Castle

kr 0,00

CASTLE har en rundet form til forskjell fra BRIDGE som har flate og rette kanter.

Håndtaket har c/c 128, lengde 142, bredde 7 mm, dybde 34 mm.

CASTLE er utført i  sort matt, nikkel, ubehandlet messing, børstet stål og polert messing.

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Castle Kjøkkenhåndtak

For et grasiøst og stilfulltuttrykk, velg håndtaket Castle. Tilgjengelig i nikkel, ubehandlet messing, børstet stål, polert messing eller matt svart, valget er ditt. Så du kan designe ditt kjøkken akkurat som du ønsker. Disse kjøkkenhåndtakene, ligner på Bridge håndtaket, men i motsetning til Bridges rette kanter, er Castle rund i formen.

På Noremax holder vi våre priser konkurransedyktige og går aldri utover kvaliteten. Alle håndtakene i vårt sortiment er enkle å montere og fungerer som prikken over i-en på dine kjøkkenfronter. På grunn av størrelsen på disse Castle-håndtakene, 142mm lenge, 7mm bredde og 34mm dyp, ser de både bra ut i kjøkkeninnredning og gjør det enkelt å åpne og lukke skuffer.

Fordelene med kjøkkenhåndtak

Enten om du har Metod eller Faktum-serien, vil Castle løfte frontene dine til en ny dimensjon. Du kan velge å montere håndtakene vertikalt eller horisontalt, avhenting av om du vil at de skal blende inn eller skape en ny karakter.

Kjøkkenhåndtak skaper ikke bare personlig uttrykk, men fungerer også som et ekstra tilbehør på frontene dine. Enten du har et moderne eller tradisjonelt hjem, vil Castle blende inn perfekt sammen med designen. Av både praktiske og estetiske grunner kan du montere dem horisontalt eller vertikalt.

Castle håndtak har et godt grep når du åpner og lukker skuffer på grunn av festepunktene. I tillegg kreves det mindre kraft for å åpne tyngre skuffer. Utformingen av Castle IKEA håndtak er veldig allsidig, slik at du kan installere dem i forskjellige rom i hjemmet, inkludert badet.

Hvorfor velge Noremax i valg av kjøkkenhåndtak?

Noremax har vi mange års erfaring med å hjelpe kunder med å finne kjøkkenfronter og håndtak for den perfekte kjøkkeninnredningen. Vi gir våre kunder en rekke håndtak alternativer, slik at de kan finne den designen som passer best til deres kjøkken. Vi har også et håndtak guide, for å hjelpe kundene med å opprettholde produktene våre produkter i god tilstand. I tillegg lagerfører vi produkter av høy kvalitet, slik at kundene våre kan være sikre på at deres nye håndtak og kjøkkenfronter er holdbare og kommer å vare over lang tid.

Hvis du ønsker mer informasjon om vårt Castle-kjøkkenhåndtak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team på Noremax, i dag.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.