Batman

kr 0,00

Med en elegant industriell stil, er Batman-håndtaket ideelt for enhver moderne eller samtidsinnstilling, enten det er et hjem, studio eller kontor. For å legge til en annen dimensjon er deler av håndtaket rillet, noe som betyr at de er hevet og teksturert. Batman-håndtaket er tilgjengelig i matte svart og antikk bronse alternativer. Det fungerer også godt når det brukes i kombinasjon med Helios-serien som har de samme hevede teksturerte mønstrene i deler av gripeområdet.

Dimensjoner: 138mm i lengde, 10/12mm i bredde, og 35mm i dybde. Avstanden mellom de to påkrevde hullene er 128mm.

    • 333 kr
    • 345 kr

Enten du leter etter nye håndtak til ditt morderne eller tradisjonelle kjøkken, er Batman håndtak det perfekte valget. Den elegante industristilen fungere bra i alle sammensettinger fra et studio eller hjemmekontor, noe som gjør det til et allsidig supplement. I tillegg er disse Batman-dørhåndtakene med ruglete tekstur, noe som betyr en annen dimensjon av tekstur. Kommer i matt svart eller antikk bronse alternativer, er dette et iøynefallende supplement til alle hjem. 13mm lang, 10/12mm bredt, 35mm dyp og med et mellomrom mellom hullene på 128mm, gjør dette Batman håndtaket den åpne /lukke-funksjonen enkel, uansett om den er tung eller ikke. På grunn av størrelsen på håndtaket får brukeren mer grep, og i tillegg er de mer holdbare og robuste. Denne holdbarheten gjør at disse Batman-håndtakene vil vare over lengre tid.

Monter Batman dørhåndtak

Du kan enkelt montere Batman IKEA håndtak på egenhånd uten å måtte be om eksperthjelp. Svart og antikk bronse er to nyanser som lett kan tilpasse med mange forskjellige farger, slik at du ikke trenger å være begrenset i å velge farge på ditt kjøkken eller Metod kjøkkenfronter.

Montere Batman kjøkkenhåndtak og fører til en tøff og stilig estetikk til dine skuffer og skap. Å velge farge på disse håndtakene passer bra med nesten alle farger og skaper et solid helhetsinntrykk. På grunn av den solide designen og fargen på Batman håndtakene, vil det uten tvil skape en «wow»-faktor for deg og dine gjester. Hvis du leter etter kjøkkenfronter som passer ekstremt bra med Batman håndtaket, foreslår vi vårt Bambus serie der naturlig mykt og nordiske materialer, møter den skarpe og industrielle former i en perfekt kontrast.

I tillegg krever disse håndtakene minimalt med vedlikehold for å holde de rene og pene. På grunn av fargen og formen, trenger du ikke å tenke på irriterende fingeravtrykk som konstant må tørkes bort, ideelt for alle son har en hektisk hverdag. Du behøver ikke en gang brukervennlige kjemikaler for å rengjøre dem. Hvis du velger å installere svarte Batman håndtak på ditt kjøkken, kan du finne en rekke tilbehør som matcher til håndtaket og skaper et særegent og eksklusivt hjem.

Velg Noremax Batman dørhåndtak

Hos Noremax har vi mange års erfaring med å hjelpe kunder med å forvandle deres kjøkken til noe som oppfyller alle kriteriene. Et kjøkken skal være hyggelig og behagelig, da dette er hjertet i hjemmet. Gi derfor kjøkkenet ditt nytt liv og en polert finish med hjelp av våre Batman-håndtak. Hvis du vil ha mer informasjon om våre Batman-håndtak, kan du kontakte oss med vårt vennlige og erfarne team. Vi er her for å hjelpe deg med å hjelpe deg med å fornye det gamle kjøkkenet til noe du er stolt av!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.