Bowl

kr 0,00

BOWL er et innoverbuet, rundt og enkelt håndtak av eik. Monteres med skrue fra baksiden av fronten.

Denne modellen egner seg best til skjenker.

Diameter 65 mm, dybde 20 mm.

    • 214 kr

Skålhåndtak

Bowl håndtaket er en innover buet, skåldørhåndtak laget i eik. Disse runde skålhåndtakene er enkelt å montere på kjøkkenfronter og ideelt for mindre skuffer eller skap på kjøkkenet. Håndtaket er bare 65mm bedt og 20mm dypt og er lett å gripe i, noe som gjør det passende for alle håndstørrelser. Størrelsen på skålhåndtaket stjeler ikke oppmerksomheten fra rommet, ettersom det blender inni interiøret.

Eik gir en perfekt tradisjonell og moderne finish for ethvert kjøkken eller oppholdsrom, og derfor har dette innover buet håndtaket vært et populært valg. På grunn av at dette skålhåndtaket er laget i eik, er mer holdbart og vil tåle over lengre tid. Håndtak laget av billig materialer vil mest sannsynligvis knekke lettere, noe som ikke er ideelt når du trenger å åpne og lukke skuffer og skapdører like mye slik som på et kjøkken. Men vår Bowl håndtak vil du slippe og bytte ut på en god stund. I tillegg er dette skålhåndtaket i eik tilgjengelig til en overkommelig pris uten at det går ut over kvaliteten. Med tanken på denne utmerkede prisen, holdbarheten og stilig design, er Bowl håndtaket et opplagt valg i manges drømmehjem.

Håndtak i eik

Dette eikehåndtaket fra Noremax står bra til med mange andre materialer. Eik har mange fordeler. Materialet har et gyllent fargespekter i tillegg til en tydelig tekstur som gjør at et rom føles rustikk på en elegant måte. Eik bidrar med mye karakter, uansett hvilken årstid det er. Allsidigheten til denne type tre gjør det egnet i alle rom. Det er enkelt å rengjøre og vedlikeholde, og det er derfor det er opplagt for mange å velge dette stilfulle håndtaket når du vil modernisere hjemmet ditt. Hvis du vil ha et miljøvennlig aspekt, kan vi fortelle deg at disse eik håndtakene ikke gjennomgår noe kjemisk behandling som skader miljøet.

Hos oss på Noremax lagerfører vi en rekke håndtak for å gi deg muligheten til å finne det håndtaket for å gi deg muligheten til å finne det håndtaket som passer deg best, til kjøkkenet eller stuen. En så liten detalj som nye skålhåndtak kan utgjøre en stor forskjell. Skålhåndtak vil være prikken over ién på kjøkkenet der både du og dine kjære vil ønske å tilbringe mer tid sammen. Fra kjøkkendører til dørhåndtak – alle aspekter av kjøkkendesignet ditt er viktig. Hvis du vil ha mer informasjon om dette skålhåndtaket, kan du kontakte vårt team på Noremax. Hvis du vil ha kjøkkeninspirasjon eller dekortips, kan du enkelt klikke deg gjennom til blogginnleggene. Våre for videre trenger og forskjellige kjøkkenstiler.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.