Maraton

kr 0,00

Håndtaket er utformet i lær med to fester og er utført med mykt luksusskinn fra Tärnsjö Garveri. Med riktig design, materialer av høy kvalitet og lite vedlikehold, får du et produkt som varer lenge.

Håndtaket er utført i sort og brunt skinn. Festeknottene finnes i polert messing, polert kobber, polert krom og sort matt.

Hva er lengden mellom hullene på Maraton? Avstand: 128 mm, lengden total: 160 mm.

  • 262 kr
  • 262 kr
  • 262 kr
  • 262 kr
  • 262 kr
  • 262 kr
  • 262 kr

Dørhåndtak av lær

Våre dørhåndtak av lær er laget av Tärnsjö Garveri i premium kvalitet og er naturlig brunfarget for å forsikre at kjøkkenet eller innredningen din har den perfekte detaljen. Maratonhåndtakene er myke og vil få naturlige bruksmerker over tid. Våre lærhåndtak har slående men simpelt design og du kan velge mellom sort eller brunt lær for å sømløst integrere de i interiøret ditt. De knappene man fester i skruene kan fås i ulike utførelser, deriblant polert messing, polert krom, sort matt og polert kobber – tilgjengelig i både sort og brunt lær. Maraton-håndtakene er 160mm i lengde, som gjør at man enkelt kan åpne dører og samtidig sitter diskret uten at døren ser bulkete ut.

Premium dørhåndtak av lær

Det subtile designet til lærhåndtakene fungerer godt til små skuffer på skap, så det krever kun en ørliten anstrengelse for å åpne de ved å huke tak i læret. Stilen passer inn i enhver innredning enten om det moderne eller klassisk, og den naturlige transformasjonen læret får ved bruk vil over tid gi et mer naturlig uttrykk som komplementerer rommet godt.

Ved å kunne velge utførelsen på knappene gir det muligheten til å få et mer personlig preg på rommet som vil passe utmerket med resten av designet. Om du monterer lærhåndtakene på kjøkkenet eller et annet rom i hjemme kan du fargekoordinere læret og knappene slik at det matcher de eksisterende interiørdetaljene. Selv om du har et Faktum eller Metod kjøkkenet kan du være sikker på at Maraton håndtakene utgjør seg plettfritt.

Etter en stund vil du legge merke til at det oppstår en patina på overflaten og aldringsprosessen vil komme frem tydeligere. Dersom du ønsker å øke fuktmotstanden og redusere misfarging, kan du bruke de samme produktene som du ellers ville brukt på skinnskoene dine for å vedlikeholde lærhåndtakene. Siden læret har blitt produsert til absorbere disse produktene vil behandlingen gjenopprette og gi næring til læret. Til gjengjeld gir dette fleksibilitet i fibrene i evig tid. Det er viktig at du noterer deg at rett etter du har behandlet læret med produktene vil læret fremstå noe mørkere enn før du brukte produktet. Hvis du ønsker mer informasjon om hvordan du kan ta vare på og behandle lærhåndtak, ikke nøl med å ta kontakt med vårt team i Noremax.

Hvorfor velge våre dørhåndtak av lær?

Hos Noremax kan du være sikker på at våre lærhåndtak til dører og skuffer er lagd av den høyeste kvaliteten. For en sofistikert og unik detalj til interiøret ditt kan du velge våre lærhåndtak. Til likhet med Loop håndtakene krever læret lite vedlikehold og er veldig holdbart, så håndtakene dine kan fortsette å brukes over lengre tid uten å måtte erstatte eller reparere de.

For mer informasjon, ikke nøl med å kontakte vårt erfarne team i Noremax. Vi kan besvare ethvert spørsmål du måtte ha om våre lærhåndtak.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.