Prince

kr 0,00

PRINCE monteres over kanten på fronten fra innsiden og får et uttrykk som et klips som former seg mykt om fronten.

Tykkelsen på håndtaket er 1,5 mm. Håndtaket er utført i messing, krom og sort matt.

Vi tilbyr sokkel i standard NCS eller Jotun farge og i messing farge (maling i messingfarge).

    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr

Messing håndtak til kjøkkenskapdører

Våre Prince IKEA håndtak monteres over kanten på skapfronten og skrus fast fra baksiden. Med et klips-uttrykk har disse messing dørhåndtakene en delikat og forlokkende estetikk som komplimenterer flere ulike interiør design. Enten om du ønsker håndtak i messing til kjøkkenskapdører eller om du foretrekker kobber, krom eller sort matt, vil vårt utvalg tillate våre kunder å designe detaljene akkurat slik de ønsker.

Har du et moderne eller klassisk interiør vil våre messing håndtak til kjøkkenskapdører sitte subtilt med 1,5 mm tykkelse, men legger også til den perfekte detaljen i ethvert rom. Fra Metod og Faktum kjøkken til baderom er våre Prince håndtak kjent for å skape den lille sjarmen som alle rom lengter etter å ha. Mer enn det, prisene vi har hos Noremax har blitt holdt rimelige slik at du kan velge den fargen du ønsker og ha så mange messinghåndtak i boligen din som du ønsker.

Prince Håndtak

Enten om du ønsker å erstatte et håndtak eller finne nye for å forbedre kjøkkenet eller innredningen din er våre Prince håndtak det perfekte tilskuddet. Størrelsen på disse messinghåndtakene er ypperlige for å åpne og lukke uten anstrengelse. De ulike utførelsene vi har tilgjengelig tilbyr ulikt humør og passer godt med unike interiørtemaer og farger. Messing dørhåndtakene, kobber, krom og sort matt ser alle stilige ut på forskjellige skapdører og skuffer.

Ved å kombinere iøynefallende stiler og simpelhet, vil Prince håndtakene etterligne et klassisk design med en moderne vri. Disse synlige håndtakene er estetisk appellerende til alle stiler innenfor interiørdesign. De er faktisk et slående flott valg for hybler, leiligheter, hus og til og med kontorer. Det allsidige designet til Prince håndtakene gjør de til et passende tilskudd i hvilket som helst rom i boligen, med en funksjonalitet som er rett frem slik at du enkelt kan åpne og lukke dører og skuffer selv om du har ting i den andre hånda.

Hvorfor velge messinghåndtak til kjøkkenskapdører?

Hos Noremax har vi vedlikeholdsanvisninger som du kan følge når du kjøper et produkt fra oss. Disse tillater deg å ta vare på ditt nye produkt og vedlikeholde de over lenger tid, så du ikke behøver å erstatte dem. Til dine messinghåndtak kan du bruke kun mild såpe og vann. Når du har vasket dem bør du tørke metallelementene for å unngå misfarging eller rust. Over tid kan det komme patina på messing- og kobberhåndtak. Dette er et tynt lag som formeres på overflaten og kommer av bruk, alder og oksidering. Dersom du heller foretrekker polerte håndtak kan du bruke poleringsprodukter egnet for messing og kobber. Ønsker du mer informasjon om hvordan du kan vedlikeholde håndtakene dine, ta kontakt med vårt team i Noremax i dag. Hvis du vil vite mer om våre Prince håndtak besvarer vi gjerne alle spørsmål du måtte ha.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.