Robin Max

kr 0,00

ROBIN MAX er et håndtak av aluminium. Materialet gir håndtaket en lav og behagelig vekt. Den riflete overflaten bidrar til at håndtaket blir opplevd som eksklusivt, moderne og gir håndtaket et industrielt design. ROBIN finnes i flere forskjellige design og i to forskjellige lengder.

Håndtaket har c/c 320, lengde 360 mm, dybde 37 mm.

    • 536 kr
    • 536 kr
    • 536 kr
    • 536 kr

Møbelhåndtak oppfyller ikke bare praktiske, men også de estetiske funksjonene. De kan være en perfekt dekorasjon for en skapdør eller skuffer. Noremax tilbyr et stort utvalg av møbelhåndtak i forskjellige design og utførelser. Det brede sortimentet av produkter sikrer at det finnes alternativer som passer alle. Så sjekk ut dette industrielt designede Robin Max -håndtaket og la deg bli inspirert!

Moderne og eksklusivt Robin Max -håndtak

Robin Max-håndtaket er tilgjengelig i fire forskjellige utførelser – antikk bronse, messing, matt svart og rustfritt stål. De forskjellige finishene sikrer at den kan matche enhver stil og gi alle møbler et nytt og fantastisk utseende. Likt som Robin-håndtaket, er dette et perfekt kompliment til spesielt skuffer. Horisontalt montert på en skuff, vil være en flott kombinasjon med Robin-håndtaket som festes perfekt i vertikal posisjon på skapdører.

Størrelsen på dette moderne Robin Max-håndtaket er 360 mm i langt og 37 mm dypt. Dimensjonene gir et sikkert og behagelig grep. Håndtaket er laget av aluminium og er veldig lett, noe som betyr at det ikke legger ekstra vekt på møblene.

Håndtaket skiller seg ut fra de andre med sin eksklusive design. Den har en riflet overflate som bidrar til det moderne og industrielle utseendet. Derfor, ved å installere Robin Max, vil du tilføre både stil og raffinert eleganse på kjøkkenet, soverommet eller andre rom.

Det originale designet og den konkurransedyktige prisen betyr at håndtaket kan brukes i alle rom og i kombinasjon med alle interiørstiler. Tilfredsheten til våre kunder er vår prioritet, og vi vil at hver huseier skal kunne skape et rom der han eller hun vil føle seg bra og trygg.

Enkelt, enkelt og morsomt – Hvorfor velge Robin Max -håndtak?

Det spiller ingen rolle om du vil bytte ut noen gamle håndtak eller installere helt nye. Installasjonen er rask og enkel og krever ingen spesialistkompetanse. Det er nok å forberede to hull i fronten, med en avstand på 320 mm fra hverandre. Skru fast håndtaket på forsiden i ønsket posisjon, og nyt møblets nye og friske utseende.

Installasjonen er enkel, men det er vedlikehold også. Håndtak er tilbehør som er i konstant bruk, spesielt på kjøkken. Du trenger ikke å bruke sterke rengjøringsmidler for å rengjøre håndtakene. Tørk bare av Robin Max-håndtaket med en fuktig klut med mild såpe. Tørk av metallelementene for å forhindre rust eller misfarging. For mer informasjon om hvordan du holder produktene våre rene, se vedlikeholdsguiden som vi har utarbeidet for deg.

Vi har mange års erfaring med å forandre våre kunders interiør. Hvis du er usikker på hvordan du skal dekorere og renovere hjemmet ditt – sjekk bloggen vår som er full av tips og mye inspirasjon. Vårt kvalifiserte team er også villig til å hjelpe. Derfor er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om Robin Max-håndtaket, montering, pris, frakt eller noe annet. Vi hjelper deg gjerne!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.