CONE – LAKKERT – 17 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

Med massevis av farger å velge mellom vil du kunne tilføre eleganse og finesse til møblene dine.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 1.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

  *Velg farge

  Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 190 kr
  • 214 kr
  • 214 kr
  • 214 kr
  • 214 kr

Har du noen gang ønsket å pusse opp, men ikke hatt tid og tålmodighet til det? Da er vi her for å veilede deg! Den raskeste, billigste og beste måten å oppdatere møblene dine på er å bytte ut detaljene. Nye håndtak eller nye møbelbeina kan endre karakteren til et møbel fullstendig!

Møbelbein har mange funksjoner. De tilbyr stabilitet og holdbarhet til møblene, men de er også viktige tilbehør som tilfører det lille ekstra. Møbelbein er derfor et avgjørende designelement til stoler, nattbord og konsollbord. Noremax har derfor besluttet å produsere møbelben som kan brukes i enhver husholdning og til ethvert interiør. Designet fokuserer på modernitet, enkelhet og allsidighet.

Vi gjør vårt ytterste for å sikre at produktene våre oppfyller forventningene til kundene våre, at de er skreddersydd etter deres smak, er moderne, funksjonelle og kommer til en rimelig pris.

Hvordan ser Noremax møbelbein ut?

Tilfredsheten til våre kunder er av stor betydning, så produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel design og tilpasningsdyktige elementer. Ved å addere tilpasningsbare elementer til møblene våre kan alle designe unike møbelbein etter sin egen personlige smak og behov.

Dette kjegleformede bein kommer i en høyde på 17 cm og er laget av massiv naturlig bøk. Materialvalget gir en solid bæreevne, men også et vakkert utseende. Videre vet vi at rengjøring rundt slike møbler ikke alltid er problemfritt og har derfor kommet opp med et design som er funksjonelt og ultimate for enkel tilgang rundt beina. Den myke, buede formen er lett å følge og høyden på 17 cm gir nok med luft mellom møblet og gulvet.

Møbelbeinene finnes tilgjengelig i alle farger fra Jotun, Farrow & Ball og NCS. Fargeutvalget som tilbys er enormt. Derfor er vi overbevist om at du vil kunne finne den perfekte fargen for å matche og fremheve dine møbler og interiør. I tillegg kan du velge mellom en matt, silkematt eller halvblank finish for ytterligere tilpasningsevne.

Vårt kjegleformede bein ser bra ut i ethvert interiør. Enten du ser etter en mer moderne design, klassisk og rustikk, skandinavisk eller industriell, så er dette 17 cm lakkerte møbelbeinet perfekt for deg.

Hvis du ønsker å forandre møblene dine ytterligere, tilbyr Noremax et stort utvalg av håndtak i ulike design til IKEA-møbler. Alle design vil passe godt sammen med våre møbelbein og kan kjøpes i samme farger. Håndtakene kommer også i en rekke ulike metaller som kan matches med våre møbelben. Bare addere ønsket metall til bena for å lage et gjennomtenkt og sammenhengende interiør.

Montering av møbelbeinet vårt

Kundekomfort og tilfredshet er våre prioriteringer. Vi sørger for at alle nødvendige monteringsdetaljer er inkludert prisen. Ved bestilling av våre møbelbein får du også nødvendige bolter, skruer og møbelputer. Siden våre møbelbein leveres forberedt med hull for skruer er installasjonen enkel og bør kun ta noen få minutter. Ingen behov for en ekspert, dette er så enkelt at du kan gjøre det selv! For å gjøre installasjonen enda enklere, besøk vår nettside for monteringsinstruksjoner.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.