Ball

kr 0,00

Er som navnet tilsier et håndtak som er formet som en kule eller ball. BALL finnes i disse utførelsene; sort matt, polert kobber og krom. Håndtakene passer utmerket til et minimalistisk design.

Mål: 28 mm i diameter og 33 mm i høyden.

I samme serie finner du også Umbrella, Queen, Gold og Bridge. Alle i de samme farger og materialer som Ball.

    • 250 kr
    • 250 kr
    • 250 kr

Ball Dørhåndtak

Dørhåndtaket på kjøkkenfrontene er en personlig smak og krever like mye tanker som resten av kjøkkenutformingen. Farge, stil og funksjonalitet må alle tas i betraktning når du avgjør om et dørhåndtak passer til ditt kjøkken. Enten du har et tradisjonelt eller moderne kjøkken, hvis du er ute etter et minimalistisk design, bør du velge Ball håndtak. Den er enkel, men effektiv form som gjør det enkelt å åpne og lukke kjøkkendørene enkelt, and Ball håndtaket tar ikke fokus vekk fra resten av kjøkkenet. Er tilgjengelig i tre finisher fra Noremax, Du kan matche dine nye Ball håndtakene til ditt kjøkken; Polert kobber, matt svart og krom.

Fordelene med Ball håndtak til ditt kjøkken

Ball håndtak gir en stilig og sofistikert stil til ditt hjem, og kan være spesielt nyttig når du er ute etter noe sømløsmåte å åpne og lukke kjøkkenskap og dører på. De er bare 33mm i høyd og 28mm i diameter. Disse håndtakene har både den perfekte størrelsen for praktisk bruk, og de er et smykke i seg selv på kjøkkenet.

Ball dørhåndtakene lar ikke ditt kjøkken føles rotete ut. Enten om du bruker håndtakene på hele kjøkkenet eller bare bruke dem til noe skapfronter, for eksempel under vasken. Med de forskjellige finishene kan du få frem det kjøkkenstilen du ønsker. Våre Ball dørhåndtakene er solide og holdbare, slik at du kan åpne og lukke dørene på kjøkkenet uten å måtte bekymre deg for at håndtaket går i stykker eller ødelegge dørene.

På grunn av størrelsen og formen til Ball dørhåndtakene passer de for alle hender, noe som gjør det enklere for alle å bruke håndtakene.

Hvorfor velge Ball dørhåndtak fra Noremax

Her på Noremax bidrar vi til en enkel måte for deg å bygge kjøkkenet ditt på fra bunden av til noe å være stolt av. Nyt deg igjen med å kunne tilbringe tid på ditt kjøkken. Vi hjelper til å gi liv på ditt kjøkken fra Faktum eller Metod, og hjelper deg å velge den siste finishen av håndtak fra vårt sortiment. For mer informasjon om Ball dørhåndtakene, ta kontakt med vårt vennlige og kunnskapsrike team, i dag.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.