Robin

kr 0,00

ROBIN er et håndtak av aluminium. Materialet gir håndtaket en lav og behagelig vekt. Den riflete overflaten bidrar til at håndtaket blir opplevd som eksklusivt, moderne og gir håndtaket et industrielt design. ROBIN finnes i flere forskjellige design og i to forskjellige lengder.

Håndtaket har c/c 128, lengde 170 mm, dybde 37 mm.

    • 357 kr
    • 357 kr
    • 357 kr
    • 357 kr

Møbelhåndtak må være et lite element, men for et romslig design spiller de en ekstremt viktig rolle. Et vel valgt håndtak vil skape et unikt og iøynefallende utseende. De tilfører komfort til møblene dine, og er også et viktig tilbehør.

Moderne industrielt Robin møbelhåndtak

Er kjøkkenet ditt i behov av en oppussing? Kanskje er du lei av møblene eller ønsker å gi det et mer personlig uttrykk? Du vil ikke starte en massiv renovering, men du trenger fortsatt en forandring? En god løsning er å erstatte de gamle håndtakene med nye, og i dette tilfellet er Robin-håndtaket et perfekt valg. Håndtaket gir møblene og hele rommet en elegant og industriell karakter. Designet ligner våre to andre håndtak: Batman og Boa Delux. Forskjellen er størrelsen. Robin-håndtaket er 170 mm langt, 37 mm dypt og har riflete elementer, noe som betyr at de gir produktet en annen tekstur. Robin-håndtaket er tilgjengelig i fire utførelser, slik at våre kunder kan matche det til materialet og fargen på deres møbler. Du kan velge mellom antikk bronse, messing, matt svart og rustfritt stål. Siden Robin -håndtaket er laget av aluminium, er det veldig lett og praktisk å bruke.

Installering av dette håndtaket er enkelt og enkelt og tar kun noen få minutter. Du trenger ikke å ansette en ekspert, du kan enkelt gjøre det selv. Bare sørg for at avstanden mellom de to monteringshullene er 128 mm bred. Håndtaket er også enkelt å rengjøre og vedlikeholde. Bruk en fuktig klut og mild såpe og la den tørke for å unngå misfarging.

Takket være sin solide utforming og vakre finish, vil håndtaket glede både deg og dine gjester. Bortsett fra at den er preget av et originalt og fantastisk utseende, er den også utrolig brukervennlig.

Velg Noremax for å dekorere hjemmet ditt

Vi er veldig klar over kundenes behov og ønsker, og vi vet også at oppussing vanligvis medfører store utgifter. Vi tilbyr derfor produkter til rimelige priser, slik at kundene våre ikke trenger å føle seg begrenset til et budsjett. Alle fortjener å ha et hjem der de kan føle seg komfortable, enten det betyr å bytte håndtak eller bygge en innebygd garderobe, så er vi her for å hjelpe!

Produktsortimentet inneholder en rekke håndtak, fra klassisk til moderne, de fleste av dem er universelle og passer til ethvert interiør. Derfor er vi overbevist om at alle skal kunne finne det perfekte håndtaket for deres kjøkken, soverom eller stue.

Hvis du ikke kan bestemme hvordan håndtaket skal tilpasses interiøret ditt, kan du besøke bloggen vår, hvor du finner mange inspirerende artikler. Hvis du har spørsmål angående Robin-håndtaket, frakt, montering eller priser – ta kontakt med vårt erfarne team, så hjelper vi deg videre!

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.