CONE MAX – BEISET – 30 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

For farge og fremtredende struktur, velg blant våre 12 beisfarger.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • *Velg beis

  Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 321 kr
  • 405 kr
  • 405 kr
  • 405 kr
  • 405 kr

En av de viktigste møbeltilbehørene er møbelbeina. Det er de mest iøynefallende detaljene av et møbel og foruten stil og utseende tilbyr de i tillegg en viktig og praktisk funksjon. Valget av bein kan forandre et helt møbel. En skjenk, stol eller bord kan få et helt nytt utseende bare ved å få nye bein. Hvilken type bein du velger kan skape et moderne utseende, en industriell stil eller et rustikk og tradisjonelt uttrykk. Våre møbelbein har det ultimate designet, de er både flotte, praktiske, rimelige og kan tilpasses.
Uansett hvilken type interiørstil du ønsker å lage, kan disse møbelbeinene hjelpe deg med å oppnå det.

Cone Max -beiset møbelbein

Noremax ønsker å kunne tilpasse produktene våre etter kundenes behov og ønsker. Det er derfor av stor betydning for oss å kunne tilby produkter som kan tilpasses og møbelbeinene våre er ikke et unntak. Møbelbeina kan produseres i naturlig bøk, spraylakkert i alle farger fra Jotun, Farrow & Ball eller NCS. Eller beises i en av våre 12 forskjellige beisnyanser. Beisene etterlater en fremtredende trestruktur for en naturlig følelse og de ulike nyansene gjør det mulig å matche møbelbeinene med alle typer møbler eller interiørstiler.

For å tilpasse møbelbeina enda mer tilbyr vi tre forskjellige glansgrader: halvblank, silkematt eller matt. Dette gir deg en mulighet til å matche møbelbeinet etter dine personlige preferanser. Vi tilbyr også en ekstra mulighet for å tilpasse beinene ytterligere. Du kan i tillegg velge å addere en metalldetalj nederst på beinet. For å matche andre møbeltilbehør og innredningsdetaljer i hjemmet kan du velge mellom fire forskjellige metaller: messing, krom, kobber og sort.

Cone Max møbelbein er ikke bare en innredningsdetalj, beina har i tillegg praktiske funksjoner. Høyden er 30 cm, og tilbyr derfor enkel og komfortabel tilgang og rengjøring uten tunge løft som et resultat av å installere disse beina på ditt oppbevaringsmøbel.

Installasjon

Ved å velge våre møbelbein kan du endre karakteren til et møbel fullstendig. De er ikke bare et funksjonelt tilbehør, men også dekorative beslag. Vi ønsker at alle våre kunder skal kunne oppdatere interiøret og skape seg drømmehjemmet. Derfor har vi bestem oss for å tilby disse beina til en svært rimelig pris. På grunn av det brede spekteret av farger og tilpasningsevne, er vi sikre på at vi har noe for enhver smak. Cone Max er et elegant møbelbeslag som vil fremheve ethvert møbel og gi dem nytt liv igjen.

Siden våre kunder og deres komfort er viktig for oss, tilbyr vi møbelben som er enkle å installere, du vil ikke trenge noen profesjonell hjelp. Alt du trenger for installasjon er inkludert i pakken, og hvis du trenger det, finnes monteringsinstruksjoner tilgjengelig på nettsiden vår.

Hvis du har spørsmål om våre produkter eller service, er vårt team tilgjengelig for å hjelpe deg. Ikke vent med å oppdatere møblene dine – bestill dine nye møbelbein i dag!

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.