Dører tilpasset IKEA garderobe: ideer til å renovere soverommet ditt

Garderobeskap på soverommet vårt er et viktig element, ikke bare på grunn av funksjonalitet, men også på grunn av dennes dekor. Derfor er det viktig å holde utseendet oppdatert. Å bruke nye dører som passet til IKEA garderobeskap, kan være et flott alternativ for å spare penger og samtidig la fantasien løs!

På soverommet er det som regel to ting vi ikke klarer oss uten: en seng og en garderobe. Imidlertid, bortsett fra at det interiøret er ganske enkelt, må de forbli fullt funksjonelle og kompatible med vår livsstil. Etter en tid, endres utseendet, og det oppfyller ikke nødvendigvis kravene for vår standard og ønsker lenger. Hva skal vi gjøre for å sikre at møblene fortsetter å være et positivt element i innredningen vår? I denne artikkelen tilbyr vi noen nyttige ideer og tips på hvordan du kan forandre utseendet på gamle garderober ved å bruke nye dører som passer til dine IKEA garderobestammer.

Hvordan fungerer det med dører tilpasset IKEA garderobeskap?

Hos Noremax er vi stolte over å kunne presentere et bredt utvalg av egendefinerte IKEA PAX dører som er designet for å matche dine gamle garderobestammer. Ikke bare er de kompatible med IKEA-skap, men de kan også tilpasses. Du kan selv velge fargen på de nye dørene tilpasset IKEA garderoben, på dette området finnes ingen begrensninger! For å være sikker på at de er designet i den perfekte nyansen for å matche akkurat dine forventninger, kan du velge en NCS-fargekode eller fra Jotun og Farrow & Ball sine fargepaletter. Bortsett fra det, kan du selvfølgelig påvirke størrelsen og håndtakstypen på møblene dine. Du vil på denne måten oppnå et sluttresultat som helt samsvarer med din livsstil og krav, uten kompromisser.
Bortsett fra det, er våre garderobedører tilpasset IKEA Pax lette å montere og er langt mer praktiske enn installasjonen av et helt nytt garderobeskap. For ikke å nevne til en lavere pris! Det finnes rett og slett ingen ulemper med denne løsningen. La oss nå gå videre til den delen der vi diskuterer hvordan du kan pusse opp soverommet når du først har bestemt deg for å bruke nye dører tilpasset IKEA garderobeskap.

Få roen inn i søvnriket

Hvis du ikke allerede har prøvd det ennå, er det verdt å eksperimentere med den populære trenden- minimalisme. Dette gjelder nesten alle deler av livet, spesielt interiørdesign. Hovedregelen er at jo mindre jo bedre. Det er ikke så viktig hvor mange dekorelementer man har i rommet, det som virkelig er viktig er kvaliteten. Jo færre elementer du har i rommet ditt, jo bedre. Her er møblene med på å gi deg og gjestene et inntrykk av fred og ro. I et slikt rom vil du absolutt kunne sove og bedre finne roen til å slappe av og tilbringe tid med dine kjære i en mer behagelig omgivelse. Hvis det er det du vil oppnå, og du ikke vet hvordan, har vi noen tips du kan bruke til garderoben din. Magien skjer når du bruker IKEA garderobeskap og monterer nye dører!

Circle dører til PAX garderobe

PAX Garderobe som beskrevet ovenfor, er jo mindre det bedre. Jo enklere design og tekstur på møblene, jo mer holder den seg i bakgrunnen av innredningen, og gir plass til dine aktiviteter. I et slikt rom kan du slappe helt av, men også bli lett inspirert. Det finnes ikke noe som distraherer og holder tankene dine opptatt på en usunn måte. Av denne grunn vil du kanskje bruke Circle-stilen på IKEA PAX garderobeskap.
Det er veldig diskret, men også estetisk tiltalende på en minimalistisk måte. Det sirkulære grepet er det som gjør dette møblet unikt. Circle kolleksjonen passer like bra til å ha på et separat skap, men også til en full rekke som dekker hele siden av rommet. Her kan du se hvordan de nye dørene passer til IKEA garderobeskap i det lysegrønne fargevalget.

Escape dører til PAX garderobe

Akkurat som navnet antyder, er Escape den perfekte stilen for en drømmende sjel som ønsker å komme seg ut. Den er perfekt også for de som elsker minimalisme på grunn av sitt enkle design med et stilig og smart utfrest grep som er skjult diskret midt foran. Avhengig av farge, vil den passe perfekt til alle typer interiør, enten den er klassisk eller moderne. Det anbefales sterkt å bruke denne stilen på den innebygde garderoben som dekker hele veggen.
Resultatet er forfriskende og magisk!
Her under kan du se den i en rosa versjon.

Tradisjonelt design for en klassisk fantast

Gamle løsninger er godt bevist, så de er alltid et godt alternativ til dagens trender. Ved å velge klassisk design, kan du være sikker på at de er tidløse og allsidige. Du kan velge landlige, skandinaviske eller forrige århundres stiler som er bra implementering for ethvert interiør.

Classic dører til PAX garderobe

Denne stilen er vel kjent for alle som har vært hos IKEA minst en gang i livet. Den tilpasser seg perfekt til nesten alle hjem og gir rom for diverse dekoreksperimenter. Den passer bra sammen med tradisjonelle løsninger, men også til moderne nordisk stil. Her på Noremax kan du tilpasse størrelsen, fargen og håndtaksdesignet, slik at den lever opp til forventningene dine. Det ser spesielt bra ut til et frittstående skap, men var ikke redd for å prøve det i forskjellige kombinasjoner! Den klassiske stilen er ment til å kombinere med alle slags interiørelementer. Nedenfor kan du se hvordan nye dører passer til IKEA garderobeskap i et lysegult fargevalg.

Skape dine drømmers soverom i dag!

Nå er det en bedre tid enn noensinne for å skape oss et trygt og hyggelig hjemmemiljø, ikke bare slapper vi av her, noen av oss har også hatt hjemmekontor i de siste månedene. På grunn av pandemitider kan et oppusset soverom være et sted hvor vi får kvalitetssøvn etter en lang arbeidsdag.
Ved å bruke garderobedører av høy kvalitet til en eksisterende eller ny PAX garderobestamme er en fin måte å forandre rommet og oppdatere utseendet på. Det eneste du må gjøre er å finne din favoritt og tilpasse den ytterligere. Ta gjerne kontakt med vårt supportteam som mer enn gjerne hjelper deg med å ta den riktige avgjørelsen. Besøk vår hjemmeside og finn inspirasjon i avsnittet om garderobedører for PAX og begynn å reisen i dag!

Updating…
  • Du har ingen produkter i handlekurven.