Charm

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 32 mm. Lengde 40,5 mm, bredde 8 mm, dybde 40 mm.

    • 143 kr
    • 143 kr
    • 143 kr

Er du på stadiet med å organisere eller renovere kjøkken, stue eller soverom? Hvis du vil utvikle utseendet på møblene dine og skape noe unikt og personlig, finner du det hos Noremax. Vi tilbyr et bredt utvalg av håndtak til skap og garderober. Dette er produkter av høy kvalitet som vil tjene i mange år. Derfor er det verdt å vurdere hvilket håndtak som er det mest praktiske for dine behov og ønsker.

Håndtaket Charm fikk navnet sitt av en grunn. Det moderne, rene designet i minimalistisk størrelse og form er virkelig sjarmerende. Det er unikt og forskjellig fra alle andre håndtak, så det er perfekt for de som søker noe eksklusivt. Håndtaket er preget av små dimensjoner på bare 40,5 mm lengde, 8 mm bredde og 40 mm dybde. De små dimensjonene betyr ikke at det er upraktisk å bruke. Tvert imot er det veldig funksjonelt, og det å montere Charm håndtaket er en lek. Når du monterer håndtaket er det viktig å legge merke til avstanden mellom festepunktene, som på Charm håndtaket er 32 mm.

Forbedre interiøret med et Charm håndtak

Den er tilgjengelig i tre flotte utførelser: svart, børstet messing og rustfritt stål. Som et resultat kan hver kunde velge den fargen de foretrekker. Universal svart vil tilføre eleganse, børstet messing vil tilføre varme, og rustfritt stål vil gi en industriell karakter i interiøret ditt.

Dette håndtaket gir rask tilgang til innholdet i skapet og ikke minst ser det bra ut, men på grunn av de små dimensjonene er ikke Charm håndtaket en ideell løsning for skuffer, da det ikke er like praktisk. Vi anbefaler derfor å montere disse håndtakene på skapdører, og på skuffer anbefaler vi å kjøpe Charm X, som er storebroren til Charm.

Enten om du har et Faktum-kjøkken eller Metod-kjøkken, tilsetter Charm håndtaket en sofistikert karakter i interiøret. Dette designet appellerer til alle elskere av minimalisme. Dette kurvlineære håndtaket er en perfekt match for både industrielle og moderne møbler.

Velg et slankt og slitesterkt håndtak

Charm håndtaket er et holdbart produkt som gjør at husstandsmedlemmer kan åpne og lukke skap i mange år uten frykt for slitasje. Vi går over alle detaljene for å møte forventningene til våre kunder. Vi er også klar over at kjøkken er et sted hvor livet skjer, så alt tilbehør bør være av høy kvalitet. Vi forstår også at det er viktig for alle å holde rommene rene. Det er av denne grunn at vi valgt ut håndtak som er enkle å rengjøre, og leverer produkter til rimelige priser.

Hvis du har spørsmål om Charm håndtaket eller et annet produkt, ikke nøl med å kontakte oss. Vi er her for å hjelpe og streber alltid etter å følge opp alle kjøp helt til slutt.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.