CONE MAX – LAKKERT – 30 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

Med massevis av farger å velge mellom vil du kunne tilføre eleganse og finesse til møblene dine.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • Vi gjør oppmerksom på at for å dekke oppstartskostnader er vår minimumsbestilling kr 1.000,- og eventuell differanse blir lagt til ordren.

  *Velg farge

  Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 262 kr
  • 333 kr
  • 333 kr
  • 333 kr
  • 333 kr

Ser du etter en rask og billig oppdatering av et rom eller møbel? Da har vi den perfekte løsningen for deg. Blant vårt brede utvalg finner du ikke bare erstatningsfronter tilpasset IKEA møbler og håndtak, men også høykvalitative møbelbein.

Vi leverer alltid produkter av høykvalitative materialer og tidløs design, for å sørge at produktene kan brukes i mange år fremover. Vi gjør også vårt ytterste for å følge opp og sørge for at våre kunder alltid er fornøyde med kjøpet, fra start til slutt. Send oss en melding og la oss hjelpe deg med å legge inn en bestilling for å fornye utseendet til interiøret ditt i dag!

Noremax møbelbein CONE MAX – LAKKERT – 30 CM

Glem upraktiske møbler og tunge løft under rengjøring. Våre 30 cm høye møbelben gir deg enkel tilgang og resulterer i ergonomisk rengjøring. Møbelbeina er laget av massiv bøk, et svært populært materiale som brukes i møbeldesign verden over. Materialet er naturlig, vakkert og gir stabilitet og holdbarhet. For å kunne tilby deg muligheten til å oppdatere alle dine møbler når du vil, tilbyr vi disse møbelbeinene til en overkommelig pris.

Beina kan spraylakkeres i alle farger fra Jotun, Farrow & Ball eller NCS. Dette garanterer at det er noe for enhver smak. Det spiller ingen rolle om du leter etter søte rosa, solgule eller mosegrønne farger til dine nye møbelbein – du kan få alt hos oss. Hvis du ønsker å tilføre beinet ytterligere personlighet, kan du velge å addere en metalldetalj nederst. Du kan velge mellom fire typer metall: messing, krom, kobber eller sort. Metallelementene vil fremheve den fargen du ønsker, og ikke glem at du kan matche beinene med håndtak fra vårt sortiment!

Noremax setter stor pris på våre kunders tid og komfort, vi har derfor gjort installasjonen enkel nok for enhver nybegynner. Monteringsanvisninger finner du på vår nettside og alt du trenger for installasjon er inkludert i pakken og blir levert hjem til deg i løpet av noen få uker.

Hva er fordelene med å bruke Noremax møbelbein?

Vi setter alltid våre kunders behov først. Vårt hovedfokus er alltid at skal være fornøyd med både service og produkt, derfor tilbyr vi kun produkter av høy kvalitet som kan vare livet ut. Ved å kombinere både estetiske og funksjonelle elementer, kan vi tilby et flott møbeltilbehør som ser bra ut i alle rom og hjem.

Vi tilpasser oss deg og din stil. Våre møbelbein kan produseres i et bredt spekter av farger, som vil garantere at et finnes noe som passer alle. Designet er enkelt og minimalistisk, og det tilpasses etter dine behov. Enten du vil bruke den på barnerom, gang, stue eller soverom – er dette det perfekte møbeltilbehøret for deg!

Har du flere spørsmål? Ta kontakt med vårt erfarne team så hjelper vi deg med idéer til hvordan du pusser opp hjemmet eller møblene dine. For ytterligere inspirasjon anbefaler vi om å lese våre inspirerende blogginnlegg.

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.