Pure Exit er designet du leter etter!

Pure Exit er et enkelt design med minimalt grep. Designet funker til alle interiørstiler og grepet er både funksjonelt og estetisk tilfredsstillende. Håndtaksfri fronter er et godt alternativ da du ikke behøver å montere på eksterne håndtak. Rengjøringen blir så mye enklere når du ikke må vaske rundt knotter eller håndtak, og det er ingen risiko for at du skumper borti de når du går forbi. Det finnes kun gode grunner til hvorfor håndtaksfri fronter er et bra alternativ, men det beste er selvfølgelig utseendet.

Håndtaksfri fronter er vakre, og Exit grepet er intet unntak. Det fungerer til alle type innredninger da grepet er minimalt og kombinerer kurvede og rektangulære linjer. Hvis du er tilhenger av moderne og tidløst design, foreslår vi at du går for håndtaksfri fronter. Sjekk ut hele kolleksjonen av Pure design til IKEA PAX garderober og vi er sikre på at du finner en håndtaksfri front som passer for deg!

Hvorfor velge Pure Exit?

La oss snakke om fordelene som tilbys av Pure Exit designet, som ikke har så mye med estetikken og utseendet å gjøre. Pure kolleksjonen og Pure Exit designet er en del av en serie som lages av et materiale kalt HDF.

HDF er et tett og holdbart materiale som står for high-density fiberboard. Materialet blir ofte brukt innenfor møbeldesign da det er sterkt, hardt og kompakt. HDF er gjennomfarget, som betyr at materialet er farget hele veien igjennom og ikke kun på overflaten. Dette er helt ypperlig da riper og skader blir mye mindre synlig.

Selv om HDF er et stabilt og tett materiale, må det også tas vare på. Om du ønsker mer informasjon om hvordan du skal ta vare på frontene dine, har Noremax satt sammen en vedlikeholdsguide. Klikk her for mer informasjon om hvordan du skal ta vare på garderobedørene dine.

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.