Loop

kr 0,00

LOOP er utformet som en lærstropp eller løkke. Håndtak består av mykt luksusskinn fra Tärnsjö Garveri. Med riktig design, materialer av høy kvalitet og lite vedlikehold, får du et produkt som varer lenge.

Håndtaket er utført i sort og brunt skinn. Festeknottene finnes i polert messing, polert kobber, polert krom og sort matt.

  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr

Designet til Loop håndtakene består av mykt lær fra Tärnsjö Garveri og er tilgjengelig i både brunt og sort. Disse lærhåndtakene er et langvarig produkt med tanke på holdbarheten, den høye kvaliteten og den krever lite vedlikehold. Fra polert messing til polert krom, sort matt og polert kobber, står du fritt til å velge utførelsen på knappene som passer best til ditt eksisterende interiør. Men dimensjoner på rundt 65mm lengde og 25mm bredde, har de den perfekte størrelsen for å åpne og lukke uten problemer.

Loop lærhåndtak

Om du har et klassisk eller moderne interiør vil Loop håndtakene passe fint inn i boligen din. Enten om du velger sort eller brunt lær vil håndtakene passe diskre inn med resten av innredningen. Det sikre festet betyr at du kan åpne og lukke uten å være bekymret for om lærhåndtaket vil rives av. Utformingen til Loop håndtakene passer godt til bruk på kjøkken og andre rom i boligen, som igjen gjør de til et allsidig produkt å montere.

Hos Noremax er lærhåndtakene tilgjengelige til rimelige priser så du kan montere så mange håndtak du måtte ønske. Du kan til og med implementere de brune Loop lærhåndtakene i et rom for å matche dekoret og sorte lærhåndtak i et annet rom. Med ulike farger på læret og utførelsen på knappene er Loop håndtakene ideelle for alle huseiere som er ute etter et allsidig produkt å innføre i interiøret.

Lærhåndtak Loop

Selv om våre lærhåndtak ikke krever mye vedlikehold har vi i Noremax satt opp noen tips for å ivareta læret. Med tanke på at våre lærhåndtak er fra Tärnsjö er de meget holdbare og har en perfekt finish. Aldringsprosessen vil bli synlig når det kommer patina på overflatene. For å redusere tendens til misfarging og for å hjelpe å øke fuktmotstanden, kan bruk av lærprodukter hjelpe å beskytte overflaten. Slike behandlinger er lagd for å absorberes, gir næring og opprettholder fleksibiliteten i fibrene. Det er viktig at du noterer at når du først har brukt produkter på lærhåndtakene vil de fremstå noe mørkere enn opprinnelig.

Loop designet er perfekt om du ønsker et diskret håndtak. Hvis du har mindre rom kan disse håndtakene være ideelle da de ikke tar opp noe ekstra plass og folk kan gå forbi skuffer og skap uten at klærne hekter seg fast. Som om ikke det var nok, det stilige designet fungerer godt til både Faktum og Metod kjøkken.

Om du ønsker mer informasjon om våre lærhåndtak, ikke nøl med å ta kontakt. Med vår ekspertise og erfaring kan vi gi deg gode råd om hvilke lærhåndtak som passer best til innredningen hjemme hos deg. Vi ser frem til å høre fra deg og besvarer henvendelser fortløpende.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.