Touch

kr 0,00

TOUCH er en genial løsning for de som har håndtaksløse skap og skuffer. Eliminerer problemet med fettmerker etter fingeravtrykk.
Leveres med dobbeltsidig teip for enkel montering uten boring.

Lengde 50 mm, bredde 30 mm, høyde 3,5 mm.

    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr
    • 202 kr

Glatte, ensartede og håndtaksfrie skap og skuffer kjennetegner et interiør i moderne stil. Det å velge fronter uten håndtak kommer ofte med ulemper. Frontene berøres ofte og på kjøkken betyr dette at fettete fingre etterlater synlige merker på frontene. Hvis du er fan av moderne design, men synes at fettete flekker er en stor ulempe, foreslår vi at du investerer i håndtaket Touch.

Et perfekt designet håndtak for alle rom

Touch-håndtaket er designet med perfekte dimensjoner på 50 mm lengde, 30 mm bredde og 3,5 mm tykkelse. Designet kommer i flere utførelser og sikrer en enkel matching med forskjellige møbler. Ettersom designet er allsidig, passer det både moderne og klassisk interiør så vel som alle forskjellige typer rom. Sortimentet består av håndtak i børstet antrasitt, børstet svart, børstet messing og rustfri look. Som et resultat vil håndtaket smelte inn i stilen til praktisk talt alle typer interiør.

Utformingen av dette håndtaket gjør bruken veldig enkel og behagelig. Installasjonen gjøres med hjelp av dobbeltsidig tape som fester Touch-håndtaket på fronten. Den riflete overflaten er både et dekorativt utsagn og et funksjonelt element, siden det ikke er helt glatt vil den hjelpe til å kamuflere fettflekker og fingermerker.

Enkel installasjon av Touch håndtak

En vakker, moderne og interessant karakter vil bli lagt til interiøret ditt hvis du bestemmer deg for å investere i Touch-håndtaket. Installasjonen tar kun noen få sekunder, og alt du trenger er inkludert når du kjøper håndtaket. Håndtaket er utstyrt med en solid dobbeltsidig tape som fester platen på fronten. Designet er enkelt og elegant, og det er den perfekte løsningen hvis du er lei av å rengjøre fettete fingeravtrykk fra dine trykkåpnings-utrustede kjøkkenskap. Bare teip håndtaket til ønsket posisjon på fremsiden av fronten, trykk for å åpne og nyt kjøkkenets nye fingermerkesfrie og originale utseende!

Er Touch -håndtaket verdt investeringen?

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at håndtakene våre møter kundenes smak og forventninger. Vi mener også at det er viktig å tilby kvalitetsprodukter til rimelige priser, for å sikre at alle har råd til å bo i et hjem hvor de føler seg stolte og komfortable. Derfor tilbyr vi nøye designet og valgt produkt av høy kvalitet til konkurransedyktige priser. For å sikre at produktene varer enda lenger og forblir i god stand, har vi utarbeidet en vedlikeholds guide for deg. Vedlikehold er imidlertid like enkelt som installasjon, og alt du trenger er mild såpe og en fuktig klut.

For mer informasjon om installasjon, vedlikeholds instruksjoner, pris eller frakt – ta kontakt med oss. Vårt erfarne og hjelpsomme team svarer gjerne på spørsmålene dine, og hvis du leter etter inspirasjon til hvilke håndtak som passer til møblene dine eller hvilken farge du skal male kjøkkenskapene i, sjekk ut bloggen vår som er fylt med inspirerende artikler.

Kategori:
Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.