Flat Tire

kr 0,00

Diameter 32 mm, dybde 24 mm.

    • 238 kr
    • 238 kr
    • 238 kr
    • 238 kr

Møbelhåndtak er et lite bemerkelsesverdig og ofte undervurdert tilbehør som kan forandre utseendet på rommet. Men ikke glem at selv om estetikk er en viktig faktor, er funksjonalitet like viktig. Derfor er Noremax dedikert til produkter som verdsetter brukervennlighet og i tråd med de siste trendene.

Møt det eksklusive Flat Tire håndtaket

Karakterisert av vakkert design, appellerer det brukervennlige Flat Tire-håndtaket til et stort utvalg av brukere. I likhet med det industrielle Tire håndtaket, er det en miniatyrknott med en riflet overflate. Fra antikk bronse til messing, matt svart og rustfritt stål – utvalget av farger og materialer sikrer at vi har noe for enhver bruker og ethvert rom. Et så stort fargespekter gir flere designmuligheter. Det matcher perfekt med både IKEA Faktum-kjøkkenet og våre design til IKEA Metod.

Flat Tire håndtaket har den perfekte størrelsen for praktisk bruk. Den er 24 mm dyp og har en diameter på 32 mm. Formen og størrelsen på håndtaket gjør det veldig enkelt å håndtere, og kjøkkenet eller soverommet ditt vil se både stilig og elegant ut. Derfor, hvis du vil forsterke uttrykket i interiøret, bør du investere i Flat Tire håndtaket. Monteringen skjer raskt og enkelt, og håndtaket fungerer på alt fra kjøkkenskap til skuffer og forskjellige møbler. Den rimelige prisen gjør dette også til et godt kjøp og en god start på å transformere et rom.

Hvorfor Flat Tire håndtak?

Noremax produserer produkter som overgår de forventningene til våre kunder. Vi designer med tanke på både funksjonalitet og utseende, og streber etter å lage produkter som er en perfekt kombinasjon av de to.

Håndtaket er den delen av et møbel som mest sannsynlig vil måtte tåle mest press, fordi det brukes ofte og berøres av mange. Vi har derfor valgt å tilby produkter av høy kvalitet i materialer som vil gjøre dem uoppnåelig for slitasje. Materialet er også enkelt å rengjøre for å sikre en hygienisk bruk gjennom håndtakets livssyklus. Skulle du trenge flere instruksjoner om hvordan du kan forlenge håndtakets allerede lange levetid, må du sjekke ut vår vedlikeholdsanvisning på nettsiden vår!

Hvilket håndtak skal man velge?

Selv om det å velge riktig håndtak virker som en enkel oppgave, er det ikke det. Det er en mye viktigere del av interiøret. Klassisk og rustikt interiør er annerledes enn moderne eller skandinaviske stiler, og det å velge feil håndtak kan skape eller ødelegge et helt design. Selv om håndtakene våre er universelle og passer til praktisk talt ethvert interiør, er det noen tips og triks du bør være oppmerksom på. Romslige design i engelsk eller rustikk stil passer godt sammen med håndtak med dekorative former og en fin finish. De vil understreke atmosfæren i rommet og legge til den generelle følelsen av interiøret. Tvert imot, minimalistiske former og farger er veldig populære valg og fungerer utmerket i kombinasjon med hvite møbler i et kjøkken i f.eks. Skandinavisk stil.

Noremax streber etter å gi omfattende informasjon om emner knyttet til vårt utvalg av design og produkter. Så, hvis du har spørsmål om Flat Tire håndtaket eller noen av våre andre produkter, ikke nøl med å kontakte oss!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.