Hug

kr 0,00

Profilhåndtaket HUG har en tidløs og moderne design i børstet aluminium som passer inn i alle hjemmets rom.

HUG passer godt i både kjøkken og uavhengige møbler, for eksempel garderober og kommoder.
Håndtaket er skrudd bakfra, noe som betyr at det smelter godt i omgivelsene. HUG legger også vekt på sin skandinaviske design uavhengig av miljøet det er plassert i og løfter følelsen i rommet.

Håndtaket har c/c 20, lengde 40 mm, dybde 41 mm

  • 167 kr
  • 167 kr
  • 167 kr
  • 167 kr
  • 167 kr
  • 167 kr
  • 167 kr

Detaljer er alt innen interiørdesign. Den raskeste, enkleste og billigste måten å fornye utseendet på et rom er å bytte møbelhåndtakene. Dette lille tilbehøret lar deg heve stilen til det romslige designet.

Hug håndtak, et moderne og tidløst møbeltilbehør

Vårt Hug håndtak har en attraktiv og delikat estetikk som komplimenterer ethvert interiørdesign. Det skandinaviske designet passer perfekt med møbler på både kjøkken, soverom og stue. Den kommer i et bredt spekter av utførelser som gjør at hver kunde kan matche dette håndtaket til de eksisterende møblene. Uansett hvilken finish du velger, kan du være sikker på at du får et produkt av høy kvalitet. Vi erkjenner at håndtak må tåle mye press. Produktet Noremax tilbyr er derfor laget av materialer som ikke bare er holdbare, men også enkle å rengjøre for å sikre at de kan holdes hygieniske i flere år fremover. Med vår vedlikeholdsanvisning kan du ta vare på håndtakene for å få dem til å holde enda lenger. Sjekk ut vedlikeholdsanvisningen på nettsiden vår for ytterligere tips og triks.

Størrelsen på håndtaket (40 mm i lengde, 41 mm i dybden) betyr at det er designet for å være brukervennlig. Designet er optimalt produsert for å sikre et enkelt og behagelig grep.

Enkelt å montere

Hug håndtaket er montert fra baksiden på fronten, noe som betyr at uttrykket foran forblir rent og slankt. Montering av håndtakene krever ingen tårer og heller ikke mer enn noen få minutters arbeid. Når det er gjort, vil utseendet på kjøkkenskap eller garderober endres uten anerkjennelse, og hvem vet? Resultatene kan overraske deg. Kanskje det er enda bedre enn å kjøpe nye møbler, da du kan ta del i endringen og tilpasse utseendet på møblene helt etter din egen smak.

Den beste av de beste

Siden firmaet vårt har mange års erfaring, er håndtakene nøye utvalgt med øye for alle detaljer, og derfor selger vi produkter av høy kvalitet. Videre er alle håndtakene designet med både funksjonalitet og estetikk i tankene. Så du kan være trygg på å motta et produkt som overgår forventningene.

Noremax tilbyr et stort utvalg av erstatningsfronter til IKEA-møbler. Våre produkter fungerer sømløst godt med IKEA Metod, Faktum, Pax og Bestå. I tillegg til dører og skuffefronter tilbyr vi også sideplater, topplater, sokler, ben og selvfølgelig håndtak. Alt til konkurransedyktige priser for å sikre at alle har råd til å designe drømmehjemmet sitt!

Hvis du har spørsmål om Hug håndtaket, andre produkter eller hvordan Noremax-konseptet fungerer, ikke nøl med å kontakte oss. Vårt kvalifiserte og vennlige team vil svare på alle dine spørsmål og gi deg råd om hvordan du når din interiørdesigndrøm.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.