Qvist Max

kr 0,00

QVIST MAX er en T-formet knott med nordisk preg. Utføres i sortlakkert og sortlakkert eik. Monteres med skrue fra baksiden av fronten.

Diameter 48 mm, dybde 40 mm.

    • 238 kr
    • 238 kr
    • 238 kr

Den enklere måten å oppgradere et interiør er ved å bytte eller legge til smakfullt tilbehør og dekorasjoner. Innføring av tilbehør krever ikke mye arbeid eller et stort budsjett. Alt du trenger er en visjon og litt fantasi. Derfor er møbelhåndtak den perfekte løsningen hvis du raskt vil friske opp et rom. Vårt utvalg av produkter spenner fra klassiske og moderne håndtak som passer ethvert interiør og rom.

Moderne og stilig Qvist Max håndtak

Qvist Max representerer en ekstremt stilig, elegant og moderne designtid. Så, uansett interiørdesignstil i ditt valgte rom, vil denne nordisk designede og T-formede knotten forsterke rommet ytterligere og tilsette eleganse og raffinement.

Qvist Max knotten kommer i tre forskjellige utførelser; valnøtt, klarlakkert og svartlakkert. De forskjellige finishene sikrer at det er noe for enhver smak og ethvert interiør. Den universelle fargen svart passer til alle rom og alle møbler, og trebitene tiltrekker seg mer oppmerksomhet samtidig som de gir interiøret mer varme og et mer innbydende utseende.

Eik er kjent for å være et luksuriøst materiale som gir holdbarhet og slitestyrke. Av denne grunn følte Noremax behovet for å tilby håndtak i dette materialet til våre kunder. Qvist Max håndtak kombinert med andre treelementer er et spesielt godt valg både i interiør i moderne og industriell stil. Det vakre materialet de er laget av, understreker interiørets karakter og forsterker stilen ytterligere.

Qvist Max håndtaket er designet for å være hyggelig både for øyet og hånden. Med en diameter på 48 mm og 40 mm i dybde passer håndtaket vakkert og subtilt inn i interiøret samtidig som det sikrer et sikkert grep. Videre er monteringen enkel og rett frem, så det er ikke nødvendig å be om hjelp. Qvist Max er montert med en skrue fra baksiden av fronten for å sikre et slankt og sømløst design foran.

Vi vet at innredning av leilighet eller oppussing er forbundet med store utgifter. Derfor er vår T-formede knott tilgjengelig til en rimelig pris og i flere utførelser. Qvist Max har et så universelt design at den vil se bra ut i ethvert interiør og ethvert rom. Skulle det være kjøkken, soverom eller stue er ditt valg. Hvorfor ikke alle rom for å skape en rød tråd gjennom hele hjemmet?

Hvorfor velge Noremax håndtak?

Hos Noremax tilbyr vi produkter som er allsidige og av høy kvalitet, som Qvist Max håndtak. Vi følger de siste trendene, men verdsetter også tidløshet. Dette betyr at det finnes noe for enhver smak, og vi ønsker å gi publikum et utvalg produkter som er både tidløse og trendy og som kan nytes i mange år fremover. Bortsett fra design, verdsetter Noremax også kvalitet, holdbarhet og funksjonalitet. I tillegg til å tilby produkter designet med disse prinsippene i bakhodet, har vi også laget en vedlikeholdsanvisning som hjelper deg å holde produktene vedlike. Hvis du har spørsmål og ønsker å lære mer om håndtakene våre – ikke nøl med å ta kontakt med vårt vennlige og erfarne team. Vi er ivrige etter å hjelpe og fjerne enhver tvil du måtte ha.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.