Kjære kunde,

27/9-21 - Det er internasjonale utfordringer med levering av materiale i tillegg til økt forespørsel og stor pågang. Leveringstid er fremdeles ca 8 uker, med forbehold om at uforutsette hendelser kan oppstå underveis og forsinke prosessen ytterligere.

16/6-21 - Forsinkelser er fremdeles gjeldende og leveringstid er for øyeblikket ca. 8 uker.

9/2-21 - har vi forsinkelser knyttet til Covid-19. Dette kommer i bølger da mange av våre underleverandører importerer deler av sine produkter fra andre land i Europa. På grunn av nye og strenge nasjonale restriksjoner med inn-/utreiseforbud i forbindelse med det muterte viruset som har spredd seg innen kort tid, må det derfor tas i betraktning at forsinkelser på 2-3 uker +/- kan forekomme.

Vi beklager for alle ulemper dette medfører. Alle i Noremax jobber på spreng for å unngå ytterligere og vesentlige forsinkelser utenfor normalen, for å ivareta deg som kunde og sikre at du mottar varene så fort det lar seg gjøre.

Det er i tillegg økt pågang på tlf og e-post som gjør at svartiden kan være noe lenger enn normalt, men vi behandler alle henvendelser fortløpende. Dersom du forsøker å komme i kontakt med oss per tlf uten hell, send oss gjerne en e-post og marker tydelig i emnefeltet hva henvendelsen gjelder.

Vårt showroom holdes åpent som normalt. Time for besøk kan bookes her.

Til frakt og levering bruker vi en tredjepart, du kan lese mer om deres restriksjoner her.