CONE MAX – NATURLIG – 30 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

Benene vil gi en touch av eleganse og finesse til møblene dine.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 262 kr
  • 333 kr
  • 333 kr
  • 333 kr
  • 333 kr

Ser du etter en rask og rimelig måte å oppdatere interiøret på? Se her, vi har svaret! Møbelbein er, både bokstavelig og visuelt, grunnlaget for nesten alle møbler. I dag tilbyr de mye mer enn bare støtte, de bidrar til møblenes stil og karakter og spiller derfor en større rolle og bør oppmerksommes deretter.

Noremax designkonsept fokuserer på kvalitet, skandinavisk enkelhet og fleksibilitet. Vi ønsker at produktene våre skal møte kundenes forventninger. Vi tilpasser oss din smak, ikke omvendt. Det er det som gjør møbelbeinene våre til et godt valg – de er både funksjonelle, stilige og rimelige i pris.

Produktegenskaper

Cone Max er et kjegleformet møbelbein. Designet er enkelt og elegant, og det gjør det til et utmerket tilbehør for alle typer møbler. Den er produsert av høykvalitativ naturlig bøk som sikrer stabilitet og holdbarhet.

Cone Max er et 30 cm høyt møbelbein. Høyden resulterer i god plass under møblene, denne kan brukes som ekstra oppbevaring eller stå tom for å sikre enkel tilgang og ergonomisk rengjøring.

Vårt produktsortiment er designet slik at det kan tilpasses etter din smak og behov.
Du vil oppdage at møbelbeinene er tilgjengelige i enten med eler uten metalldetaljer nederst på beinet. Så enten du ønsker å matche møblene med andre dekorative innredningsdetaljer eller holde dem rene, så har vi noe for deg. Kanskje du liker en mer elegant og skandinavisk design? Da kan du for eksempel velge møbelbein uten metall, kun i naturlig tre. Har du en stilig pendelarmatur i messing, addere messing på møbelbeinene og matche med ytterliggere messingbekledde håndtak fra vår eksklusive kolleksjon av møbeltilbehør.

Alternativene er mange, og for å kunne tilby et utvalg av møbelbein som kan passe til alle typer interiør, har vi bestemt oss for å tilby fire forskjellige typer metaller: messing, kobber, krom og sort. Så enten du velger å gå for det moderne eller tradisjonelle, industrielle eller skandinaviske – sjekk ut vårt utvalg av møbeltilbehør og vi hjelper deg med å forvandle hjemmet ditt på et øyeblikk!

Enkel og enkel installasjon

Alle våre produkter er designet for å ivareta komforten til våre kunder. Din tilfredshet er vår første prioritet, og derfor har vi valgt å kun bruke holdbare og høykvalitative materialer. Noremax har et øye for detaljer, så alle produktene våre er designet deretter. Cone Max er ikke bare flotte å se på, men også funksjonelle, holdbare og rimelige i pris.

Siden vi verdsetter din tid, har vi besluttet å produsere produkter som er enkle å montere. Alle nødvendige monteringsbeslag er inkludert i prisen og for din sinnsro finnes også monteringsanvisninger tilgjengelige på vår nettside.

Har du spørsmål om våre produkter, vårt konsept eller service må du ikke nøle med å ta kontakt med oss. Vårt dyktige team står klare til å ta deg imot og besvare spørsmålene dine!

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.