Rest Max

kr 0,00

Håndtaket har c/c: 128 mm. Lengde 200 mm, bredde 17 mm, dybde 36 mm.

    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr

Noen ganger er det vanskelig å forestille seg det perfekte møbelet uten funksjonelle elementer, som for eksempel møbelhåndtak. Det er håndtaket til skapene, skuffene eller skjenken som gir møblene den rette karakteren og gjør den unik. Noremax sitt utvalg lar deg velge et møbelhåndtak i nesten hvilken som helst stil og farge, laget av forskjellige materialer.

Et perfekt møbelåndtak

Rest Max ligner på Prince Max håndtaket, bortsett fra at det er lengre og smalere. Hvis du er lei av tradisjonelle håndtak og ønsker å bringe litt modernitet til kjøkkenet ditt, er Rest Max håndtaket et perfekt valg. Det vil vise seg å være en spesielt utmerket løsning for skuffer på grunn av lengden.

På grunn av størrelsen som er 200 mm lang, 17 mm bred, 36 mm dyp, er Rest Max håndtaket enkelt og fremfor alt praktisk til å åpne og lukke skap og skuffer. Håndtaket er tilgjengelig i tre fargevalg; matt svart, matt hvit og rustfritt stål. Takket være de forskjellige utførelsesalternativene, kan Rest Max håndtaket tilpasses alle møbler og rom.

Rest Max er et veldig universelt håndtak som utfyller stilen til ethvert rom – kjøkken, stue, kontor eller soverom. Det er også verdt å nevne at det gjør underverker i rom innredet i en moderne, industriell eller minimalistisk stil. Uansett hvilket rom og hvilken stil det vil innredes i, gir Rest Max -håndtaket et friskt utseende og vakker karakter til interiøret. Videre er Rest Max et produkt av høy kvalitet som vil tjene deg i mange år. Så hvis du bestemmer deg for å erstatte dine nåværende håndtak med Rest Max i dag, vil du kunne glede deg over det originale og holdbare designet i mange år fremover.

Hvorfor er det verdt å stole på oss og velge Rest Max?

Svaret på dette spørsmålet er veldig enkelt. Noremax sitt fokus er på våre kunders behov og ønsker. Alle våre produkter er nøye designet og valgt med fokus på detaljer. Vi vil at produktene våre skal være aktuelle og opp til trender, så vel som tidløse mange år fremover.

Vi holder produktene våre til konkurransedyktige priser, slik at alle kan skape drømmeinteriøret sitt. Vi har også utarbeidet en vedlikeholdsanvisning for å hjelpe våre kunder med å vedlikeholde produktene de kjøper hos oss, for å sikre en lang levetid for både håndtak og fronter.

Med våre håndtak, inkludert Rest Max håndtaket, kan du raskt endre utseendet på et helt rom uten mye rot og store kostnader. Monteringen av våre håndtak er veldig enkel og krever ingen spesialkunnskap. Når det gjelder Rest Max møbelhåndtak, er det nok å vite at avstanden mellom monteringshullene er 128 mm bred. Deretter kan du ganske enkelt skru håndtaket på plass fra baksiden av fronten for å sikre at det smelter perfekt inn og sømløst med møblene.

Hvis du trenger ytterligere hjelp eller har spørsmål angående våre produkter, konsept eller noe annet – ikke nøl med å kontakte vårt kunnskapsrike og serviceinnstilte team. Vi svarer gjerne på spørsmål du måtte ha.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.