Queen

kr 0,00

Er utformet som BALL, men som navnet tilsier har håndtaket en mer ”royal” utførelse i polert messing og nikkelbelagt messing.

Håndtaket er 25 mm i diameter og 27 mm i dybden.

 

    • 262 kr
    • 262 kr
    • 262 kr

Runde messing håndtak

Rund messing dørhåndtak, inspirert av Ball håndtaket, har et praktfullt og elegant utseende, som fører til sofistikertstil til interiøret ditt. Dette runde messinghåndtaket er ikke bare fantastisk praktisk, enket og solid, så du kommer ikke til å behøve å bytte ut Queen håndtaket på over lang tid fremover. Det runde dørhåndtaket i messing passer godt på møbler av tre med sin vintage industrielleestetikk.

Med dimensjon på 25mm i diameter og 27mm i dybde, er disse runde messinghåndtakene enkle å åpne og lukke med på skuffer og skapdører, uten å føle at de kommer til å gå i stykker. Håndtakene kommer i både polert messing og forniklet messing, kan du velge den finishen som fungere best sammen med resten av designet i ditt hjem. Disse polerte håndtakene gir stilfullt reflekterer lys og enkel a rengjøre og lar deg opprettholde et plettfritt kjøkken som du kan være stolt av.

Queen runde messinghåndtak

Queen er det litte ekstra tidløse som et modernehjem behøver. Det distinkte materialet skaper uttrykksfullt rom og kan kombineres med andre møbler. De runde dørhåndtakene er allsidige, noe som betyr at de passer i alle rom i hjemmet og de kan dermed holde en rød tråd gjennom hele interiøret.

Queen er i godkvalitet, så du kan være sikker på at skuffer, skap og selve håndtaket ikke går i stykker ved kontinuerlig bruk. Ikke bare det, håndtaket er greps vennlig og enkelt å bruke. Det runde messinghåndtaket, Queen, passer til alle IKEAs Faktum – og Metodskap og tilsammen skaper det kjøkkenet du alltid har drømt om.

Det er lett å vedlikeholde messing og forhindre at den blir slitt; for eksempel å bruke messingpuss. Det er noe tips og triks for messinghåndtak for å holde den fin. De er også enkle å rengjøre, så vel som passer til kjøkkenfronter, skap og skuffer, slik at du ikke trenger å vente lenge for å kunne bruke dem, og du kan holde kjøkken ditt rent slik at du kan invitere venner og familie over og tilbring mer tid på kjøkkenet.

Noremax, har vi et omfattende utvalg av håndtak for kunder å velge mellom, så det er enkelt å finne et som krysser av alle kriteriene. Når du pusser opp et kjøkken eller et hjem, er den minste detalj viktig for et perfekt hjem, dette inkluderer håndtakene. Derfor har vi hold prisene våre på et overkommelig nivå, uten at det går utover kvaliteten. Dette betyr at alle kan få tilgang til de vakre håndtakene våre og sette den siste finishen på innredningen. For mer informasjon om Queen runde messinghåndtak, kontakt vårt team på Noremax. I tillegg kan du bli inspirert av blogginnleggene våre om de siste trendene og inspirasjon til det nye kjøkkenet ditt.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.