Bridge

kr 0,00

Bridge eller ”bro” er det klassiske skaphåndtaket utført i et moderne funksjonalistisk design.

Håndtaket er utført i c/c 128. Lengde er 142 mm, bredde er 7 mm og dybde er 34 mm.

Håndtaket finnes i polert kobber og polert messing og sort matt. Passer spesielt godt til skap der strukturene i trematerialet fremkommer, men også til andre overflater og fronter.

  • 238 kr
  • 238 kr
  • 238 kr
  • 238 kr
  • 238 kr
  • 238 kr
  • 238 kr

Legg til Bridge håndtaket på dine skap for et simpelt men slående uttrykk. Om du er ute etter klassiske dørhåndtak med et funksjonelt og stilig design er Bridge håndtaket ideelt, spesielt hvor trestrukturen kommer klart og tydelig frem. Bridge håndtaket er tilgjengelig i polert messing, matt sort og poler kobber, så du kan enkelt velge den stilen som passer interiøret ditt best. Den vågale blokk-fargen gjør den perfekte uttalelsen i tillegg til å matche de slette Metod kjøkkenskapene og Faktum kjøkkenfrontene. Bridge håndtaket passer faktisk med en rekke ulike materialer, inkludert Bambus da det utstikkende håndtaket komplementerer strukturen i Bambusen.

Størrelsen på Bridge håndtaket er 142mm lengde, 7mm bredde og 34mm dybde, som gjør de enkle å bruke ved åpning og lukking. Den fine størrelsen betyr at alle hender kan bruke dem, uten at de utgjør et bulkete utseende!

Hos Noremax har vi holdt prisene til Bridge håndtak rimelige slik at alle våre kunder kan innføre disse i kjøkkeninnredningen eller stua. Med tanke på håndtaket holdbarhet og langlivethet er det verdt investeringen som varer over lang tid.

Velg dørhåndtak til innredningen din

Enten om du totalrenoverer kjøkkenet ditt eller skal erstatte fronter og håndtak, er Bridge håndtakene et fabelaktig tilskudd for et moderne, klassisk eller tradisjonelt interiør. Det er viktig å bruke god tid på å velge de riktige dørhåndtakene som passer med fargepaletten og stilen på boligen. Heldigvis, med tanke på den flotte estetikken til Bridge håndtak er det enklere enn noensinne å finne dørhåndtak som passer inn.

Ved å legge til våre Bridge håndtak i innredningen din får du en sømløs brukeropplevelse med åpning og lukking av dører. Disse dørhåndtakene kan transformere et gammelt rom til noe du kan være stolt av, slik at du kan nyte å varte opp gjester og ikke minst tilbringe tid på kjøkkenet og i stua igjen. Bridge dørhåndtak garanterer en wow-faktor som alle gjester vil bli imponert av.

Bridge håndtak fra Noremax

Her i Noremax har teamet vårt flere år med erfaring innen bransjen, så du kan være sikret å kjøpe de beste dørhåndtakene fra oss. Med vår ekspertise kan vi gi deg gode råd om hvordan du rengjør håndtakene dine for å opprettholde et skinnende og presentabelt kjøkken. Med tanke på størrelsen er Bridge dørhåndtak enkle å polere og vaske, i motsetning til små dørhåndtak som kan få mye skitt sittende fast rundt og bak dem.
Hvis du ønsker mer informasjon om våre dørhåntak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt kunnskapsrike og hjelpsomme team i dag. Vi er her for å hjelpe deg med å finne det beste håndtaket til kjøkkenet eller stua i hjemmet ditt.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.