Charm X

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 160 mm. Lengde 178,5 mm, bredde 8 mm, dybde 40 mm.

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Håndtakene Charm X utfyller ethvert møbel i både stil og karakter. Riktig utvalgt, kan de radikalt endre utseendet på rommet. Vår kolleksjon inneholder forskjellige modeller av håndtak for å sikre at det er noe for enhver smak. Vi møter de siste trendene og kundens forventninger, og derfor finner du produkter av høy kvalitet med attraktivt utseende i vårt sortiment.

Uansett om du skal renovere eller kun ønsker å oppgradere rommet, vil våre universelle håndtak utvilsomt hjelpe deg med å nå målet ditt. Charm X -håndtaket er Charms’ storebror. I likhet med Charm er Charm X inspirert av de geometriske og enkle formene. Den eneste forskjellen er at den er litt lengre. Dette stilige og tidløse håndtaket har runde kanter og er gunstig for tyngre dører eller skuffer. Muligheten til å velge mellom flere farger gjør det også mulig å bruke dette håndtaket i nesten ethvert interiør. Dessuten ligger dens særegenhet i at den passer inn i mange interiørdesignstiler, så vel som at den passer til en rekke forskjellige møbler. Sammen med Charm-håndtaket vil de skape en vakker helhet. Imidlertid er håndtakene også et godt valg for frittstående møbler.

Fra svart til børstet messing og rustfritt stål. Du kan velge finishene du foretrekker å matche med fargen på kjøkkenet, badet og møblene.

Utførelsen av dette håndtaket er virkelig originalt, noe som gir denne kolleksjonen et vakkert design. Trender endrer seg, men trenden for god kvalitet forsvinner aldri. Derfor, når det gjelder møbelhåndtak, er det veldig viktig å vurdere hvilke materialer de er laget av. Derfor er Charm X et produkt av høy kvalitet som lar deg bruke håndtaket i mange år. Dens perfekte dimensjoner på 178,5 mm i lengde, 8 mm i bredde og 40 mm dybde, gjør designet praktisk for daglig bruk.

Monter Charm X håndtak

Charm X er ikke bare et produkt av høy kvalitet, men det er også enkelt å montere. Før du installerer, må du kontrollere avstanden mellom de to nødvendige hullene. Siden monteringen er veldig enkel, betyr det også at det går veldig raskt. Med dette håndtaket kan du gi kjøkkenet, soverommet eller badet den elegansen det fortjener på veldig kort tid. Og hos Noremax kan du kjøpe disse håndtakene til en rimelig pris.

Håndtak, som dørhåndtak, er det mest berørte tilbehøret. Riktig omsorg er avgjørende, både av hygieniske og estetiske årsaker. Bruk lunkent vann med såpe for å tørke av overflaten og tørk over håndtaket grundig. Dette vil unngå misfarging og rust. Hvis du vil lære mer om riktig rengjøring, kan du sjekke vår vedlikeholdsanvisning.

Hvis du vil ha mer informasjon om vårt Charm X -håndtak, kan du kontakte oss. Vi vil svare på alle spørsmål, og vi hjelper gjerne våre kunder med å velge et perfekt matchet produkt.

Sjarmerer vi deg med vårt vakre Charm X -håndtak? Nå er det din tur til å oppgradere møblene dine. Monter håndtaket, og kjøkkenmøblene dine får et nytt originalt utseende.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.