Reflekt

kr 0,00

REFLECT er en massiv T-formet knott i polert messing. Monteres med skrue fra baksiden av fronten. Diameter 30 mm, dybde 25 mm.

    • 262 kr
    • 262 kr

Små kjøkken dørhåndtak

Reflekt dørhåndtak er kun tilgjengelig i polert messing, de er enkle å montere på dører og skuffer ved å bruke en skrue bak. Ettersom våre minimalistiske dørhåndtak er enkle å installere, så kan du sette dem på kjøkkenet raskt og enkelt uten å trenge ekstra hjelp. Små kjøkkenhåndtak, som Reflekt dørhåndtak, kan ha større innvirkning på utformingen av et kjøkken enn noen større håndtak. Hvis du er ute etter et minimalistisk preg på ditt kjøkken, men ikke ønsker å velge et håndtaksfritt kjøkken, er små kjøkkenhåndtak som Reflekt det perfekte valget. De passer flott inn i uavhengig stil og utformingen av rommet, uten å ta for mye oppmerksomhet; Dette gjør dem perfekte til små, koselige kjøkkener.

En fordel med å installere små kjøkken dørhåndtak i et rom er at du kan plassere mange av dem i et område av rommet, uten at det vil se overfylt ut, noe du ikke kunne ha oppnå med større dørhåndtak. For eksempel, hvis du har en del skuffer i den ene siden av rommet, vil de komplementere hverandre uten at det vil se for mye ut. Dessuten fungerer den elegante polerte messingfinishen med en rekke fargevalg og interiørstiler, så disse små kjøkkendørhåndtakene vil passe inn i stort sett noe kjøkken.

Enten om du pusser opp kjøkkenet ditt ved å legge til noen små endringer eller installere nye Metod kjøkkenfronter eller Faktum kjøkkenfronter, fungerer de små kjøkken dørhåndtakene bra uansett. De små kjøkkendørhåndtakene er enkle å holde de rene, og til tross for at de er små, kan de enkelt åpnes og lukkes.

Minimalistisk dørhåndtak

Som alle andre håndtak i vårt sortiment, er disse minimalistiske dørhåndtakene nøye designet med mye oppmerksomhet på detaljer. Denne presisjonen betyr at du sitter igjen med et vakkert ferdig produkt. Reflekt dørhåndtakene gir karakter til designen din, på grunn av deres slanke og stilige estetikk som kan gi en dristig uttalelse og passer utmerket hvor enn du skal ha det.

Hos Noremax har vi laget et vedlikeholdsanvisning for håndtakene, slik at du kan rengjøre dine minimalistiske dørhåndtak riktig, og dermed bevare utseende på håndtakene og kjøkkenet ditt, og holde plassen din klar og ren for deg til å bruk. Med mange års erfaring med å hjelpe kunder med å finne de perfekte håndtakene for interiør, kan du være sikker på å finne det perfekte håndtaket til ditt hjem i vårt sortiment. Våre minimalistiske dørhåndtak er av beste kvalitet og passer sømløst inn i forskjellige rom; de kan installeres i kjøkkenet, soverommet, stuen eller andre rom. Vårt team står til rådighet for å svare på spørsmålene dine hva enn du måtte ha om våre minimalistiske dørhåndtak eller om noen av de andre håndtakene i vårt omfattende utvalg. Kontakt teamet vårt for å finne ut mer om håndtakene eller kjøkkenfrontene våre.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.