Design din egen garderobe – transformer ditt møbel uten å kjøpe nytt

Før eller senere kommer denne tiden. Vi har brukt den i årevis, men det er på tide å ta farvel. Garderobe – når du ønsker å endre innredningen, kjøper du ny. Nå behøver du ikke dette. Bare design din egen garderobe med Noremax – enkelt, rimelig, komfortabelt, bare bedre!

I denne kategorien vil du få vite hvordan du kan totalt oppfriske IKEA garderobene. Løsningen matcher IKEA Metod, Faktum og PAX møbelsystemer. Velg skreddersydde garderobefronter som passer din garderobe. Velg også foretrukket designelementer – elegante knotter og håndtak.

Hvordan få din garderobe til å se bedre ut? Design din egen garderobe

Fra nå av behøver du ikke erstatte garderoben din med en ny en om du ønsker å friske opp hjemmet. Selv om du er på utkikk etter en måte å totalt forandre stilen på rommet, kan du se på et annet alternativ.

Noremax er et norsk firma som spesialiserer seg på å tilby fantastiske IKEA møbelfronter. Utstyr garderoben din med nye eksterne fronter og få møbelet til å se unikt og annerledes ut!

Hvordan kan du endre designet på garderoben? For å gjøre dette, først, sjekk ut frontene Noremax tilbyr til IKEA møbler. Du kan velge blant dusinvis av forslag. Alt du behøver å gjøre er å bestille dine foretrukne fronter og montere dem selv. Det er veldig enkelt, montering krever ingen spesielle kunnskaper eller verktøy, så du behøver ikke bekymre deg for prosessen!

De viktigste fordelene ved Noremax fronter til IKEA møbler

Firmaet Noremax arbeider med produksjon av moderne fronter til IKEA møbler – kjøkkenskap, garderober, skjenker og oppbevaringsmøbler. Dette betyr at hvis du allerede har et IKEA-møbel (Metod, Faktum, PAX eller Bestå), alt du behøver å gjøre er å erstatte dens ytre deler (fronter).

Noremax tilbyr en løsning som er i samsvar med omsorg for økologi og idéen om bærekraftig produksjon og forbruk. La oss ta vare på det sammen, ganske enkelt ved å begynne med det vi har hjemme. Du trenger ikke kjøpe nye møbler, bare bytt ut frontene!

I denne kategorien inviterer vi deg til å bli kjent med tilgjengelige garderobefronter. Det å designe din egen garderobe er alternativet som tillater deg å tilpasse garderobens fremtidige utseende slik du ønsker. Du kan velge blant ulike ferdige møbelstiler. Dessuten vil du få muligheten til å velge hvilken som helst farge – med halvblank, silkematt eller matt glansgrad i lakken. Alle garderobedører kommer i de samme størrelsene som standard IKEA garderober, som garanterer deg at Noremax produktene vil passe til det møbelet du har. Størrelsene på IKEA skap og andre møbler kan praktisk sjekkes via IKEA PAX planlegger.

Hva er det å tjene på å kjøpe Noremax-fronter til IKEA garderober?

Det å velge Noremax skreddersydde garderobedører er den beste metoden for å transformere din gamle garderobe på en innovativ måte. Dersom du velger å designe din egen garderobe med Noremax – i stilen du foretrekker – vil du redusere dine utgifter sammenlignet med å kjøpe et helt nytt møbel. Ved å erstatte møbelfronter, sparer du penger så vel som din tid. Selv om stammen er den samme og kun dørene erstattes, vil du få den ukuelige som du også ville fått ved å erstatte hele garderoben!

Naturligvis vil det heller ikke være behov for å fjerne gammelt møblement, eller organisere transport. Valget om å erstatte møbelfronter til garderobe vil være en økologisk fordel. Husk at det å erstatte møbelfronter er så raskt og enkelt at du kan gjøre det selv!

Skreddersydde garderobedører

Bla gjennom ferdigstilte design og velg skreddersydde garderobedører. Med Noremax vil du friske opp utseendet på garderoben din og få den til å se ugjenkjennelig ut. Antakeligvis vil alle tro at det er et komplett nytt stykke møbel!

Våre skreddersydde garderobedører er produsert basert på målene som er valgt av kunden. Det er verdt å huske at frontene som brukes til garderobe er dedikert til IKEA PAX møbler. I tillegg til varierende farger og design, er det også mulig med ulike møbelteksturer (se mer i Nordic+ og Bambus+ serien).

Du kan også utstyre garderoben din med attraktive knotter og håndtak. Disse elementene vil ikke bare påvirke funksjonaliteten men også dekorere hele møbelet som oppnår den stilen du liker!

Design din egen garderobe med glamorøst tilbehør – IKEA knotter og håndtak

Garderoben bør være både funksjonell og se bra ut. Ikke bare med skreddersydde IKEA PAX-dører, men også med IKEA håndtak og knotter vil du kunne gjøre garderoben din flott igjen!

Blant Noremax sitt tilbud vil du kunne finne elegante knotter og håndtak som er kompatible med nye garderobefronter. Velg blant ulike kolleksjoner som Batman håndtakene, Bridge håndtak, Gate og Loop håndtak. Design drømmegarderoben din nå. Bruk tilgjengelige knotter og håndtak som vil være den perfekte styling aksenten. Uavhengig om du foretrekker matte eller blanke dørhåndtak – vil alle våre produkter gi en dyp sjarm til hvilken som helst garderobe.

Design ditt møbel nå med IKEA PAX planlegger. Sjekk størrelsen på garderobestammen og tenk på hvilken stil du ønsker. Velg eksklusive knotter og håndtak og endre din garderobe en gang for alle uten å måtte erstatte den.

Design din egen garderobe er et alternativ som er verdt å velge. Om du har noen spørsmål, vennligst kontakt oss! Vi elsker virkelig IKEA møbler – det vil være en glede å snakke mer om dem!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.