BOA

kr 0,00

Et håndtak med et vakkert deksel av polert messing. Utmerket for kjøkken og deg som vil ha nydelige detaljer.Håndtaket finnes også i sølv farge (nikkelbelagt ) og sort matt.

Hånddtaket har c/c 128, lengde 146, bredde 20, høyde 32mm.

    • 464 kr
    • 464 kr
    • 464 kr
    • 464 kr

Messing dørhåndtak til kjøkken

BOA håndtaket er messingbelagt og polert, som gjør det til et flott tilskudd til kjøkken som trenger den lille ekstra detaljen. Hos Noremax er BOA håndtakene også tilgjengelig nikkelbelagt og du kan velge mellom sort og brunt skinn på grepet, slik at du kan matche håndtakene med innredningen på kjøkkenet ditt.

Disse messinghåndtakene er i den perfekte størrelsen for å få nok grep til åpning og lukking av Metod kjøkkenskap, og ser heller ikke bulkete ut på dine nye Faktum kjøkkenfronter. BOA håndtakene er 128mm lange, 20mm brede og 32mm høye, så de tar ikke oppmerksomheten fra fokusobjektene i rommet men vil fremdeles være merkbare.

Det å montere disse BOA messinghåndtakene på kjøkkenet ditt er enkelt og krever ikke at du er ekspert i «gjør det selv». Du kan ha disse håndtakene installert på kjøkkenet ditt på null komma niks, som hjelper å friske opp og fornye et gammelt kjøkken. Enten om du har nye kjøkkenfronter eller kun nye håndtak, vil det ved hjelp av messinghåndtakene få kjøkkenet ditt til å se nytt ut med en skinnende estetikk.

Hvorfor velge messinghåndtak til kjøkken

Messinghåndtak til kjøkkendører er sterke og holdbare, så du er forsikret å ha investert i noe langvarig. Den skinnende overflaten på messinghåndtakene passer sømløst inn i mange kjøkkeninnredninger og passer godt med forskjellige fargepaletter, som igjen gjør det til et allsidig design. Lærpartiet på håndtakene komplementerer andre farger uansett hvilken av utførelsene du velger, så det vil innføres plettfritt på kjøkkenet ditt.

Om du har en moderne, klassisk eller tradisjonell design på boligen din, er disse messinghåndtakene et perfekt tilskudd til interiøret. Hos Noremax holder vi prisene rimelige uten å inngå kompromiss med den eksepsjonelle kvaliteten våre produkter innehar, inkludert BOA håndtaket.

Messing dørhåndtak til kjøkken er enkle å gjøre rent og vedlikeholde med tanke på dens form og størrelse, helt ideelt for huseiere som ikke har så mye tid til overs. Derfor kan du opprettholde et friskt kjøkken med skinnende dørhåndtak uten å måtte bruke timer på å komme til bak små dørhåndtak.

H2: BOA håndtak fra Noremax
Hos Noremax har vi flere år med erfaring som gjør oss til et industriselskap som er tillitsvekkende hos kundene. Ikke bare kan vi by på råd om hvilke håndtak eller fronter som passer best i boligen din, men vi kan også tilby råd til vedlikehold av produktene du kjøper fra oss. For å opprettholde tilstanden til dine messing dørhåndtak kan du følge vedlikeholdsanvisningen vi har laget. Denne inkluderer også hvordan du kan unngå et aldrende utseende på lærgrepet.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre messing håndtak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team i Noremax i dag. Vårt erfarne team er glade for å kunne besvare de spørsmålene du måtte ha.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.