Cocoon

kr 0,00

COCOON er et lekkert moderne håndtak som bretter seg mykt omkring skapfronten.

Håndtaket er utført i krom, og har c/c 160, lengde 200, dybde 40.

  
    • 155 kr

Skaphåndtak

Vår Cocoon håndtaket som bretter seg mykt på skapfronten, slik at det er enkelt å åpne og lukke. Cocoon håndtaket er designet med minimalisme og enkelhet i tankene, og passer sømløst inn i alle kjøkkentyper og stil. Håndtaket har en estetikk som passer godt i de fleste kjøkken. På grunn av lenden på 200mm og dybden på 40mm er disse kromhåndtakene den perfekte størrelsen for både små og store familiemedlemmer. Krommaterialet skaper en elegant og polert finish på de fleste skapdører, noe som gjør disse håndtakene til et populært alternativ for mange kunder.

Sett inn Cocoon håndtaket i ditt kjøkken

Når du skal velge IKEA håndtak til dine kjøkkenfronter, kan det være vanskelig å vite hvilken stil som er best for ditt kjøkken. For store dører, slik som spiskammer og uttrekkbare skap, er Cocoon håndtak ideelle. De er behagelige å bruke, da hele håndtaket kan gripes tak i, noe som er nødvendig ettersom man har tunge skuffer og dører. Cocoon er egnet spesielt til kjøkkenet i moderne stil. Håndtaket kan både brukes horisontalt og vertikalt, avhengig av hvilken type skapdører du vil bruke.

For å ha et kjøkken man er stolt av, vil disse håndtakene se stilig ut i alle typer kjøkken. Cocoon håndtakene er lette å rengjøre og du kan vedlikeholde et presentabelt kjøkken som du vil tilbring tid i, og der du vil ønske å oppholde gjestene. Ikke bare er disse Cocoon håndtakene ideelle for kjøkkenfronter, men for skuffer og skap rundt i hele huset, slik at du som bor der har muligheten til å holde en rød tråd gjennom innredning i hvert rom. Disse håndtakene er enkle, diskre og tar ikke mye oppmerksomhet, i tillegg til at de er lette å montere selv.

Siden de her et bredt utvalg av håndtak tilgjengelig på markedet, kan det virke skremmende å finne den rette for hver enkelte. Heldigvis har Cocoon håndtaket alt du trenger; en sømløs finish som passer til de fleste fronter med sin godt polerte overflate og gripevennligform.

Til en rekke overkommelig priser kan du få disse Cocoon håndtakene av høykvalitet og skapt skreddersydd til ditt interiør som du kan være stolt av. Til tross for den rimelige prisen er det ikke snakk om å gå på kompromiss med kvaliteten! Bruk Cocoon på kjøkkenet eller i andre rom for å skape en rød tråd gjennom hele innredningen.

Om du ønsker mer informasjon om håndtakene våre, kan du ta kontakt med våre vennlige team på Noremax, i dag. I mellomtiden for inspirasjon til ditt kjøkken kan du lese våre blogger for å se aktuelle og fremtidige trenger.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.