BOA DELUX

kr 0,00

Moderne, klassisk og elegant håndtak i polert messing med vakre detaljer i sort skinn. Nydelig håndverk . En annen utgave av Boa håndtak som har i tilleg vakkert deksel.

Håndtaket finnes i polert messing og i sølv farge(nikkelbelagt) både med sort og brunn skinn.

Hånddtaket har c/c 128, lengde 146, bredde 20, høyde 32mm

    • 619 kr
    • 619 kr
    • 619 kr
    • 619 kr

Moderne dørhåndtak

Enten du pusser opp kjøkkenet ditt eller ønsker å modernisere det, er våre moderne håndtak både elegante og klassiske, og passer sømløst inn i forskjellige kjøkkenmiljøer.
Boa Deluxe-håndtaket er tilgjengelig i polert messing med vakre skinn detaljer.
Håndverket til Boa Delux er en videreutvikling av designet til Boa håndtak-serien. Våre moderne håndtak er tilgjengelig i både polert sølv og messing, her har du i tillegg mulighet for å velge enten svart eller brunt skinn som dekor på håndtakene.

Dimensjonene på disse håndtakene er 146 mm brede, 32 mm høye og 128 mm lange, våre brede håndtak fungerer derfor perfekt for alle typer kjøkkenstørrelser. Uansett om du stabler oppvasken eller pakker opp matvarene så vil håndtakene gi deg et godt grep slik at du kan åpne og lukke skap og skuffer med full kontroll.

Hvorfor velge messing håndtak fra oss?

Vi forstår viktigheten av å finne det riktige håndtaket til kjøkkenet ditt, derfor tilbyr Noremax et bredt utvalg av dørhåndtak som passer for både tradisjonelle og moderne kjøkkeninnredninger. Våre messinghåndtak inkluderer Boa Delux håndtaket og passer sømløst inn på et IKEA Faktum kjøkken eller Metod kjøkkenskap. Vi vet at hver detalj på kjøkkenet er viktig og må være riktig, det er også tanken bak våre messinghåndtak- for å sikre at nettopp ditt kjøkken vil se best mulig ut.

Hos Noremax har vi håndtak til rimelige priser, men dette betyr dog ikke at vi noen gang går i kompromiss med kvalitet. Alle får muligheten til å ha det førsteklasses kjøkken de alltid har drømt om med hjelp av våre messinghåndtak. Dessuten er Boa Delux-håndtaket enkelt å montere, selv om du er DIY-nybegynner. Disse håndtakene hjelper deg til å få et friskt og nytt utseende på kjøkkenet, samtidig som det er iøynefallende, men allikevel ikke for overveldende.

Hvorfor velge Noremax når du skal kjøpe dine moderne håndtak?

Vårt team på Noremax har mange års erfaring i bransjen, noe som betyr at vi er i stand til å hjelpe deg med å velge de håndtakene som passer best for deg og ditt kjøkken. Vi kan også gi deg de beste vedlikeholds rådene, for lengre levetid slik at du ikke trenger å fortsette med å bytte ut håndtakene dine. Vi kan hjelpe deg med å lage drømmekjøkkenet du alltid har ønsket deg, fra kjøkkenhåndtak til kjøkkenfronter. Vi har lang erfaring med å hjelpe huseiere med å transformere sine kjøkken.

Ønsker du å finne ut mer informasjon om våre messinghåndtak, ikke nøl med å ta kontakt med oss på Noremax. Vårt hjelpsomme og profesjonelle team kan svare på de spørsmålene du måtte ha, og hjelpe deg med å komme i gang med å designe kjøkkenet ditt eller bare implementere de vakre og moderne håndtakene våre.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.