Gate

kr 0,00

Gate er et håndtak formet som en ring. Det finnes i børstet stål og krom.

Utført i 66 mm i lengde, 20 mm i dybde, med en ring på 32 mm i diameter.

    • 165 kr
    • 165 kr

Den klassiske ringlignende form av Gate håndtaket er et perfekt eksempel på hvordan en tradisjonell form sømløst passer inn i ethvert interiør. Takket være en 66 mm lang, 20 mm dybde og en diameter på 32 mm, blir ringen et enkelt håndtak å bruke for å åpne og lukke kjøkkenskap. Tilgjengelig i børstet stål og krom på Noremax, du kan matche det håndtaket du ønsker av Gate, og igjen matche den eksisterende stilen du har på ditt eksisterende kjøkken.

Den diskrete ringformen på håndtaket betyr at det ikke er noen bulkende håndtak som skiller seg ut på kjøkkenområdet ditt. Dette gjør til et koselig og trivelig sted å underholde og lage mat i. En passende størrelse for alle hender, er dette allsidige Gate håndtaket et godt valg.

Forny ditt kjøkken med Gate håndtak

Enten du har et moderne eller tradisjonelt kjøkken, kan du pusse opp det gamle kjøkkenet med kjøkkenfronter fra Faktum eller Metod, og deretter legge til de vakre Gate håndtakene med en perfekt finish. Den lette og elegante estetikken i disse håndtakene hjelper deg å lage drømmekjøkkenet du alltid har ønsket.

Når du velger et IKEA håndtak til kjøkkenet ditt, blir mye tid og tanke satt til å velge det beste håndtaket for det nye designet. Selv om designet er enkelt, praktisk og effektivt, er det viktig å tenke på hvordan det å åpne og lukke av kjøkkendørene føles. I tillegg tar designet av Gate håndtakene ikke noe fokus fra resten av kjøkkenet ditt, inkludert de nye fronten dine.

Ved å bruke Gate håndtakene på ditt kjøkken, vil ikke plassen føles trangt og du kan bevege deg rundt i rommet enkelt. Du kan bruke disse Gate håndtakene på kjøkkenet ditt fra skuffefronter til skapfronter. Disse allsidige håndtakene fungerer bra på alle fronter, uansett farge eller stil du har valgt; Faktum eller Metod.

Hvorfor velge Gate håndtakene fra Noremax?

På Noremax, gir vi en enkel måte å transformere ditt kjøkken og sikre deg at du får ditt drømmekjøkken. Med mange års erfaring i bransjen, kan vi gi deg råd om de beste håndtakene for din plass, inkludert Gate håndtakene. Vi har til å med vedlikeholds anvisninger når det gjelder håndtakene og alle produkter du kjøper fra oss. Håndtak, som vår Gate håndtak, trenger du ganske enkelt å bruke mild såpe og vann. La produktet tørke grundig for å unngå misfarging eller rust. For mer informasjon om vårt Gate dørhåndtak, ta kontakt med vårt hjelpsomme og kunnskapsrike tem, i dag.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.
Get 85% OFF on all our selected products
Get a Shocking Discount!
Check it out
Get a Shocking Discount!
Get 85% OFF on all our selected products
Check it out
SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER
Subscribe Now