Soft Matte Circle – Pax Garderobe

kr 0,00

Soft Matte Circle-designet er det riktige valget for deg hvis du er ute etter et matt og moderne garderobedesign med integrerte grep. Håndtakene er sirkulært formet og passer perfekt i et skandinavisk designhjem. Produktserien er laget av MDF med polymerfolie på toppen som er veldig myk å ta på og kommer med en supermatt finish. Materialet har også en innovativ og spennende teknologi som tilfører både anti-ripe og anti-fingeravtrykk funksjoner! For å oppnå et enda mer luksuriøst utseende på soverommet eller entrégarderoben, har du også muligheten til å forlenge dørene 4 cm på bunnen for å dekke sokkelen. Soft Matte Circle kommer i 7 forskjellige farger, og du har til og med muligheten til å velge en annen farge inne i grepet.

Dette produktet har tre typer fargealternativer:

1. Velg én farge på hele fronten.
2. Velg én farge på front, kanter og bakside, og en annen farge i det integrerte grepet.
3. Velg én farge på fronten og grep i eik behandlet med matt hardvoksolje.

Farge: Tilgjengelig i 7 standardfarger (ekstra farger kun på forespørsel)

NCS-kodene som er korrelert med hver fargekode er det nærmeste treffet til det universelle fargesystemet, men ikke en identisk kamp. Fargen på fronten din kan derfor avvike litt i nyanse fra NCS-koden på grunn av de forskjellige produktene som blir brukt.

Materiale: MDF med polymerfolie på toppen
Tykkelse: 19 mm
Innfreste grep: Nei
Leveres med hengsler: Nei – Se her
Freste detaljer (hull) til hengsler: Ja
Glansgrad: Soft Matte kolleksjonen kommer med en super-matt overflate som er bade myk å ta på og motstandsdyktig for riper
Produksjonstid: ca. 5-8 uker + leveringstid for standardfarger, 12 uker + leveringstid for alle andre farger

  Sjekk priser

  Bestill vareprøve

Trenger du stammer? Oppdag vårt Linen garderobesystem!

Ikke Ikea fronter? Ta kontakt på e-post: [email protected]

Vi gjør deg oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 5.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren. Ingen oppstartskostnad for standardfarger.

 • BEGYNN Å HANDLE


  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3631 kr
  • 3631 kr
  • 3964 kr
  • 3964 kr
  • 6012 kr
  • 6619 kr

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  4,4 cm lenger enn de originale fra IKEA.

  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 3631 kr
  • 3631 kr
  • 3964 kr
  • 3964 kr
  • 6012 kr
  • 6619 kr
  door length

  Vi anbefaler å kjøpe hengsler til de valgte dørene. Til disse dørene kan du enten bruke IKEA hengsler eller kjøpe våre hengsler til PAX.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 1952 kr
  • 2512 kr
  • 2917 kr
  • 3690 kr
  • 869 kr
  • 619 kr
  • 714 kr

  Sideplatene er vanligvis bredere enn selve stammen. Dette for å dekke tykkelsen på fronten plus noen millimeter for å kunne tilpasse sideplaten etter skjevt gulv eller vegg. Om man bruker opphengingsskinne dekker ikke siden nødvendigvis hele tykkelsen på fronten.

  Sidepanelene leveres i standard dimensjoner, mens frontene varierer i tykkelse avhengig av design. Vennligst ta kontakt med oss hvis du ønsker å bestille andre dimensjoner enn det som finnes i vårt utvalg.

  Sideplater til PAX stamme

  Sideplater er plater som brukes på de synlige sidene av PAX stammen. Disse legges på utsiden av stammen og festes fra innsiden med skruer. Her kan man bruke de eksisterende hullene i stammen, men vær obs på å ikke bruke for lange skruer.
  Formålet med platene er å gi designet et helhetlig og sammenhengende uttrykk. Det er derfor også naturlig å velge samme farge på sideplatene som på frontene. Sideplatene er laget av 13 mm MDF med polymerfolie på toppen. Tykkelse kan variere med 1mm +/-.

  Skulle du trenge sideplater i størrelser som ikke finnes i standardutvalget er det vanlig praksis å bestille plater en størrelse større og så kappe til ønsket mål. Vi kan lage sideplater på spesialmål, da vil det også komme et pristillegg.

  Sideplatene kan med fordel også brukes til andre formål som til hyller og innredning for å nevne noe.

  Merk at målene på sideplatene er avrundet til nærmeste hele cm. Les mer under vanlige spørsmål.  Mål oppgitt som bredde x høyde

  • 750 kr
  • 667 kr
  • 595 kr

  Noremax sokkelen erstatter den originale IKEA sokkelen. Dette betyr at en liten del av sidene på selve garderobestammen vil være synlig. Du kan se de eksakte målene på soklene under det på spørsmålstegnet bak produktet.

 • Steg 1

  Velg 1- farget eller 2- farget design eller et grep i tre.

  Steg 2

  Velg en hovedfarge

  NCS koder for de ulike fargene er den nærmeste fargematchen, men ikke en identisk match. Fargen til fronten kan derfor skille seg noe fra NCS koden pga at det brukes ulike produkter.


  Steg 3

  Velg farge inne i grepet


  *Colour inside the grip  Det følger ikke med skruer sammen med sideplatene, så vi anbefaler å bruke helt vanlige monteringsskruer som kjøpes separat eller fra oss.

  • 93 kr

Oppgrader IKEA Pax-garderoben din med Noremax

Soft Matte kolleksjon er kompatibel med IKEA Pax-garderobesystemet. Den kommer i samme størrelser og dimensjoner som IKEA tilbyr, forberedt med hull for hengsler i riktig størrelse og plassering. Siden den passer perfekt til IKEA-systemet, er den også veldig enkel og rask å installere. Så gå og kjøp Pax-skapene på IKEA, og oppgrader med fronter og sideplater fra oss for en frisk, moderne og personlig garderobelook! Designkolleksjonen Soft Matte er ikke bare tilgjengelig for Pax-garderober, men også for Metod-kjøkken, for å gi deg muligheten til å skape et konsistent designkonsept gjennom hele hjemmet ditt.

Gi garderobene dine et personlig utseende!

Med Soft Matte Circle-designet kan du få din egen splitter nye, personlige IKEA Pax-garderobe! Dette designet kommer i 4 forskjellige trendy farger som er enkle å matche. For å gi deg muligheten til å lage ditt eget unike design for garderoben din, kan du til og med velge å legge til en kontrastfarge inne i det integrerte grepet. Hvis ingen av disse 4 fargene taler til deg, er det også andre farger tilgjengelig på forespørsel for å matche resten av interiøret ditt.

De integrerte grepene til dette designet er sirkulært formet og gir en vakker lekenhet og en interessant detalj til ditt interiør. Den myke og runde formen gjør at den passer perfekt til ethvert skandinavisk design og moderne hjem. Soft Matte Circle-produktserien er enkel, men likevel innbydende og varm.

Enkel å vedlikeholde

Soft Matte-kolleksjonen er laget av MDF med polymerfolie på toppen. Materialet har en spennende ny teknologi som har anti-ripe og anti-fingeravtrykk egenskaper, selv om det har en matt overflate. Dette betyr at i tillegg til et fantastisk og luksuriøst ultramatt utseende, krever det også svært lite rengjøring og vedlikehold. Det er med andre ord den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og utseende!

Andre flotte funksjoner i Soft Matte-kolleksjonen som er verdt å nevne, er den korte produksjonstiden og det rimelige priset.

Så ikke dra på det med, få den nye drømmegarderoben din med vår Soft Matte Circle-design i dag!

Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.