Pure Ontime – Pax Garderobe

kr 0,00

Pure Ontime er design som karakteriseres av funksjonen og egenskapene til hele Pure kolleksjonen. Denne serien er laget av HDF som er et tett og holdbart materiale, ypperlig til møbeldesign. Designet er derimot noe helt annet, og tilbyr alt fra form til stil og funksjon. De slanke frontene er designet med et rektangulært integrert grep som er funksjonelt, elegant og moderne. Gjør soverommet ditt en tjeneste, monter Pure Ontime fronter på dine PAX garderobeskap!

Materiale: HDF behandlet med klarlakk på toppen

Lakkerte fronter behandles med to-komponent syreherdende lakk fra Akzo Nobel. Ved valg av fronter lakkert i heldekkende farge, er det viktig å være oppmerksom på at fargen hentes ut på resept for fargegjengivelse. Sluttresultat på overflater avhenger i hovedsak av underlag (materiale) og påføringsmetode, men også hvilket produkt som er anvendt i forhold til nyanse og glans. Det vil si at Noremax fronter ikke nødvendigvis vil være helt like som andre overflater malt med annet produkt i samme farge.

Lakk: Akzo Nobel standard lakk – tilgjengelig i matt glans eller polyuretanlakk – kun tilgjengelig i silkematt glans.

Akzo Nobel standard lakk er en industrilakk som er mindre motstandsdyktig mot riper og avskalling av lakk, samt mindre vannbestandig.
Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar, mer vanntett, mer ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Ja
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Farge: Velg mellom svart, mørkgrå eller lysgrå
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans)

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 3.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4429 kr
  • 4429 kr
  • 4845 kr
  • 4845 kr
  • 7405 kr
  • 8155 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 4429 kr
  • 4429 kr
  • 4845 kr
  • 4845 kr
  • 7405 kr
  • 8155 kr
  door length
  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2440 kr
  • 3131 kr
  • 3655 kr
  • 4607 kr
  • 1083 kr
  • 810 kr
  • 929 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Sideplatene er laget av 12 mm kompakt HDF og er behandlet med den samme slitesterke lakken som frontene. Tykkelse kan variere med 1mm +/-. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.

  Hensikten med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standard utvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 940 kr
  • 833 kr
  • 738 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

 • Velg Pure-farge, type lakk og glans

  Standard lakk - Matt - uten tilleggskostnad
  Polyuretanlakk - Kun silkematt glans - 30% tilleggsavgift

  Produktet polyuretan kan brukes til mange ulike formål, men i dette tilfellet brukes det som overflatebehandling til fronter, sider og sokler. Polyuretanlakk er en industrilakk som er mer holdbar og ripebestandig, samt lettere å vedlikeholde og rengjøre.
  Valg av lakk må vurderes etter bruk og behov, men på grunn av lakkens motstandsdyktige egenskaper anbefaler vi polyuretanlakk til kjøkken.  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 107 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 71 kr


  Vi anbefaler å bestille ekstra lakk til å bruke under montering eller til senere anledninger.
  NB!Ekstra lakk kan kun bestilles ifm. fonter, aldri separat. Vi anbefaler derfor alltid å bestille en liten flaske med lakk som kan brukes dersom man er uheldig ved montering eller ved senere anledninger.
  • 381 kr

Konseptet til Noremax er å produsere erstatningsfronter som passer til IKEA skap. Vi har fronter som er kompatible med IKEA Metod, IKEA Bestå og til sist, IKEA PAX. Noremax sitt konsept ble til når det gikk opp for oss hvor fine og populære IKEA systemene er, men vi ville også gi folket muligheten til å designe og tilpasse utseendet på møblene i tillegg til oppsettet, planløsningen og innredningen i skapene.

Noremax har derfor designet flere ulike kolleksjoner med produkter, slik at alle kan bli designeren i sitt eget hjem. Pure Kolleksjonen er en helt ny kolleksjon som inkluderer holdbare materialer og et stort utvalg design og overflatebehandlinger – til en rimelig pris.

Hva er fordelene med Pure Ontime produktserien?

Fordelene med Pure Ontime produktserien er at du får erstatningsdører til dine IKEA PAX garderober som holder i flere år fremover. HDF står for high density fiberboard og er et materiale som tilbyr lang holdbarhet til en rimelig pris. Materialet er tett og er motstandsdyktig mot fuktighet. HDF’en er gjennomfarget, noe som gjør riper og skader mindre synlige. Siden materialet er av naturmateriale, må det tas vare på. Sjekk ut vår vedlikeholdsguide for å finne ut mer om hvordan du kan forlenge livet til ditt HDF produkt.

En annen fordel med Noremax sine Pure Ontime fronter er den enkle monteringen. Noremax produktene er designet akkurat som standardproduktene til IKEA. Dette betyr at de kommer med forborede hull til hengsler med samme plassering som standard IKEA PAX dører. Hullene er kompatible med IKEA hengsler, og du kan velge ulike størrelser på dørene som passer de forskjellige PAX stammene.

For din sikkerhet, tilbyr vi også 2 års garanti på alle produkter som produseres av Noremax. Du kan lese mer om hva garantien innebærer under våre vilkår og betingelser på nettsiden. Så, hva venter du på? Skaff erstatningsdører til IKEA PAX garderober i dag! Hvis du har noen spørsmål, vil vårt kundevennlige team hjelpe til med glede. Bare send oss en e-post og vi besvarer de spørsmål du måtte ha!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.