CONE – NATURLIG – 17 CM

kr 0,00

Oppgrader din Bestå, Metod eller oppbevaringsløsning med et sett kjegle-formete møbelben.

Benene vil gi en touch av eleganse og finesse til møblene dine.

Velg mellom messing, kobber, krom eller sort metall og match med dine håndtak fra Noremax.

Materiale: Bøk
Inkluderer: Møbelben, monteringsplate, skruer, bolt og filtputer.
Glansgrad: Matt (10 glans), Silkematt (20 glans) eller Halvblank (40 glans).
Standard leveringstid: 2-3 uker

 • Velg glansgrad

  *Metall
  Legg til metall og velg antall ben.

  • 190 kr
  • 214 kr
  • 214 kr
  • 214 kr
  • 214 kr

Mange forbinder en romoppdatering med nyinnkjøp av møbler eller oppussing. Noen ganger kan imidlertid utbytte av noen få møbeltilbehør gi et helt nytt uttrykk til ditt interiør. En oppdatering av beina på et møbel kan gi ny karakter til et helt rom på bare noen få øyeblikk.

Vi prioriterer våre kunder tilfredshet og lager derfor produkter som kombinerer høy kvalitet, funksjonalitet og fleksibilitet til en rimelig pris. Vi vil kunne skreddersy alle produktene etter våre kunders ønsker, ikke omvendt. Sjekk ut våre nye møbelbein, Naturlig Cone, 17 cm, i dag!

Hva kjennetegner produktet?

Først av alt er materialet som brukes til å produsere møbelbeina naturlig bøk. Det er et nøye utvalgt kvalitetsmateriale, som gjør produktet holdbart og stødig. Videre er møblenes karakter definert av formen på beina.

For det andre er møbelbeina tilpasningsbare. Vi gjør dette for å sikre at vi kan tilby et produkt som passer for din personlige smak og preferanse. Du kan for eksempel kjøpe produktet i naturlig tre. Designet er flott, holdbar og passer perfekt i skandinaviske og minimalistiske interiør.

Ønsker du mer personlighet og et mer dramatisk uttrykk, kan møbelbeina også bestilles med metallbelegg nederst. Du kan velge mellom fire ulike alternativer: messing, kobber, krom eller sort. Dette gjør at du lett kan matche beinene med annen innredning, som f eks svarte håndtak, kobber armaturer eller krom detaljer.

Når du har funnet og designet ditt perfekte møbelbein, så sørg for å velge riktig glans! Beina kan kjøpes i tre forskjellige glansgrader for å matche resten av møblene dine. Halvblank er en glans med finesse og eleganse, silkematt gir et trendy og friskt utseende mens den matte glansen skaper en rolig og selvsikker look med attityde. Overbevist om å bytte bein på møblene dine ennå? Sjekk ut vår kolleksjon og finn matchende håndtak i dag!

Hvorfor velge Noremax?

Vi prioriterer alltid kundenes ønsker og behov. Vi er klar over at stil og komfort til forskjellige møbler er av størst betydning for alle. Vi er derfor veldig lydhørt for våre kunders behov, for å kunne forbedre og tilby det beste utvalget av både produkter og kvalitet.

Først og fremst er hovedfokuset vårt å øke komforten til brukeren. Vi tilbyr møbelbein i en høyde på 17 cm – en høyde som muliggjør ergonomisk rengjøring uten tunge løft, men i tillegg tilbyr mulighet for ekstra forvaring også under møblet.

For det andre bruker vi alltid høykvalitative materialer for å kunne tilby holdbare produkter som kan brukes i mange år fremover.
For det tredje forstår vi at utseendet og stilen til møbelbeinene er av stor betydning og sørger derfor for å tilby et design som er universelt og stilig. Beina kan kjøpes i forskjellige stiler og farger for å sikre at det finnes noe for enhver rom og stil.

Til slutt setter vi også stor pris på din tid og penger. Så, Noremax har sørget for å inkludere alt du trenger i pakken, for enkel installasjon. Vi tilbyr rask levering på ca. 3 uker, alt til en overkommelig pris!

Kategori:
Updating…
 • Du har ingen produkter i handlekurven.