DELUX

kr 0,00

Et håndtak med et vakkert deksel av polert messing. Utmerket for kjøkken og deg som vil ha nydelige detaljer.Håndtaket finnes også i sølv farge (nikkelbelagt ) og sort matt.

Hånddtaket har c/c 128, lengde 146, bredde 20, høyde 32mm.

    • 310 kr
    • 310 kr
    • 310 kr

Delux kjøkkenhåndtak i messing

Legg til et elegant utseende på kjøkkenet ditt med vårt Delux kjøkkenhåndtak i messing. Disse estetisk tiltalende kjøkkenhåndtakene av messing er ikke bare attraktive, men også solid og holdbare. Ved å ha en høy holdbarhetstid, kan du fortsette å bruke disse kjøkkenhåndtakene i flere år og ikke trenge å bytte dem ut. Dette gjør dem til den perfekte langsiktig investering. Når du åpner og lukker kjøkkendører, vil du ikke ha et spinkelt håndtak som kommer til å knipse, derfor vil Delux håndtak garantere at du kan bruke kjøkkenfrontene uten å måtte bekymre deg for å ikke ha tilgang til mat- og kjøkkenutstyr i skapene. På grunn av glansen på våre polerte messing og nikkelbelaget Delux håndtak, passer de sømløst inn i kjøkkenområder og med hvilken som helst interiørstil du har. Hos Noremax tilbyr vi også det samme håndtaket i en matt svart finish, hvis du har en moderne kjøkkenplass som du vil legge til et subtilt håndtak til.

Hvorfor velge Delux kjøkken håndtak i messing til ditt kjøkken?

Ved å montere Delux kjøkkenhåndtak i messing på ditt kjøkken, skaper du et elegant og stilig utseende, men også en varm estetikk fra håndtakets farge. Disse smarte Delux kjøkkenhåndtakene er iøynefallende og skiller seg godt ut når de er montert på en kjøkkenfront med en dristig, kraftig farge. Ikke vare er de enkle å montere, men de er også rimelige. Rengjøring av disse Delux messing kjøkkenhåndtakene er også enkle å rengjøre; poler dem for en fullstendig blank finish.

Disse Delux kjøkkenhåndtakene av messing gjør det enkelt å åpne og lukke dørene, på grunn av solide håndtak. Dessuten er disse Delux håndtakene skulpturert av høykvalitets messing, slik at du kan få det beste av det beste montert på ditt kjøkken. Kobberinnholdet i messingens kjøkkenhåndtak gir antibakterielle egenskaper. Dette gjør dem perfekte til kjøkkenskap og dører og vil bidra til å opprettholde hygienen på kjøkkenet, noe som er avgjørende på grunn av at dette er der du tilbereder og spiser mat.

Disse allsidige Delux håndtakene kan brukes i hele huset, men ser spesielt bra ut på kjøkkenet! Våre Delux håntak i messing har en standard størrelse, 128mm i lengde, 32mm i høyde og 126mm i brede, slik at alle kan enkelt bruke dem.

Velg Noremax for dine Delux kjøkkenhåndtak i messing

Men mange års erfaring med å levere en eksepsjonell kundeservice og tilby håndtak og fronter for forskjellige typer kjøkken, både store, små, morderne og klassiske, er vi mer enn egnet til å hjelpe deg å finne Delux håndtakene i messing til ditt kjøkken. Enten du trenger råd om finish for dine nye håndtak eller velge Metod eller Faktum fronter for å transformere ditt kjøkken. Vårt team på Noremax kan hjelpe deg. For å finne ut mer informasjon, ta kontakt med vårt vennlige og hjelpsomme team i dag.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.