Helios+

kr 0,00

Lengde: 60 mm, bredde 15 mm, dybde 37 mm.

    • 298 kr

Møbelhåndtak er detaljer som ofte blir oversett og undervurdert. Likevel kan de radikalt endre atmosfæren i et rom. Derfor har vi hos Noremax et bredt spekter av universelle og attraktive håndtak som ikke bare vil øke den estetiske verdien av møblene dine, men også funksjonaliteten.

Industriell preg på interiøret

Vår Helios+ knott, forkledd i en moderne og industriell stil, gir det perfekte standpunktet på et kjøkken så vel som på et soverom. Helios+ håndtak er en utvidet versjon av Helios håndtak. Helios+ håndtak har et ekstra element som forsterker kontrasten mellom knotten og fargen på møblene.

Helios+ håndtaket er tilgjengelig i svart, en tidløs og elegant farge som er lett å matche. Det lille håndtaket er en enkel, men effektiv måte å forvandle et rom til et stilig og elegant interiør. Utformingen på Helios+ håndtaket utgjør en stor kontrast mot industrielle stiler og utfyller designet på den mest delikate måten. Legg til litt glamour, og interiøret får en opprørsk og interessant estetikk som får dine gjester til å bli ville. Dessuten har den en ekstra dimensjon i form av en ujevn tekstur som gjør designet enda mer interessant og brukervennlig.

Den er 60 mm lang, 15 mm bred og 37 mm dyp, derfor er dette en ideell størrelse som sikrer enkel bruk egnet til å åpne og lukke fronter til skjenk, skuffer og kjøkkenskap.

Introduser Helios+ til hjemmet ditt

Vi er alle klar over at det å velge riktig håndtak kan være en skremmende oppgave. I tillegg til designet (det må matche interiøret), må det være praktisk og behagelig å bruke. Helios+ håndtak plassert på rustikke tremøbler vil være et flott supplement til interiøret. Det er imidlertid gjort mest rettferdighet i et moderne, industrielt interiør. Når det gjelder brukervennlighet, har knotten en perfekt størrelse og utmerket design som tar hensyn til grepets komfort.

Så hvis du ønsker å fornye ditt moderne interiør, vil Helios + håndtak være et godt valg. Monteringen er rask og enkel. Du kan enkelt endre interiøret på kjøkkenet eller rommet ditt på noen få minutter, toppen!

Vi har mange års erfaring med å hjelpe huseiere å finne de perfekte skapfrontene med tilhørende håndtak. Derfor kan du stole på oss. Vårt utvalg inkluderer produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser, slik at alle har råd til å fornye interiøret selv på budsjett. Noremax har også en vedlikeholdsanvisning som hjelper deg med å gi håndtakene et rent og vakkert utseende selv etter noen års bruk. Vi vet at dette er et møbeltilbehør som brukes flere ganger om dagen og som tiltrekker seg smuss. Så vi håper du vil finne instruksjonene våre nyttige.

La oss holde kontakt! Vårt vennlige team hos Noremax tilbyr sin ekspertise i å svare på alle spørsmål du måtte ha. Så hvis du vil vite mer om håndtakene våre, ikke nøl med å kontakte oss.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.