Helios

kr 0,00

HELIOS er en moderne knott i industriell stil.

Lengde: 60 mm, bredde 10 mm, dybde 35 mm.

Passer godt i kombinasjon med BATMAN som har det samme riflemønsteret i deler av grepet.

    • 286 kr

Helios moderne kjøkkenhåndtak

Disse Helios kjøkkenhåndtakene i industriell stil har hevede verktøyspor som skaper en profil på håndtaket. De moderne kjøkkenhåndtakene passer sømløst mot rustikke møbler av heltre og setter et industrielt preg over det hele. Helios håndtaket gjør seg merkbart uten at det går utover interiøret ditt. Håndtaket er tilgjengelig i 60mm lengde, 10mm bredde og 35mm dybde, som gjør den perfekt til å enkelt kunne åpne og lukke skuffer og øvrige kjøkkenfronter.

Våre moderne Helios håndtak komplementerer hvilken som helst kjøkkeninnredning og den sorte industrielle stilen fungerer godt med alle fargepaletter. Vi holder også prisene konkurransedyktige slik at alle huseiere kan montere så mange håndtak de ønsker til kjøkkenet og skape drømmehjemmet.

Moderne kjøkkenhåndtak

Våre moderne kjøkkenhåndtak er enkle å montere, så du kan skaffe deg så mange håndtak du ønsker til kjøkkenet uten at du behøver å lete etter assistanse. Teksturen på Helios håndtaket gjør at den er enkel å få grep på og bruke, spesielt om du har fett på fingrene.

De moderne kjøkkenhåndtakene fungerer godt i kombinasjon med Batman håndtakene da de begge har den samme ruglete teksturen i industriell stil. Om du bygger om kjøkkenet eller designer et helt nytt rom kan de moderne Helios håndtakene innføres sømløst og er et flott tilskudd til innredningen. Du kan bruke så mange eller så få som mulig i rommet for å skape det perfekte designet.

Hvorfor velge dine nye moderne kjøkkenhåndtak fra Noremax?

Hos Noremax har vi flere års erfaring og ekspertise til å hjelpe huseiere med å finne passende fronter og håndtak til drømmehjemmet; fra Faktum til Metod kjøkken. De moderne og tidløse designene er tilgjengelige i høy kvalitet og passer til alle rom uavhengig av størrelsen.

Hvert IKEA håndtak i vårt sortiment er designet med en overflod av oppmerksomhet til detaljene for å forsikre at de ser bra ut når de er montert, og slik at huseiere kan være stolte av denne detaljen på kjøkkenet sitt. De moderne kjøkkenhåndtakene, Helios, tilføyer personlighet og karakter til et design med sin uvanlige tekstur og stil. De allsidige og moderne håndtakene tar seg godt ut på flere ulike møbler, så du kan montere de i andre rom i boligen, inkludert baderommet.

Vi har utformet en vedlikeholdsanvisning slik at du kan bevare det flotte uttrykket på kjøkkenet etter installasjon og bruk; vår kundeservice fortsetter å gi. Vårt Noremax team er alltid tilgjengelig til å besvare de spørsmål du måtte ha, enten om det gjelder våre moderne håndtak eller kjøkkenfronter.

Hvis du ønsker mer informasjon om våre moderne Helios håndtak, eller om andre håndtak vi har i sortimentet, ta kontakt med vårt vennlige og hjelpsomme team i dag. Vi besvarer med glede hvilke som helst spørsmål du måtte ha om våre kolleksjoner i Noremax.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.