Plate

kr 0,00

Diameter 42 mm, dybde 24 mm.

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Alle som noen gang har pusset opp et kjøkken eller et rom minst en gang, vet at det ikke bare er forbundet med høye kostnader, men også rot. Hvis du vil friske opp leiligheten din raskt og billig uten å lage rot, prøv derfor å bytte ut håndtakene på møblene dine. Dette lille dekorative elementet kan gjøre en stor forskjell i ethvert rom.

Allsidig Plate håndtak

Vår kolleksjon inneholder et vakkert og unikt håndtak kalt Plate, som har navnet sitt fra den tallerkenlignende formen. En ganske tynn plate har blitt knyttet til en sylinder for å lage en enkel, men funksjonell knott. Med sine dimensjoner på 48 mm i diameter og 40 mm dybde er denne klassiske og stilige knotten behagelig å ta tak i, noe som gjør det enkelt å åpne og lukke kjøkkenskap eller andre møbler. Videre tilbyr vi flere utførelser på håndtaket for å sikre at det matcher alle møbler og innredninger. Platehåndtaket er tilgjengelig i matt svart, polert krom og børstet messing. Gylne håndtak er tidløst dekorative og ser spesielt bra ut på kjøkkendesign med hvite fronter. Svart er på den andre siden en universell farge som vil fremheve alle møbler og fungere godt i ethvert interiør. Til slutt er krom en uendelig trend som er diskret og ikke tiltrekker mye oppmerksomhet. Det vil derfor understreke estetikken til ethvert arrangement.

Håndtaket er perfekt til alle slags møbler, rom og interiørstil. Så enten du har et Faktum- eller Metod kjøkken, garderobe eller skjenker – er Plate håndtaket et godt valg som vil forbedre hjemmet ditt på få sekunder.

Hvorfor er det et godt valg å gå for Plate håndtaket vårt?

Noen ganger kan det være en skremmende oppgave å velge riktig håndtak. Du lurer på om det vil matche interiøret ditt, om det vil se overveldende eller trist ut. Hos Noremax finner du universelle og originale håndtak som, bortsett fra å ha et originalt design, kan ose av funksjonalitet og brukervennlighet.

En ubestridelig fordel, ikke bare med Plate håndtaket, men alle våre produkter, er enkel montering. Det tar bare noen få minutter å forandre hjemmet ditt og gi det et helt nytt utseende. Som om dette ikke er nok, er alle produktene våre enkle å vedlikeholde. Alt du trenger er vann, såpe og en myk klut. Håndtak utsettes for konstant kontakt; vi bruker dem flere ganger om dagen. Derfor krever de spesiell omsorg og hvis du vil rengjøre håndtakene grundig, har vi utarbeidet en vedlikeholdsanvisning som hjelper deg å holde håndtakene rene og plettfrie i mange år fremover.

Noremax mener at alle bør ha råd til å friske opp kjøkken og hjem nå og da, men det betyr ikke at vi holder tilbake på kvalitet. Derfor har vi nøye valgt en samling av håndtak og produkter av høy kvalitet til en svært rimelig pris.

Noremax har også et veldig serviceinnstilt og kunnskapsrikt team som er ivrig etter å hjelpe. Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående noen av produktene våre, eller vårt konsept og virksomheten generelt, vennligst kontakt oss. Noremax står alltid til tjeneste.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.