Soft Matte Basic – Pax Garderobe

kr 0,00

Ser du etter noe nytt og fresht til din gamle IKEA garderobe? Da er Soft Matte Basic produktserien det perfekte valget for deg! Dette er vår nyeste kolleksjon og har en veldig spennende anti-ripe og fingermerke teknologi. Et slank utttrykk, trendy fargervalg, og valgmuligheten om å forlenge dørene 4 cm mot gulvet for å skjule sokkelen, vil til sammen skape en ekslusiv og luksuriøs garderobe til ditt soverom eller inngangsparti.

Farge: Tilgjengelig i 7 standardfarger (ekstra farger kun på forespørsel)

NCS-kodene som er korrelert med hver fargekode er det nærmeste treffet til det universelle fargesystemet, men ikke en identisk kamp. Fargen på fronten din kan derfor avvike litt i nyanse fra NCS-koden på grunn av de forskjellige produktene som blir brukt.

Materiale: MDF med polymerfolie på toppen
Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Glansgrad: Soft Matte kolleksjonen kommer med en super-matt overflate som er bade myk å ta på og motstandsdyktig for riper
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør deg oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 5.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren. Ingen oppstartskostnad for standardfarger.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2976 kr
  • 2976 kr
  • 3310 kr
  • 3310 kr
  • 5357 kr
  • 5964 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 2976 kr
  • 2976 kr
  • 3310 kr
  • 3310 kr
  • 5357 kr
  • 5964 kr

  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1952 kr
  • 2512 kr
  • 2917 kr
  • 3690 kr
  • 869 kr
  • 619 kr
  • 714 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.
  Formålet med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Sideplatene er laget av 13 mm MDF med polymerfolie på toppen. Tykkelse kan variere med 1mm +/-.

  Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standardutvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Vi kan lage sideplater på spesialmål, da vil det også komme et pristillegg.

  Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.

  Merk at målene på sideplatene er avrundet til nærmeste hele cm. Les mer under vanlige spørsmål.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 750 kr
  • 667 kr
  • 595 kr

  Sokler brukes til å dekke åpningen mellom garderoben og gulvet. De leveres komplett med klips og skruer for montering.

  Soklene er tilgjengelige i tre forskjellige lengder - 50, 75 og 100 cm. Du kan sjekke den faktiske sokkellengden under det blå spørsmålstegnet ved siden av produktet. Noremax-sokkelen er designet for å erstatte den originale IKEA-sokkelen. Dette vil resultere i at små deler av de originale garderobesidene vises ved siden av Noremax-sokkelen.

  Noremax tilbyr to alternativer for å skape et sammenhengende design:

  1. Velg 4,4 cm forlengede dører: Disse dørene er designet for å dekke mesteparten av sokkelen, og gir et sømløst utseende til garderoben din. Dette alternativet fungerer også godt når du beholder den originale sokkelen fra IKEA.

  2. Mal de synlige sidene med matchende lakk: Noremax gir muligheten til å kjøpe 100 ml ekstra lakk sammen med dørene, sidepanelene og sokkelen. Dette gjør at du kan male de synlige sidene. Det er viktig å merke seg at det kan være små forskjeller i finishen, på grunn av at rammen er laget av et annet materiale enn Noremax-frontene. Dette alternativet er kun tilgjengelig for lakkert design.

 • Fargevalg

  NCS koder for de ulike fargene er den nærmeste fargematchen, men ikke en identisk match. Fargen til fronten kan derfor skille seg noe fra NCS koden pga at det brukes ulike produkter.
  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 93 kr

Spesialtilpasset IKEA garderobe

IKEA Pax garderober lever i så mang hjem. Produktserien er den perfekte garderoben til de fleste hjem, ettersom den er så tilpasninsdyktig til dine personlige behov og preferanser. Trenger du en kåpeholder til din gang? Eller trenger du mange skuffer til sokker og undertøy? Alt er mulig. Garderobestamene kommer også i flere bredder, dybder og høyder for å passe ditt hjem perfekt. Utnytt plassen din med IKEA Pax garderbober!

Gi din garderobe et personlig uttrykk!

Det er ikke bare garderobestammene som kan tilpasses, våre fronter kan også det! Med Noremax kan du alltid være trygg på at du kan skape det uttrykket du drømmer om. Du vil ikke trenge å kompensere uttrykket til hjemmet ditt for funksjonaliteten.

Soft Matte Basic produkt serien er vårt nyeste tillegg til utvalget av fronter tilpasset IKEA Pax garderober. Designet består av MDF med polyme folie på toppen. Materialet skaper et trendy ultra-matt uttrykk – derav navnet på produktserien! Videre er folien motsandsdyktig mot fingermerker, og tilbyr den nyeste og mest funksjonelle egenskapen til våre matte fronter. Soft Matte kolleksjonen er alt vi noen gang har drømt om! Trendy, enkelt vedlikehold, rimelig, og kommer i flere forskjellige farger for å matche resten av ditt interiør.

Montering av Soft Matte Basic

Vi vet at enkel montering er en prioritet for våre kunder. Vi har derfror produsert frontene til å perfekt passe IKEA systemet. Alle dørene kommer med forborete hull til hengsler, som såklart er designet til å perfekt passe skapstammen til din IKEA garderobe, samt størrelsen på hengslene som Ikea tilbyr. Så hva venter du på? Skaff hengslene fra IKEA og monter dine nye Soft Matte Basic fronter for et helt nytt uttrykk til din garderobe.

Skap et gjennomgående designkonsept

Hvordan kan vi gjøre ditt liv enda bedre? Ved å tilby dette designet for andre IKEA systemer også. The Soft Matte Basic fronter er tilgjengelig for kjøkken og oppbevaringsenheter! Ta en titt på våre fronter til Metod kitchens her, eller har du et gamelt Faktum system? Frykt ikke! Designet er også tilgjengelig for Faktum kolleksjonen her.

Du kan få frontene i samme farge eller en av våre andre vakre nyanser. Uansett hvilken farge du velger – materialet til Soft Matte produktserien vil skape et gjennomgående designkonsept til ditt hjem. Soft-touch og den ultra-matte overflaten skaper en trendy, minimalistisk interiørstil med en ekte wow-effekt!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.