Umbrella

kr 0,00

I Umbrella kan du ta tak i hatten på ”paraplyen” og åpne skapet. De lekre utførelser passer godt til en minimalistisk stil.

Håndtaket er 28 mm i diameter og 25 mm i dybden. UMBRELLA finnes i polert messing, polert kobber, krom, sort matt og børstet stål.

 

  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr
  • 202 kr

Morderne kjøkkenskaphåndtak

Umbrella dørhåndtak i vårt omfattende utvalg av dørhåndtak får navnet sitt fra å minne oss om paraply. Den funksjonelle «T» strukturen i disse moderne kjøkkenskapene, skiven på toppen av den tykke sylinderen, dannes sammen for å skape en enkel, men effektiv design. Uansett hvilken stil du har, enten det er moderne eller klassisk, kan Umbrella håndtaket skille seg ut av kjøkkenet ditt eller tilpasse til det eksisterende interiøret.

Med dimensjoner på 28mm i diameter og 25mm i dybden, er det moderne kjøkkenhåndtakene behagelig å ta tak i, slik at du enkelt kan åpne og lukke skapdører og skuffer.

Disse morderne kjøkkenhåndtakene er tilgjengelige i en rekke forskjellige utførelser fra Noremax, slik at du kan matche dørhåndtakene til kjøkkenfrontene dine. Dette er utmerket hvis du har et Faktum kjøkken eller et Metod kjøkken, da disse håndtakene fungerer sømløst mot frontene og skapene. Du kan velge mellom polert messing, polert kobber, matt sort, børstet stål og krom. På grunn av allsidigheten til disse moderne håndtakene til kjøkkenskapene, kan du til å med blande og matche dem rundt i huset, da de gjør utmerket på skap i stuen, soverommet eller til med på badet. Dette betyr at du kan ha en sammenheng i hele boligen din, da alle håndtakene vil være i tråd med temaet for din bolig, men også hverandre. Utvalget av utførelser vi har tilgjengelig hos Noremax betyr at du kan finne et håndtak som vil komplimentere med din front, i motsetning til å nøye deg med det slitte håndtaket som ble installert av de forrige eierne.

Montering av moderne kjøkkenhåndtak

Platen på toppen av Umbrella dørhåndtaket hjelper til med å forberede grepet, gjør åpning og lukking av skap og skuffer mye enklere. Dessuten er størrelsen på disse moderne kjøkkenskapene enkle å rengjøre, slik at du kan holde et plettfritt hjemme og kjøkken. Ønsker du å gi håndtakene dine en grundig rengjøring, har vi en vedlikeholdsanvisning, slik at du kan bevare det flotte uttrykket på Umbrella håndtaket, eller hvilket somhelst håndtak du velger fra vårt omfattende sortiment.

Om du enten skulle ha hatt et komplisert eller et enkelt kjøkken, vil Umbrella dørhåndtak alltid passe godt til rette. Du kan kombinere de med Brige håndtak på skuffer som vil passe til et langt og tynt dørhåndtak i stedet. Dette håndtaket kommer i både polert kobber, matt sort og polert messing, så du kan være sikker på at det vil fungere godt med enhver fargepalett og rom.

Enten du skaper et nytt kjøkken eller fresher opp en del av kjøkkenet ditt, er Umbrella håndtaket et enkelt og elegant håndtak å velge. Hvis du vil finne ut mer informasjon om Umbrella håndtaket eller noen andre av våre håndtak trenger du ikke å nøle med å ta kontakt med vårt team.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.